Am un radar numit Inforad V4e

Banned Madalyn's Avatar Madalyn reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    29-10-2007
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    477
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Am un radar numit Inforad V4e

Deci cand trec pe langa radar nu gesticuleaza nimic dar cand trec pe langa antene incepe sa piuie.El are urmatoarele caracteristici :-Tehnology-GPS sirfstar 3 -Sensitivy-159dBm-Couldstart-452-Warm start within 4 hours-3s-Satellite re-acqusition time-0,1s-Precision-10m-Procesor-Risc 32bits ARM7 49Mhz-Memory capacity- 50.000 locations-Operational Temperature-0C-60C-Audible alerts-multitone-visible alerts-multi coloured-Differentiaed alerts-12types-multiple operational modes-yes-Save user defined points of internet Si mai sunt multe detali Cps protocals, usb, dimension,mobil speed camera. fixed speed camera alert,speed limiter,danger zone etc. Deci vreau sa stiu ce are de nu merge si nu prea ma pricep. Are si gps ?Dak stiti careva va rog ajutatima !!

Data de inscriere
    29-10-2007
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    477
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Chair nu stiti ce are ???

Help Me pls !!!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Newcomer niculae_florin2006 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-04-2006
    Locaţie
    Romania
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    403
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    33.0

nu ma pricep la radare

dar din ce specificatii ai dat se pare ca ala e gps... da-i un search pe google

Data de inscriere
    29-10-2007
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    477
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

am dat sarch pe gogle si imi gaseste in alta limba

Citat Mesaj iniţiat de niculae_florin2006 Vezi mesajele
    dar din ce specificatii ai dat se pare ca ala e gps... da-i un search pe google
    si pe aviz imi mai apr urmatoarele :ADVERTISSEUR DE RADAR -----SPEED CAMERA LOCATOR------AVISADOR DE RADAR--------RADARVERKKIKKLER poi da dar nu am nici un ecran unde sa vad ceva alea alea

Gamer matrixismyname's Avatar matrixismyname este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    28-03-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    42
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    There’s also a new firmware from Inforad -version 5.6- which should reduce the number of false alarms greatly

via http://www.navigadget.com/index.php/...ctor-with-gps/

deci ai firmware vechi d-aia ai probleme ... si cica nu prea e suportat in romania da are si gps dar nu stiu cum si ce (citeste pe site)

Data de inscriere
    29-10-2007
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    477
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

sal

Citat Mesaj iniţiat de Madalyn Vezi mesajele
    si pe aviz imi mai apr urmatoarele :ADVERTISSEUR DE RADAR -----SPEED CAMERA LOCATOR------AVISADOR DE RADAR--------RADARVERKKIKKLER poi da dar nu am nici un ecran unde sa vad ceva alea alea
    multumesc mult pt sfatruile care mi le-ati dat la amandoi mai precis i sa il vand si ms incaodata pt sfaturi ,dar mie mi se pare k forumul craiova nu mai este cum era adik toti te ajutatau acum nimic in fine ms la toti

Always in the other side manlif2_0's Avatar manlif2_0 este placut de toti manlif2_0 este placut de toti manlif2_0 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    ma plimb cu Terra prin Univers
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    33
    Putere Reputatie
    59
    Reputatie
    214
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    nu exista om care sa le stie pe toate la o cautare sumara pe google, asta este detector de camere cu radar, care folosesc alt principiu decat radarele noastre. adicatelea asta e bun pe DN1 unde sunt astfel de camere, si pe autostrada soarelui unde s-ar zice ca ar fi. nu e bun pentru radarele mobile (cele puse pe masina politiei, fie in miscare fie ca sta).
    niciodata n'a fost sa nu fie cumva
    In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!

Gamer matrixismyname's Avatar matrixismyname este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    28-03-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    42
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Madalyn Vezi mesajele
    multumesc mult pt sfatruile care mi le-ati dat la amandoi mai precis i sa il vand si ms incaodata pt sfaturi ,dar mie mi se pare k forumul craiova nu mai este cum era adik toti te ajutatau acum nimic in fine ms la toti
    nu chiar... sunt unii care te ajuta mereu si alti care nu te ajuta niciodata depinde pe care ii prinzi online

Data de inscriere
    29-10-2007
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    477
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

sal deci acum m-am lamurit

Citat Mesaj iniţiat de manlif2_0 Vezi mesajele
    nu exista om care sa le stie pe toate la o cautare sumara pe google, asta este detector de camere cu radar, care folosesc alt principiu decat radarele noastre. adicatelea asta e bun pe DN1 unde sunt astfel de camere, si pe autostrada soarelui unde s-ar zice ca ar fi. nu e bun pentru radarele mobile (cele puse pe masina politiei, fie in miscare fie ca sta).
    multumesc foarte muult
    Citat Mesaj iniţiat de matrixismyname Vezi mesajele
    nu chiar... sunt unii care te ajuta mereu si alti care nu te ajuta niciodata depinde pe care ii prinzi online
    mersi mult dar iti spun eu k nu mai este forumul craiova cum era

Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    116
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:

Nu cred ca s-a schimbat asa mult de cand te-ai inregistrat tu...
    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
    "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

Data de inscriere
    29-10-2007
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    477
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

eu cred k da

eu am avut mai multe nick neimuri pe forum dar inainte puneai o intrebare sareau sa te ajute jumate din forum acum 3-4 oameni te ajuta in fine rog operatori sa inchida threadul pt k la mine nu stiu ce are de nu imi mai arata sa inchid threadul
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: