oltenii sunt angajatori????

Newcomer craiovasud's Avatar craiovasud reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    12-09-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    255
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    0.0

oltenii sunt angajatori????

am observat pe acest thread diferite anunturi care mai de care, concluzia e ca oltenii (si eu tot oltean sunt) platesc sau ofera niste salarii de mizerie ,de aceea multi dintre ei de fapt majoritatea sunt luati in deradere de directori de firme din cluj , iasi , timisoara , brasov, sibiu ca sa nu mai vb de bucuresti....noi in oltenia nu avem directori de firme ci papagali , 70% din "patroni" nu platesc dariile la stat ca sa nu mai vb de prime sau bonusuri.....ne meritam locul codas in tara asta! nu-i de mirare ca cei mai bine pregatiti pleaca in orase de top si aici vin numai ciurucuri.....

Oldtimer casperschi are ceva special... casperschi are ceva special...
    Data de inscriere
    09-02-2008
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    153
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    stai linistit, ca si prin alte parti sunt din astia...
    dar care este rostul threadului?
    mutton power!!!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Insane Shodo's Avatar Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om
    Data de inscriere
    27-08-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1274
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    432
    Puncte CF
    18.0
    Usergroups:
    e normal sa gandim negativ....sau cel putin asa cred eu....avem obiceiu de a critica intotdeauna, niciodata nu vedem partea buna a lucrurilor....

ps : Hristos a inviat !
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Spammer Anonim_User's Avatar Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    01-12-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    102
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    2262
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Shodo Vezi mesajele
    e normal sa gandim negativ....sau cel putin asa cred eu....avem obiceiu de a critica intotdeauna, niciodata nu vedem partea buna a lucrurilor....

ps : Hristos a inviat !
    e normal sa critici...eu spre exemplu, am fost angajat la un copy shop si mi s-a spus ca mi se face carte de munca...a trecut timpul...patroana tragea de timp si nu mi-a facut nici o carte munca...programul era lung, salariul nu era foarte bun si pana la urma am ales sa plec pentru ca patroana nu avea nici o intentie sa imi deschida cartea de munca.

ps: Adevarat a inviat!

Oldtimer casperschi are ceva special... casperschi are ceva special...
    Data de inscriere
    09-02-2008
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    153
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Fallen_Angel Vezi mesajele
    patroana tragea de timp si nu mi-a facut nici o carte munca...programul era lung, salariul nu era foarte bun si pana la urma am ales sa plec pentru ca patroana nu avea nici o intentie sa imi deschida cartea de munca.

ps: Adevarat a inviat!
    astia se numesc bisnitari, nu angajatori. exista si firme serioase in craiova.
    mutton power!!!

Spammer Anonim_User's Avatar Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    01-12-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    102
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    2262
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de casperschi Vezi mesajele
    astia se numesc bisnitari, nu angajatori. exista si firme serioase in craiova.
    exista si firme serioase, nu ma indoiesc de asta...dar sunt foarte multi care nu se sinchisesc sa angajeze o persoana cu forme legale...o cauza ar fi fiscalitatea ridicata...e normal cand la un salariu de 1350 de lei brut (900-950 lei net) platesti taxe la stat in valoare aproximativa de 800 de lei....deci e normal ca multi sa se fereasca sa angajeze cu carte de munca, sau sa iti puna un salariu mai mic pe cartea de munca si in mana sa iti dea mai mult.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: