Care masina ar fi mai buna dintre Daewoo Cielo, Dacia Logan, Fiat Albea sau Renault Clio Symbol, cele mai ieftine!!!!
Care masina ar fi mai buna dintre Daewoo Cielo, Dacia Logan, Fiat Albea sau Renault Clio Symbol, cele mai ieftine!!!!
1clio
2albea
3logan
4cielo
parerea mea
cielo nou nu se mai merita,nu se mai fac cum se faceau odata..mai sunt si euro 3 ..
iar despre logan..sa iti faci o parere
daca tot iei logan macar ia garantie extinsa si nu dci
vezi ca in pretul ala cred ca intra si kia cee'd, si e cam peste toate dupa parerea mea..
i make juice happen.
pai clio
cielo,logan,albea(cea mai urata masina ever,FIAT)
Last edited by DMX; 30-04-2008 at 01:12.
Eu te-as sfatui sa nu te grabesti si sa astepti sa faci drive-test si cu noua Dacia Sandero. Din ce am citit am inteles ca cel mai echipat model nu va depasi 9500 euro.
Bafta.
Nu te agita, lucrurile bune se petrec atunci când le aştepţi mai puţin.
Renault Clio Symbol, Daewoo, Logan....Fiat
am votat pt fiat, are un prieten, de aceeasi varsta cu mine, iti poti imagina cum merge si ce isi ia masina aia, nu a avut nici un fel de problema cu ea sau vre-un greieras prin bord si are aprox 50.000 km ... eu am unul la usa stanga spate si ma innebuneste abia la 15.000 de km![]()
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
stiu ca e putin, nu e grav darma duc zilele urmatoare la revizie
![]()
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Clio... nu cred ca mai are rost sa zic
renault clio![]()
logan![]()
Clio Symbol(am gresit cand am votat
)
1. Daewoo Cielo
2. Renault Clio
3. Dacia Logan
4. Fiat Albeea
Fiecare are ceva bun , la Cielo e intretinerea ff ieftina si s'a dovedit o masina fiabila si foarte buna pt Romania
Cu deosebita consideratie / Best regards / Cordialement / Cordiali saluti / Mit freundlichen Grüßen
Clio ; restul nici nu intra in discutie , cel putin cielo e depasit de mult
Am votat Renault Clio Symbol ,e cea mai buna dintre cele enumerate de tine .
Daca vrei sa iti cumperi o masina noua mai ieftina sfatul meu sa mai cauti ,sa nu iti iei nici una dintre astea![]()
OLTCIT POWER
te-as sfatui sa iei in considerare si alte masini in afara de cele enumerate de tine![]()
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
Uite-te si la kia ceed,parerea mea ca e cea mai buna alegere pret-dotari,nu stiu absolut nimic de fiabilitatea acestei masini.
Multi o sa-ti zica ca are putini CP dar credema ca orice masina ajunge la 100 km/h si pentru drumurile nostre e suficient.La viteza asta toate masinile au si consum bun dar poti evita si diferite obstacole care iti pot aparea in fata.Daca vrei masina sa te duci la aeroport noaptea dute frumos la bulgari si ia-ti una puternica.
Gandeste-te ca la o masina noua pierzi foarte mult,la una second poti castiga,ma refer in cazul in care vrei s-o vinzi.
clio cea mai buna
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: