CHILL out music

Oldtimer antimulte's Avatar antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    17-01-2008
    Locaţie
    out there ...
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    202
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    891
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:

CHILL out music

am si eu o intrebare, cu ocazia asta mai aflu si nume de artisti/piese de acest sector de piata. ce ascultati atunci cand vreti sa va calmati/relaxati etc.
    Stiu ca mai exista o rubrica sau mai multe, de genul ce mel asculti acum, dar pe mine ma intereseaza numai genul asta pentru ca ... azi imi trebuia ... cel putin 2-3 cd-uri cu asa ceva
    O sa dau eu tonul cu una recent descoperita de mine, e ceva house dar la mine a avut un efect relaxant:
    Swen Weber - Maya.
    Si v-as ruga concret, nu "enya" sau altceva...si atat.
    Multzam !

Member bigfoot's Avatar bigfoot reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    08-01-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    88
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1
    Puncte CF
    16.0

Astea functioneza perfect!

Sanctuary - A Day Remembered - asta e album... in special melodiile "day dreaming", "twilight calm", si "evening song" -> daca nici astea nu te ajuta, nu mai ai nici o sansa!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Oldtimer antimulte's Avatar antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    17-01-2008
    Locaţie
    out there ...
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    202
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    891
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de bigfoot Vezi mesajele
    Sanctuary - A Day Remembered - asta e album... in special melodiile "day dreaming", "twilight calm", si "evening song" -> daca nici astea nu te ajuta, nu mai ai nici o sansa!
    marfa buna tinere, multumesc, nu auzisem de sanctuary sau nu stiam a cui e piesa... muzica ambientala reusita (mai ales twilight calm)

De-al casei hAndy's Avatar hAndy va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    18-03-2008
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    242
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    54
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Acum le descarc si eu
    Dido - HonestlyOk imi place mult!

VIP User Epika's Avatar Epika are ceva special... Epika are ceva special...
    Data de inscriere
    30-03-2006
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    188
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    123
    Puncte CF
    37.5
    Incearca si Massive Attack. Nu stiu ce cantec anume sa iti recomand de la ei, ca eu am vreo 5 albume si dau enqueue la cate unul cand am chef de ei. Hai sa zicem Two Rocks & A Cup Of Water de pe albumul "Danny the Dog OST" sau Dissolved Girl de pe "Mezzanine".

Posts reader Dadi's Avatar Dadi este placut de toti Dadi este placut de toti Dadi este placut de toti
    Data de inscriere
    10-05-2006
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    18
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    254
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    eu ascult bossa nova...nu stiu sa-ti zic albume, am o arhiva de la cineva cu tot felul de melodii, nu apartin aceleiasi formatii. stilue foarte misto, aduce putin cu jazzul (pe care nu-l suport, absolut), dar are niste note ceva mai vesele (ce am eu) si este brazilian...il las sa curga cat timp mai stau pe net...mai am o arhiva de la aceeasi persoana dar este jazz chiar asa se numea Chill out mood

o sa-ti insir cateva piese care ma "satisfac" 100% , indiferent ce gen sunt, iti alegi tu...
    Secret garden- Nocturne http://www.youtube.com/watch?v=fd3a189vcVc
    -GANESH _ PLAYING WITH MY BOREDOM
    BRAZILIAN WAX _ CHISSA' SE UN SAMBA
    HUB PROJECT feat. MELANIE _ MUSIC IS MY LIFE
    DOmino - Support
    Montego - Vem conmigo

Norah Jones: Sunrise, Shoot the moon, Turn me on, Be here to love me, Those sweet words, What am I to you, dar unele sunt cam slow-uri si astea te calmeaza oricum, dar, ma rog, ideea e ca au un mesaj pozitiv si tipa are o voce linistitoare (pentru unii), pentru unii sunt stresante daca sunt nervosi...dar e buna ca ambientala

de la Massive Attack imi place KarmaKoma...merge ascultata pur si simplu la nesfarsit http://www.youtube.com/watch?v=MGwcz...eature=related
    Portishead iar e cooling...iti recomand Only you, Glory Box (care e formidabila), Sour times; acum depinde, s-ar putea sa ti se para ca e de taiat venele, nu de calmat

Uite, s-ar putea sa-ti placa:
    Enigma, melodii ca Sadness part1 si part2, Mea culpa (orice varianta gasesti, eu nu mai am decat caseta ), nu-mi place chiar tot ce au scos...

Sarah Brightman - Eden, Hijo de la luna;...etc....
    N-o sa-ti zic titluri de albume pt ca eu nu ascult albume, ma streseaza, selectez numai piesele care-mi plac la prima auditie si restul sar sau sterg...oricum, eu ca sa ma calmez ascult ceva gen Nightwish, Rammstein, chestii mai "suparate", ca astea ma deprima mai rau

exemplul pe care l-ai dat tu nu ne ajuta prea mult sa te ajutam, daca te calmeaza muzica ceva mai ritmata, atunci e o piata intreaga de muzica de-asta, se numeste trance si cam asta face...
    mai ritmata si mai mult instrumentala canta Robert Miles. cred ca Dreamland e cel mai bun album iar piese mai cunoscute, Children, Fable, Full moon, PRincess of light, Fantasya...ce vorbesc eu...asta-i buna de ascultat in masina la drum lung...
    cam atat...cred ca depinde de fiecare ce anume cauta cand e "bulversat": liniste sau zgomot?
    Last edited by Dadi; 01-05-2008 at 22:36. Motiv: nvm, gasii

Dujman

...

Data de inscriere
    17-01-2008
    Locaţie
    out there ...
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    202
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    891
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Dadi Vezi mesajele
    exemplul pe care l-ai dat tu nu ne ajuta prea mult sa te ajutam, daca te calmeaza muzica ceva mai ritmata, atunci e o piata intreaga de muzica de-asta, se numeste trance si cam asta face...
    mai ritmata si mai mult instrumentala canta Robert Miles. cred ca Dreamland e cel mai bun album iar piese mai cunoscute, Children, Fable, Full moon, PRincess of light, Fantasya...ce vorbesc eu...asta-i buna de ascultat in masina la drum lung...
    cam atat...cred ca depinde de fiecare ce anume cauta cand e "bulversat": liniste sau zgomot?
    da, de acord, dar mare parte din trance nu se potriveste, poate e numai parerea mea... nu stiu... oricum in cele enumerate mai sus, inclusiv de tine, sunt o serie lunga de piese BUNE, adecvate, cum vrei tu pentru a fi ascultate in mai multe momente.
    anyway multumesc frumos pentru ajutor si daca mai aflati ceva nou sau stie altcineva alte asemenea piese, nu va costa decat 1 minut din timp sa le postati numele aici, sa se bucure si altii

Trancer Chroma's Avatar Chroma este o comoara de om Chroma este o comoara de om Chroma este o comoara de om Chroma este o comoara de om
    Data de inscriere
    09-10-2007
    Varsta
    42
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    206
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    315
    Puncte CF
    15.5
    Usergroups:

Smile

Acuarian Dream - love and Tears (Soul Creaturs - rework)
    Bebel Gilberto - Sem Conte§ao (ugo & sanz mix)
    DEEP & WIDE - Esa Magia
    Fish Go Deep - Flying funk
    JAMIE ANDERSON - Oceanic
    Joshua - Watch the bass
    LITTLE GREEN MEN - Time Changes
    Mettle music - Tranquility (original mix)
    MIMOSA - Wind Chime (Summer Mix)
    Natural Calamity - And that's saying a lot (Groove Armada remix)
    Next Evidence - Blowin drums
    PETALPUSHER - Surrender (Original Mix)
    Restless Soul featuring Nathan Haines - After ours
    RUBBA J. - Meeting Point
    SOLAR HOUSE - Got 2 B U
    STP Featuring KEVIN YOST - -An American in Paris-
    Teddy G - Brazilian city
    To-ka Project - Two stones ahead

Astea sunt de pe un album Chillout moods, sau ceva de genul, mari sanse ca multi sa le fi auzit deja
    Mai pun un mix care suna al naibii de bine

Lenny Ibizarre DJ mix Myconos 2002 - From ambient chillout to tribal tech house trance at the beach bari

Data de inscriere
    17-01-2008
    Locaţie
    out there ...
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    202
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    891
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:

Thumbs up

touche my dear, mai putin ultimul mix precizat de tine pe care nu l-am gasit restul ... e exact exact ceea ce imi trebuia. ms muuuuuuuuuuult

Maniac contagious_scrub's Avatar contagious_scrub este o comoara de om contagious_scrub este o comoara de om contagious_scrub este o comoara de om contagious_scrub este o comoara de om contagious_scrub este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    124
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    476
    Puncte CF
    70.0
    Stream name: D I G I T A L L Y - I M P O R T E D - Chillout - ambient psy chillout, check out our trippy flavors!
    URL: http://scfire-ntc-aa05.stream.aol.com:80/stream/1035

ctrl + L in winamp si copy-paste

Member dorian1's Avatar dorian1 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    06-01-2007
    Locaţie
    iote-mă
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    110
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    40
    Puncte CF
    0.0
    Cel mai bine(daca poti!...) este sa-ti faci cont pe trackere externe de muzica precum waffles,pedro's,what.cd,zamunda.bg,arena.bg,stmusi c chiar si demonoid trackere pe care vei gasi chillout la rubrica de ''gen muzical''.Pt. primele 3 trackere e mai greu sa obtii invitatie pt. celelalte nu ar trebui sa ai probleme...asta daca nu ai cont deja.
    Multa bafta!

Troll zurLia's Avatar zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    08-09-2007
    Varsta
    33
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    153
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    2698
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Vargo - The moment si Get back to serenity
    Elcho - Lazy sumer days
    Mandalay - Beautiful
    Dab - The call
    Rue Du Soleil - In my heart
    Joy of living feat. Nitza - We're all beautiful
    Astea sunt preferatele mele, sper sa-ti placa si sa fie ceea ce cauti.

Mintrubber hotice's Avatar hotice reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-11-2005
    Locaţie
    WankerCounty
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    154
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Etienne de Crecy,Portishead,Unkle,Massive Attack,Hooverphonic,Jakatta si desigur intreaga discografie de la Cafe Del Mar,este pe tracker.
    Portishead-Insensible.
    Etienne de Crecy-Scratched.
    Etienne de Crecy-Prix Choc.
    Hooverphonic-Club Montepulciano.
    Jakatta-American Dream.
    Mental Generation-Cafe Del Mar.
    Cateva melodii din albumele lor,sunt impecabile.Bft.
    IBIZA is . . .

timpul... gwen_st3fany's Avatar gwen_st3fany are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    cl.bucuresti
    Varsta
    36
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    85
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    447
    Puncte CF
    36.5
    Usergroups:
    ce ma linisteste pe mine:

Tori Amos- Liquid diamonds si A sorta fairytale
    Bjork- All is full of love
    Keane-Bedshaped
    Switchfoot-you
    "Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."

Edited by MOD - fara reclama!

De-al casei VyperVal's Avatar VyperVal va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    27-12-2007
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    84
    Puncte CF
    9.5
    Uite aici :
    Leftfield - Original : http://www.youtube.com/watch?v=jsXX1ws739Y
    Sarah Brightman - Fleurs du Mal : http://www.youtube.com/watch?v=B65CFK8YNuE
    Dream as if you'll live forever,
    Live as if you'll die today.

0-day Member gettowolf reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    25-03-2009
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    5
    Puncte CF
    20.0
    Bliss-Wish You Were Here

De-al casei t60Seconds's Avatar t60Seconds este o raza de lumina in ochii tuturor t60Seconds este o raza de lumina in ochii tuturor t60Seconds este o raza de lumina in ochii tuturor t60Seconds este o raza de lumina in ochii tuturor t60Seconds este o raza de lumina in ochii tuturor t60Seconds este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    07-12-2009
    Locaţie
    Craiova City
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    211
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    541
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Sunloger - Losing again , Lost, Found , Mediteranian
    Posibilitatea de a sustine un lucru fara a-l accepta este semnul unei minti educate.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: