Gigi Becali a facut in Oltenia ce alti mari oameni ai romaniei nu au facut nimic!! Merita sa castige alegerile
Gigi Becali a facut in Oltenia ce alti mari oameni ai romaniei nu au facut nimic!! Merita sa castige alegerile
slava domnului ca n`ai drept de vot.
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
daca iese becali presedinte ma imbrac in oaie si`mi pun clopot la gat..![]()
mai iau 2-3 prieteni sa fie ciobanestiunu` sa fie magar.. si gata , suntem si noi in minister
hai .. serios.. becali.. presedinte..pai.. hai sa vb cu americanii sa-l voteze pe saddam post mortem
![]()
orice e posibil traim in rromania si asta ne ocupa tot timpu![]()
Noi sa fim sanatosi ca belele casunt in fiecare zii
haideti mah oameni buni sa fim seriosi cu becali astadaca va fi ales se va alege praful de noi ca si asa suntem noi breji
![]()
[B][CENTER][SIZE="2"]Componente laptop din stoc sau la comanda , se ofera garantie. Montaj GRATUIT
Service Profesional Laptop - Diagnosticare GRATUITA!
Toate componente au garantie inclusiv cele second.
Cumpar laptopuri defecte
daca nici Becali nu a facut nimik in Craiova.....![]()
poate ar face omu, da nu stie sa vb, sa se contoleze, sa fie diplomat, asa ca... degeaba are bani si ar face multe, nu neaparat din bani lui, da` il strica caracteru, asa ca![]()
mah macar asta nu fura asa mult ca alti , asta are treaba cu pamantu' mai mult ... asa ca dintre 2 rele as alege pe aia mai mica![]()
care-s alea doua rele?
ce a facut Becali pentru Craiova ca eu nu stiu?
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
doneaza din banii proprii MASIV (mai sunt multi oameni cu bani in romanica care nu dau un leu, de asta il apreciez pe becali indiferent de ce cred despre intelectul lui si grandomania pe care o afiseaza la tv ) si rezolva probleme locale pe care ar trebui sa le rezolve autoritatile. pe care le doare inca de obicei. sa fim seriosi , e un caracter becali dar nu are nici o sansa la presedentia romaniei.
[B][CENTER][SIZE="2"]Componente laptop din stoc sau la comanda , se ofera garantie. Montaj GRATUIT
Service Profesional Laptop - Diagnosticare GRATUITA!
Toate componente au garantie inclusiv cele second.
Cumpar laptopuri defecte
eu sunt contra becali...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: