Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Firica Mihai - independent pentru Consiliul Local Craiova

Member Mihai Firica reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    28-04-2008
    Varsta
    54
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0

Firica Mihai - independent pentru Consiliul Local Craiova

Biroul Electoral de Circumscripţie Nr. 1 a acceptat candidatura pe care am depus-o ca independent pentru funcţia de consilier în cadrul Consiliului Local Craiova.

Le mulţumesc din suflet celor peste 2.800 de craioveni care au semnat pe listele de susţinători, depuse odată cu cererea mea de candidatură. Îi asigur că am puterea de a demonstra că merit încrederea craiovenilor şi că voi obţine voturile necesare alegerii în funcţia de consilier local. Ştiu că asumarea candidaturii din postura de independent este un demers extrem de dificil, însă mizez pe dorinţa craiovenilor cinstiţi de a se simţi reprezentaţi cu adevărat în Consiliul Local Craiova. Mizez pe susţinerea celor care, chiar dacă scârbiţi de politicianism şi de grupurile de interese oculte care controlează filialele partidelor, cred că nu este totul pierdut şi că tinerii au o şansă de a se afirma în administraţia locală.

Vreau să transmit un mesaj clasei politice, preocupată doar de îmbogăţirea din banul public şi de menţinerea birocraţiei şi nepotismului în administraţia publică. În Consiliul Local Craiova sunt politicieni care au dosare penale sau care au încălcat frecvent legea. Activitatea lor s-a redus doar la servirea unor interese de grup, în dauna interesului public. În Consiliul Local Craiova vor încerca să intre, pe căi ocolite, indivizi despre care ziariştii au relatat, în numeroase anchete jurnalistice, că sunt implicaţi în tranzacţii imobiliare ilegale şi servesc alte interese decât ale cetăţenilor.

Voi încerca să impun principiul Fără politică! Doar administraţie! în viitoarea calitate de consilier. Voi fi ca un ghimpe pentru consilierii trimişi la produs de cei care-i controlează din umbră, cei care pot oricând să le retragă sprijinul şi să-i dea afară din funcţii. Cred în schimbarea pe care o poate aduce votul uninominal, aşa că este firesc să candidez independent, în timp ce reprezentanţii partidelor una spun şi alta fac, folosindu-se de candidaturi încrucişate ale liderilor de filiale pentru a-i propulsa pe veleitarii anonimi în rândurile consilierilor. Este o batjocură la adresa cetăţenilor şi o încălcare a regulilor democraţiei.

Sloganul meu electoral UN OM, NU O LISTĂ! reflectă dorinţa de a fi reprezentantul oamenilor simpli, dezamăgiţi de fariseimul politicienilor şi de lipsa lor de responsabilitate civică.

Mihai FIRICĂ,
    ziarist

www.firica.ro

Banned Kent_84's Avatar Kent_84 va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    VaginaLand
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    217
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    68
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    nu ai nici o sansa!
    daca probabil vei avea "puterea" sa convingi craiovenii sa te sustina, nu vei rezista printre EI ... pentru ca "legaturile" si "cartile" sunt facute ....
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Data de inscriere
    28-04-2008
    Varsta
    54
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Citat Mesaj iniţiat de Kent_84 Vezi mesajele
    nu ai nici o sansa!
    daca probabil vei avea "puterea" sa convingi craiovenii sa te sustina, nu vei rezista printre EI ... pentru ca "legaturile" si "cartile" sunt facute ....
    Indiferent cate sanse am, ma lupt cu ,,EI,,. Daca cititi ce am scris ca jurnalist sper ca imi dati dreptate. Daca nimeni nu face nimic sau macar sa ia atitutidine impotriva LOR si a unor practici, li se va parea ca li se cuvine orice si pot sa fure nestingheriti. Ma lupt cu EI!

Nu bravez dar ma vad obligat sa repet: MAI BINE SA-MI FIE FRICA DE CEEA CE MI-AR PUTEA FACE DECAT RUSINE!

Arde-i la vot! Voteaza uninominal! UN OM, NU O LISTA!

www.firica.ro

Senior Member brandon's Avatar brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    27-02-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    525
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    502
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    nu ai nici o sansa!
    de unde stii tu mai ca nu are nici o sansa ?
    dar cine are sanse ?
    macar omul asta e destept, stie ce spune cand scrie,este un adevarat oltean, nu ca altii care citesc de pe foaie cand spun.
    Afacerea asta este binara, ori esti 1 ori esti 0 .
    Ce fac eu cu mouse`ul nu face nici Zorro cu sabia !

Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    VaginaLand
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    217
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    68
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de brandon Vezi mesajele
    de unde stii tu mai ca nu are nici o sansa ?
    dar cine are sanse ?
    macar omul asta e destept, stie ce spune cand scrie,este un adevarat oltean, nu ca altii care citesc de pe foaie cand spun.
    De acord cu tine bro!

P.S. Mihai, am o nelamurire: iesi consilier local, bun ... tu esti singur, ceilalti sunt o "haita" ... cum o sa le faci fatza?! Daca ceva nu e in regula sau nah nu e bun, tu te impotrivesti, ceilalti voteaza PRO, deci verdictul este ... ca EI? nu?
    Te lupti cu morile de vant! Eu unul o sa intru pe pagina ta de net, o sa ma documentez si daca constat ca ai dreptate in ceea ce scrii, analizez si daca e ok, vei primii cu siguranta votul meu, si probabil al cunoscutilor mei, pentru ca o sa le explic procedura ta!
    Numai bine

Senior Member brandon's Avatar brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    27-02-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    525
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    502
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    De acord cu tine bro!

P.S. Mihai, am o nelamurire: iesi consilier local, bun ... tu esti singur, ceilalti sunt o "haita" ... cum o sa le faci fatza?! Daca ceva nu e in regula sau nah nu e bun, tu te impotrivesti, ceilalti voteaza PRO, deci verdictul este ... ca EI? nu?
    Te lupti cu morile de vant! Eu unul o sa intru pe pagina ta de net, o sa ma documentez si daca constat ca ai dreptate in ceea ce scrii, analizez si daca e ok, vei primii cu siguranta votul meu, si probabil al cunoscutilor mei, pentru ca o sa le explic procedura ta!
    Numai bine
    asa te vreau
    Afacerea asta este binara, ori esti 1 ori esti 0 .
    Ce fac eu cu mouse`ul nu face nici Zorro cu sabia !

Data de inscriere
    28-04-2008
    Varsta
    54
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    De acord cu tine bro!

Apreciez faptul ca esti dispus la un dialog decent si conteaza argumentele pentru tine...

Am inteles de foarte mult timp ca oamenii nu sunt constienti de puterea pe care o au... Un cetatean are dreptul la petitie, poate cere informatii despre folosirea banului public si poate activa in organizatii neguvernamentale... Asa se intampla in democratiile consolidate... Noi inca orbecaim si suntem la inceput...

Cum voi lupta eu? Pur si simplu voi face publice toate acele documente (hotarari sau intiative) dubioase. Conteaza enorm sa am acces la acele documente si sa particip la sedintele de comisii ATENTIE! ACELEA SUNT FOARTE IMPORTANTE, IN RAPORT CU SEDINTELE DE PLEN, UNDE SE VOTEAZA LA FOC AUTOMAT...
    Voi organiza de fiecare data conferinte de presa si voi merge la televiziuni pentru a arata acele lucruri craiovenilor. Nu conteaza ca vor avea majoritate cu care sa jongleze, ci va cantari enorm daca va exista o voce in Consiliul Local Craiova de care sa se teama ca le poate dezvalui jocurile. Vor avea de furca pana sa ma puna la pamant! La o adica, ar fi o premiera in istoria CL Craiova, unde nu a mai fost niciun independent.

Stiu, acum se pune intrebarea daca, asa cum au facut atatia altii, nu voi ceda si eu la amenintarile sau la ,,ofertele,, LOR.

Incerc sa nu ma fac de ras. Si asa nu sunt obisnuit sa am buzunarele pline... Dar voi avea o sansa enorma in viitorul CL Craiova: CREDE-MA, ESTE ATA DE SIMPLU SA NU FURI SAU SA TE LASI CUMPARAT! Craiovenii vor putea sa faca diferentza si, cine stie, acest prim-pas va fi urmat si de altele.

Dar stiu ca, pentru a reusi, trebuie sa-i fac pe oameni sa gandeasca!

www.firica.ro

Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    VaginaLand
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    217
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    68
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Mihai Firica Vezi mesajele
    Apreciez faptul ca esti dispus la un dialog decent si conteaza argumentele pentru tine...

Am inteles de foarte mult timp ca oamenii nu sunt constienti de puterea pe care o au... Un cetatean are dreptul la petitie, poate cere informatii despre folosirea banului public si poate activa in organizatii neguvernamentale... Asa se intampla in democratiile consolidate... Noi inca orbecaim si suntem la inceput...

Cum voi lupta eu? Pur si simplu voi face publice toate acele documente (hotarari sau intiative) dubioase. Conteaza enorm sa am acces la acele documente si sa particip la sedintele de comisii ATENTIE! ACELEA SUNT FOARTE IMPORTANTE, IN RAPORT CU SEDINTELE DE PLEN, UNDE SE VOTEAZA LA FOC AUTOMAT...
    Voi organiza de fiecare data conferinte de presa si voi merge la televiziuni pentru a arata acele lucruri craiovenilor. Nu conteaza ca vor avea majoritate cu care sa jongleze, ci va cantari enorm daca va exista o voce in Consiliul Local Craiova de care sa se teama ca le poate dezvalui jocurile. Vor avea de furca pana sa ma puna la pamant! La o adica, ar fi o premiera in istoria CL Craiova, unde nu a mai fost niciun independent.

Stiu, acum se pune intrebarea daca, asa cum au facut atatia altii, nu voi ceda si eu la amenintarile sau la ,,ofertele,, LOR.

Incerc sa nu ma fac de ras. Si asa nu sunt obisnuit sa am buzunarele pline... Dar voi avea o sansa enorma in viitorul CL Craiova: CREDE-MA, ESTE ATA DE SIMPLU SA NU FURI SAU SA TE LASI CUMPARAT! Craiovenii vor putea sa faca diferentza si, cine stie, acest prim-pas va fi urmat si de altele.

Dar stiu ca, pentru a reusi, trebuie sa-i fac pe oameni sa gandeasca!

www.firica.ro
    Mi-a placut enorm acesta explicatie! am intrat pe pagina ta si pari un om de cuvant! Am citit aproape tot ce se putea citii pe pagina, inclusiv continutul de pe www.firica.8m.com! Ai cuvantul meu ca votul meu il ai si al celor care am puterea sa ii conving!
    Mare dreptate ai cand zici ca oamenii nu sunt constienti de puterea care o au: VOTUL!
    Numai bine

Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    115
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:
    Am si eu un set de intrebari Domnule Firica Mihai si o sa incep cu primele doua si pe masura ce mi se raspunde o sa continui (DACA mi se raspunde).

1. De cat timp sunteti jurnalist?
    2. De cat timp lucrati la Editie Speciala?
    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
    "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

INeedMoney
    Guest
    Citat Mesaj iniţiat de Eros Vezi mesajele
    Am si eu un set de intrebari Domnule Firica Mihai si o sa incep cu primele doua si pe masura ce mi se raspunde o sa continui (DACA mi se raspunde).

raspunsul la a doua intrebare vreau sa`l stiu si eu ....site`u ma convinsese ,insa intrebarea lui m`a pus pe ganduri ....astept

Data de inscriere
    28-04-2008
    Varsta
    54
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0

Aceste raspunsuri le gasiti pe site-ul meu www.firica.ro . Sunt deschis la orice fel de intrebari...

1. De mai bine de 13 ani. Am inceput inca din facultate, la Litere, insa am mai avut incercari timide inca din 1990, elev fiind la actualul Elena Cuza. Scriam prin 1995 pt Ziua... Debutul meu literar s-a produs in 1989, in revista craioveana ,,Ramuri,, daca intereseaza...

2. La Editie Speciala am scris la putzin timp dupa aparitia sa, in 2001, pentru perioade mai lungi sau mai scurte, care au alternat in raport de proiectele personale si necesitatile redactiei. Am ocupat mai multe functii, de la editor coordonator la sef departament politica, de la cel de coordonator redactii teritoriale la cea de redactor sef, pe care am ocupat-o cativa ani... De mai bine de un am sunt editorialist si realizez adeseori interviuri si materiale cu personalitati, mai ales din domeniul politic si cultural (o parte din ele sunt postate pe site-ul personal www.firica.ro sper sa ma ajutati sa promovez acest site ). Mai trebuie sa precizez ca mai am colaborari si cu alte publicatii, regionale, culturale sau de divertisment...

Va asigur ca voi raspunde la orice intrebari, insa mici intarzieri pot aparea din cauza programului...

Citat Mesaj iniţiat de INeedMoney Vezi mesajele
    raspunsul la a doua intrebare vreau sa`l stiu si eu ....site`u ma convinsese ,insa intrebarea lui m`a pus pe ganduri ....astept
    Am raspuns si la cea de-a doua intrebare... Sper ca am sa ma ridic la nivelul asteptarilor si ca va mentineti promisiunea de a-i convinge pe cat mai multi dintre cunoscuti sa-mi acorde votul.
    Last edited by Mihai Firica; 05-05-2008 at 01:08. Motiv: Automerged Doublepost

Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    115
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:
    3. Avand in vedere valoarea dumneavoastra si conditia umana ce ne obliga mereu sa tindem spre mai bine (mai ales pentru un politician acest lucru e absolut necesar, pentru a progresa), de ce in 13 ani de jurnalism si in aproape 7 ani de cand lucrati la ESO nu ati ajuns mai departe? Ma refer aici la un post la un ziar national, o televiziune, etc.
    4. De cate ori ati aparut la televizor in calitate de consultant literar sua invitat la emisiuni de cultura?
    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
    "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

Data de inscriere
    28-04-2008
    Varsta
    54
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    3. Avand in vedere valoarea dumneavoastra si conditia umana ce ne obliga mereu sa tindem spre mai bine (mai ales pentru un politician acest lucru e absolut necesar, pentru a progresa), de ce in 13 ani de jurnalism si in aproape 7 ani de cand lucrati la ESO nu ati ajuns mai departe? Ma refer aici la un post la un ziar national, o televiziune, etc.
    4. De cate ori ati aparut la televizor in calitate de consultant literar sua invitat la emisiuni de cultura?
    RE:
    3. Detectez mai mult decat un semn de apreciere la adresa mea. Multumesc!

Sper sa nu plictisesc. Nu voi raspunde direct, ci voi povesti o mica istorioara... In timpul lansarii cartii mele ,,Insectarul cu molii,, , eveniment petrecut prin 2004, la Casa Baniei, poeta si ziarista Ioana Dinulescu mi-a adresat (ah, mi-o mai repetase de foarte multe ori...) intrebarea DE CE NU PLECI DIN CRAIOVA? CE NU PLECI LA BUCURESTI SAU CHIAR DIN TZARA? Inainte de a apuca sa-i raspund, cine credeti ca a sarit sa-i dea replica? Da, ati ghicit: Antonie Solomon, actualul primar al Craiovei. I-a spus doamnei Dinulescu un lucru in care eu cred, desi am o viziune diferita de cea a primarului: ,,De ce sa plece din Craiova cand aici se pot afirma tinerii de valoare? Daca pleaca totzi la Bucuresti aici cine mai ramane... ,,

Va raspund poate mai vehement decat am facut-o atunci: DUMNEZEULE, DE CE VRETI SA PLEC DIN ORASUL MEU? AICI AM INVATAT SI AICI MI-AM SCRIS CARTILE, AICI VREAU SA-MI CONSTRUIESC O CARIERA SI AICI MA SIMT ACASA? DE CE IMI DATI SFATUL SA PLEC DE PARCA ATI VORBI UNUI PRIZONIER SAU UNUI VIITOR RATAT INTR-UN ORAS DE PROVINCIE? EU NU VREAU SA PLEC DIN CRAIOVA PENTRU CA ESTE SI ORASUL MEU!!!

As fi impocrit daca n-as recunoaste ca, pe langa orgoliu si o anumita comoditate de a trata lucrurile, m-au impiedicat sa plec si anumite probleme de familie. Insa nu cred ca prin ceea ce am realizat in jurnalismul craiovean am facut Craiova de rusine. Am m-ai spus-o: jurnalism profesionist se poate face oriunde, nu numai pe cheile Dambovitei. (Imi permit sa va adresez o intrebare: cat de mult ati citit/urmarit activitatea mea jurnalistica?)

In fine, sincer nu cred ca ar trebui sa plecam toti din Craiova in cautarea unui Eldorado profesional... Haideti sa ridicam orasul prin exemplul personal si prin munca. Daca gandim, sigur reusim! ( hai, ca am inceput sa vorbesc in lozinci...

RE:
    4. De foarte multe ori, greu de contabilizat in ultimii 10 ani sa spunem... Dar mai trebuie sa recunosc un lucru: am aparut mult mai des in emisiuni in rol de analist politic sau ca jurnalist... Mi-ar fi placut ca raportul sa fie invers. Dar si emisiunile culturale sunt mult mai reduse ca spatiu si numar decat altele cu profil politic...
    Am o rezerva privind termenul de ,,consultant literar,, dar pastrez nuantza de amaraciune cu privire la numarul de emisiuni culturale. Cred ca in Craiova se resimte nevoia de recunoastere a oamenilor de cultura si a efortului lor. Multi dinte colegii mei din Uniunea Scriitorilor sau cei din Uniunea Artistilor Plastici pot depune marturie ca sunt tratati ca niste ciudatenii de catre autoritati...

Oricum, indiferent de rezultatul votului din 1 iunie, nu voi renuntza la activitatea mea si la aparitiile in emisiuni, fie ele culturale sau politice. Cred ca am multe lucruri de spus, altfel decat multi care dau navala in studiourile tv...

Apropo, am postat afisul meu din startul campaniei pe site-ul
    www.firica.ro
    Last edited by Mihai Firica; 05-05-2008 at 01:52. Motiv: Automerged Doublepost

Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    115
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:
    Multumesc pentru raspunsuri.
    Intrebarea numarul 3, reformulata: Ati avut propuneri sa parasiti Craiova pentru un job mai bun?

Intrebarea numarul 4, reformulata: Aproximativ la cate emisiuni ale televiziunilor non-craiovene ati participat in calitate de analist politic?

Data de inscriere
    28-04-2008
    Varsta
    54
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Multumesc pentru raspunsuri.
    Intrebarea numarul 3, reformulata: Ati avut propuneri sa parasiti Craiova pentru un job mai bun?

Intrebarea numarul 4, reformulata: Aproximativ la cate emisiuni ale televiziunilor non-craiovene ati participat in calitate de analist politic?
    Re:
    3 bis. - Da, destul de multe. Tot in mass media, la Bucuresti, insa nu am plecat din motivele expuse in raspunsul anterior. Am dezvoltat un proiect media in Valcea si cred ca voi face unul la nivel regional. Deocamdata, este un proiect...
    4 bis. - Greu de contabilizat. Am participat la Realitatea TV, in studio si prin telefon, la TVR... insa nu foarte numeroase. In schimb, posturile regionale si locale am fost de foarte multe ori. Ca este vorba de TVR Craiova, televiziuni din Rm. Valcea, Tg. Jiu... chiar si in Baia Mare... Am fost invitat in calitate de scriitor (lucrurile nu se pot desparti de fiecare data...) la diverse emisiuni la posturile tv bucurestene sau prin ţara. In general, merg la dezbateri organizate de ONG-uri si colaborez cu organizatiile civice (Agentia de Monitorizare a Presei Catavencu este un exemplu).
    Last edited by Mihai Firica; 06-05-2008 at 09:01.

Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    115
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Mihai Firica Vezi mesajele
    Re:
    3 bis. - Da, destul de multe. Tot in mass media, la Bucuresti, insa nu am plecat din motivele expuse in raspunsul anterior. Am dezvoltat un proiect media in Valcea si cred ca voi face unul la nivel regional. Deocamdata, este un proiect...
    4 bis. - Greu de contabilizat. Am participat la Realitatea TV, in studio si prin telefon, la TVR... insa nu foarte numeroase. In schimb, posturile regionale si locale am fost de foarte multe ori. Ca este vorba de TVR Craiova, televiziuni din Rm. Valcea, Tg. Jiu... chiar si in Baia Mare... Am fost invitat in calitate de scriitor (lucrurile nu se pot desparti de fiecare data...) la diverse emisiuni la posturile tv bucurestene sau prin tzara. In general, merg la dezbateri organizate de ONG-uri si colaborez cu organizatiile civice (Agentia de Monitorizare a Presei Catavencu este un exemplu).
    5. Dumneavoastra ati scris postul de mai sus sau vreun aghiotant? Sper ca nu scrieti asa si in publicatii sau in carti.

Data de inscriere
    28-04-2008
    Varsta
    54
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    5. Dumneavoastra ati scris postul de mai sus sau vreun aghiotant? Sper ca nu scrieti asa si in publicatii sau in carti.
    O simpla eroare, pe care mi-o recunosc si indrept greseala. N-am vrut sa se interpreteze sau cineva sa faca un joc de cuvinte nepotrivit... Nu fiti rautacios. Scuze daca am atins o zona sensibila. Am sa va dau cartile mele sa cititi cateva articole interesante despre patriotism si ,,modul sau de utilizare,,.

Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    115
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:
    6. Ce sanse credeti ca aveti la ocuparea unui scaun de consilier?

Data de inscriere
    28-04-2008
    Varsta
    54
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    6. Ce sanse credeti ca aveti la ocuparea unui scaun de consilier?
    Re:
    6. Sper ca nu vreti sa dau procente. Cred ca toate sondajele de pana acum au fost realizate inainte de depunerea candidaturii mele...

Am sanse in masura in care craiovenii cred ca un tanar ziarist ar fi nimerit sa faca parte din viitorul Consiliu Local Craiova.

Am sanse daca mesajul meu va ajunge la oameni, in acest vacarm de injuraturi si acuzatii in care s-au lansat partidele...

Am sanse daca alegatorii vor intr-adevar votul uninominal sau prafuitul sistem ,,pe liste,, de partid...

Am sanse daca vor considera acei craioveni care vor sa sanctioneze politicianismul si coruptia vor face efortul de merge la sectiile de votare si nu vor prefera decat sa injure in fatza televizorului...

www.firica.ro

Maniac hiena's Avatar hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-12-2005
    Locaţie
    Disclosing location would violate the covenants of the Witness Protection Program
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1213
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    4103
    Puncte CF
    12.5
    Partidele fac cartile dinainte, e ca si cum te'ai lupta cu morile de vant! Dupa mine..nici o sansa
    Cu deosebita consideratie / Best regards / Cordialement / Cordiali saluti / Mit freundlichen Grüßen
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: