Apreciez faptul ca esti dispus la un dialog decent si conteaza argumentele pentru tine...
Am inteles de foarte mult timp ca oamenii nu sunt constienti de puterea pe care o au... Un cetatean are dreptul la petitie, poate cere informatii despre folosirea banului public si poate activa in organizatii neguvernamentale... Asa se intampla in democratiile consolidate... Noi inca orbecaim si suntem la inceput...
Cum voi lupta eu? Pur si simplu voi face publice toate acele documente (hotarari sau intiative) dubioase. Conteaza enorm sa am acces la acele documente si sa particip la sedintele de comisii ATENTIE! ACELEA SUNT FOARTE IMPORTANTE, IN RAPORT CU SEDINTELE DE PLEN, UNDE SE VOTEAZA LA FOC AUTOMAT...
Voi organiza de fiecare data conferinte de presa si voi merge la televiziuni pentru a arata acele lucruri craiovenilor. Nu conteaza ca vor avea majoritate cu care sa jongleze, ci va cantari enorm daca va exista o voce in Consiliul Local Craiova de care sa se teama ca le poate dezvalui jocurile. Vor avea de furca pana sa ma puna la pamant! La o adica, ar fi o premiera in istoria CL Craiova, unde nu a mai fost niciun independent.
Stiu, acum se pune intrebarea daca, asa cum au facut atatia altii, nu voi ceda si eu la amenintarile sau la ,,ofertele,, LOR.
Incerc sa nu ma fac de ras. Si asa nu sunt obisnuit sa am buzunarele pline... Dar voi avea o sansa enorma in viitorul CL Craiova: CREDE-MA, ESTE ATA DE SIMPLU SA NU FURI SAU SA TE LASI CUMPARAT! Craiovenii vor putea sa faca diferentza si, cine stie, acest prim-pas va fi urmat si de altele.
Dar stiu ca, pentru a reusi, trebuie sa-i fac pe oameni sa gandeasca!
www.firica.ro