asi vrea sa castige Zenit St. Petersburg ...
sa bata Zenit SP sa se razbune si pt Fiorentina pt ca scotienii nu merita aceasta cupa !!
clar nu merita scotienii
nu inteleg cum au castigat cu 4-0 zenit![]()
sper să tăvălească ruşii cu ei pe teren, la o aşa calificare merită umilinţă
PS n-am nimic personal cu Rangers, dar dacă ar fi jucat fotbal cu Fiorentina![]()
vreau sa bata Zenit...cred ca o sa se ajunga la penalty-uri
2 (Victorie Zenit)
ii bate zenit de ii usuca pe rangers
o razbuna si pe fiorentina pt calificarea nemeritata
Victorie Zenit![]()
bate zenit si intr`adevar o sa`i razbune pe cei de la fiorentina....vreau sa bata zenit fiindca nu mi`a placut felu in care au jucat cu fiorentina....
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
2 (Victorie Zenit). O finala neaspteptata, dar va fi una de exceptie.
........................
Zenit !![]()
Sper in continuare ca Zenit sa ii razbune intr`un fel pe cei de la Fiorentina![]()
Fortza![]()
Suedezul Peter Frojdfeldt va arbitra finala dintre Zenit şi Rangers
Arbitrul suedez Peter Frojdfeldt a fost desemnat să arbitreze finala Cupei UEFA, care va avea loc miercuri, pe "City of Manchester", între Zenit Sankt Petersburg şi Glasgow Rangers, informează site-ul oficial al UEFA.
Arbitrul în vârstă de 44 de ani va fi asistat de compatrioţii săi Stefan Wittberg şi Henrik Andren.
Brigada suedeză de arbitri a fost aleasă să conducă meciuri şi la Campionatul European din Elveţia şi Suedia. Arbitru de rezervă va fi Martin Ingvarsson, tot din Suedia.
X (Egal) ca nu ma intereseaza meciul doar finala UCL![]()
HAI RUSIA![]()
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
Go Zenit![]()
Zenit![]()
Nici o problema nu este atat de mare incat sa nu poata fi incadrata undeva.
Frumos si bv rusilor![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: