pro / contra si motive daca se poate![]()
pro / contra si motive daca se poate![]()
Last edited by robisavage; 02-05-2008 at 19:33.
!
pro nedelescu
PRO Nedelescu !
pe-aici e un obicei, cine propune o tema, isi da el primul cu parerea, asa ca baga!!!
si apropo, ce realizari recunoscute oficial are Nedelescu? ca eu n-am auzit de el decat in scandalurile adresate lui Solomon. si pentru asta are de la mine un mare CONTRA. nu pentru ca as tine cu Solomon ci pentru ca nu-mi plac oamenii care incearca sa se afirme prin anticampanie.
hmm pai Solomon ce a facut ? multi or sa zica centru. corect dar a facut asta cu super multi bani. oricine era in stare cat timp dispunea de bani. parerea mea
cat timp ai bani poti sa faci orice . dar de ce sa faci fara cap un lucru cand poti sa il faci cu mai putini bani.
eu unu sunt pro Nedelescu
!
asta am inteles, ca esti pro Nedelescu, altfel nu mai deschideai thread. si totusi nu ai raspuns DELOC la intrebare. eu te-am intrebat ce a facut Nedelescu si tu imi raspunzi prin intrebarea "pai Solomon ce a facut?" nu ma lamuresti cu nimic asa...asta imi spune doar ca nici tu nu stii si ma face sa ma intreb de ce oare il sustii...ai auzit de la cineva ca asa e trendu'? e ruda sau prieten de familie cu tine? tin ai tai cu el? ce?
si in final ne spui ca tii cu Nedelescu, ceea ce era clar, dar nu ne spui de ce. deci, la fel ca si ceilalti, postati doar ca sa va aflati in treaba (parerea mea)
deci.. ca sa incerc sa te lamuresc
am asistat la o sedinta in care acest om a tzinut un asa zis discurs sa zicem in care a spus ce si cum si pe mine m-a lamurit
uite ca exemplu : dezapezirea strazilor
Solomon a facut dezapezirea anul acesta cu un buget destul de mare si aproape dublu fata de Nedelescu care a facut anu trecut. nu zic ca a fost mai bine sau altceva dar macar a facut mai ieftin. parerea mea ca Solomon chiar daca face arunca prea multi bani. nu condamn ca nu a facut si nu e bun. dar arunca prea multi bani care ar fi folositori in alte parti.
uite si alt exemplu. granitul de pe centru in alte orase costa circa 80 ron metru patrat in fiecare oras pe cand in Craiova a fost cumparat cu 120 ron si sunt aceasi calitate din cate am inteles. daca stai sa te gandesti sunt niste bani asa..
acum fiecare cu parerea lui.. ah si nu cred ca e un trend.. majoritatea pe care am auzit zic de Solomon ca a facut centru a asfaltat si altele.. dar mi se pare normal. era culmea sa ai bani si sa nu faci nimic.
ps : poate ca sunt naiv ca,cred ce am auzit dar nush.. acum fiecare cu parerea lui nu ?![]()
!
voua chair va place sa vorbiti sa va aflati in treaba,o avea solomon bube multe nu zice nimeni nu,dar trebuie sa fii de-a dreptul "insensibil"( in sensul ca nu observi) sa afirmi ca solomon nu a facut nimic,numai din e stiu eu si nu am prea mare treaba cu politica,pe langa centru,care nu include numai unirii,partea cu prefectura,pana la new york,a facut english parkul(pt aia care isi mai amintesc in ce stare era,numai bancile meritau sa fie reconditionate),zona de la universitate daramata si facute locuri de parcare,luxor la fel,iesirile la dreapta facute in atatea locuri,jocuri pt copii(care datorita nesimtirii oamenilor au ajuns in halul in care au ajuns incat au fot nevoiti sa le ia inapoi in unele zone),a dat bani pt copii olimpici si cand li sa cerut ajutorul l-a acordat daca era nevoie de fonduri autobuze etc,pensionarii merg acum pe gratis si lista poate continua...aaa...uitasem de nr mare de cosuri de gunoi care s-a amplasat si numarul muncitorilor care vin sa curete pana si gradinile dar din nou suntem un pupor si un oras mult prea retardat ca sa putem daca nu neaparat sa apreciem mcar sa pastram curatenia si ceea ce se ofera
Last edited by Dadi; 12-05-2008 at 00:03. Motiv: modificat :nesimtit: cu :insensibil: pentru ca se intelesese gresit si dadea nastere la interpretari
women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow
kandya, Trabook, Aetana!x3
Augen sagen mehr als Worte
ca sa ma repet
"parerea mea ca Solomon chiar daca face arunca prea multi bani. nu condamn ca nu a facut si nu e bun. dar arunca prea multi bani care ar fi folositori in alte parti."
nu zic ca nu a facut. zic ca arunca prea multi bani cand face, bani care pot fi folositori in altceva. inteleeeeeeegi ?
!
da ma nene, am inteles, fiecare cu parerea lui, daca spuneai astea de la inceput nu mai era nevoie sa te mai intreb o data...
si totusi, te-a convins un discurs? ceva fapte, nimic-nimic? macar pe Solomon il vazuram, facu neste treburi si-n campanie dadu abonamente moca la pensionari si le facu bancute pe bulevarde si spatii verzi ca sa nu mai frece menta in fata vizorului spionandu-si vecinii. acu' pot sa stea la barfa pe banca la aer (noxe) pe strada...in rest, no comment la ce-a mai facut solomon, eu una sunt multumita...![]()
Last edited by Dadi; 05-05-2008 at 00:08. Motiv: o litera in plus
pro nedelescu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pai fapte nu prea. oricum momentan imi ajung. sa mai zic ca Solomon daca pune un cosh de gunoi vine toata presa sa filmeze evenimentu ( am zis si eu asa.. ) cum sa nu vada lumea ca Solomon face si drege cand apare la televizor tot timpu cand iese pe undeva. daca se duce si in cartiere si aia sunt cu camera dupa el sa zica ca a fost Solomon in nush ce cartier sa vada cum se lucreaza. ce naibi sunt paparazzi sa fie pe urmele lui.. tot el ii anunta rpd sa vada lumea ce efort face el.
ah si chestia cu pensionarii.. Nedelescu le-a distrus gradinile si amenajarile care le aveau pensionarii pe la blocuri. pentru ei poate ca nu a fost bine dar mie unu nu imi placeau toate baracile improvizate pe la coltzurile blocului.
asa apoi pentru mIHAI_Mari
uitati cum era pe vremea lui Bulucea ?
hmm eu nu stiueram prea mic sa ma intereseze asa ceva dar nu cred ca erau atatia bani cati erau acum.. sa zicem si ce vine de la UE + sansa cu Ford si multe altele.
nu cred ca Bulucea avea banii si posibilitatile de acum.
Last edited by robisavage; 02-05-2008 at 22:16. Motiv: Automerged Doublepost
!
Eu cred ca glumiti cu deszapezirea si comparatia dintre ce a fost anul asta si anul trecut.
Pai avand in vedere costurile carburantului, inflatia, salariile si mai ales cantitatea de zapada cazuta in acest an comparativ cu anul trecut cred ca Solomon a cheltuit mult prea putin (dublu fata de anul trecut).
Inca un plus.
Si ca sa revin la Nedelescu, auzisem eu niste vorbe prin targ acum ceva timp (1-2 ani) cum ca Nedelescu ar fi omul care s-ar fi ocupat de zonele verzi, de asfalatri, etc...
Asa ca multe realizari ar putea sa i le atribuim lui in cazul asta.
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
Sincer sa fiu mie nu-mi place de Nedelescu, nu il vad omul politic care sa relanseze Craiova.Dar, spre deosebire de Solomon este un mai bun gospodar, Eros zicea mai sus ca s-a ocupat de asfaltari , zone verzi si altele.Sunt mai mult decat sigur de asta pentru ca intro primarie, desi primarul este "seful", daca imi permiteti sa ma exprim asa, viceprimarul este cel care executa, este mai aproape de probleme oamenilor.Si pentru ca este presedintele Consiliului Local, local nu judetean, Nedelescu este cel care intra in directa legatura cu consilierii locali.
Acum eu nu vad pe altcineva care sa ocupe postul de viceprimar pentru anul viitor, deci o echipa Solomon-Nedelescu ar putea fii cheia si pentru urmatorii patru ani pentru ca au inceput anumite proiecte care nu o sa fie duse la final fara ambele parti in primarie.Dar avand in vedere ca acum reprezinta doua partide diferite o astfel de cooperare nu cred ca va mai avea loc.In principiu, sunt pentru Nedelescu, dar nu cred ca va fi mare diferenta o extindere a mandatului lui Solomon.
-hai sa lo luam logic anu trecut cata zapada a fost in orasu asta ?!deloc in seara de revelion era asfaltu curat ca asta vara nici ploaie macar sa inghete ... anu asta deabia am putut sa ies din casa sau sa scot masina dadeam zapada si pana dimineata se punea la loc de aici se si justifica bugetul dublu...
-cat despre "nede" ce pot spunefost ofiter de armata nu vreau un comunist pe cap 4 ani
VIVA LA LIBERTE !!! VIVA "CHE" SOLOMON !!!)
MAI BINE PIERZI 5 MINUTE DIN VIATA ... DECAT VIATA IN 5 MINUTE
ESTE CORECT ce se zice aici de baieti, toate atributiile GRELE (cainii, salubritatea, curatenia orasului, asfaltarile, si toate cele) se atribuie in TOTALITATE domnului NEDELESCU! NEDELESCU nu se afirma prin petreceri pompoase si sprijinirea tiganilor ca in cazul actualului primar!
PRO NEDELESCU!![]()
Contra Nedelescu
asta decat sta si da din gura si ataca pe aia care fac , unde e Nedelescu acuma ? sta frumos in birou sau se plimba cu psd-isti si impart pomana electorala
Nedelescu nu are atriburi in asfaltare etc...deci ....
Nedelescu este cel resonsabil cu Ecraisajuldeci la cat s-au inmulti caini vedem si noi cat de bine isi face treaba
Laudatil nene poate va iese ceva pomana electorala
Ne mananca caini din cauza lui Nedelescudraqu stie ce se intampla daca iese primar
Toate cele bune si nu mai vorbiti aiurea ca are Nedelescu putere in orice alt domeniu decat ridicat de caini![]()
si eu sint contra lui Nedelescu si impotriva celor de la P.S.D care au creat mafia din Craiova si din tara
Last edited by Moderator; 03-05-2008 at 12:28.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: