Pagina 1 din 8 1 2 3 ... UltimaUltima

pentru partidul PD-L

Banned adela's Avatar adela reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-12-2006
    Varsta
    45
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    263
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

pentru partidul PD-L

Cred ca ar trebui sa votam un partid care sa aiba 50% sa nu mai faca aliante cu hoti fosti comunisti si cred ca atunci vom vedea rezultate.Cred ca partidul (PD-L) ar putea face asta daca ar avea majoritate parlamentara.Si sint pro Solomon pentru ca a facut ceva ptr. Craiova poate ca si ptr el dar se vede ceva si in Craiova.

Data de inscriere
    05-12-2006
    Varsta
    45
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    263
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    eu nu am zis ca e un sfint dar nu el va putea elimina clanurile de tigani ci politia justitia care este cea mai corupta.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

el_tard el_max's Avatar el_max are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    22-02-2006
    Locaţie
    inner self...
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    115
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    7
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de adela Vezi mesajele
    eu nu am zis ca e un sfint dar nu el va putea elimina clanurile de tigani ci politia justitia care este cea mai corupta.
    atata timp cat o sa continue sa le plateasca curentu(furat) "din banii lui" pentru a castiga"respectul" comunitatii rromilor , care e cea mai mare din tara aici in dolj ,nu face decat sa incurajeze toate ilegalitatile pe care acestia le fac

nonconformity in my inner self/only I guide in my inner self....
    I am what I create/believing in my fate/integrity is my name.
    nobody moves...nobody gets hurt...
    While You Sleep I'll Destroy Your World

Banned Kent_84's Avatar Kent_84 va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    VaginaLand
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    217
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    68
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    ca primar ai un cuvant greu de spus in orash, nu? sau bei si petreci alaturi de ei ....
    are mare dreptate el_max in postul sau! good one!

Member Junker's Avatar Junker reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    26-01-2006
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    85
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    0
    Puncte CF
    36.0
    in legatura cu scandalurile cu tigani din ultimul timp, primaria nu prea are ce face.
    atata timp cat avem procurori si judecatori corupti, trebuie sa suportam situatia. teama de tigani este prea mare pt a se face ceva.

eu personal sunt PRO Solomon, pt ca a facut destule in oras si vreau sa continuie tot asa. daca a furat...a furat cu mai mult bun simt si a dat si la altii.

0-day Member R3a's Avatar R3a reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-11-2005
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de stevanoheu Vezi mesajele
    Adica a furat si le-a lasat si la restu' ceva din ciolan?Nu prea suna bine si nici etic deloc.
    Suntem in Ro... asa ca poate vine altul.. cu siguranta va fura si ala

Addicted! Reply este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    03-01-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    138
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    26
    Puncte CF
    0.0
    Toata lumea fura, cel putin in romania..nu doar parlamentari ci si oameni de rand..asa..ca..nu trebe sa ne mai plangem de mila, ca ce soarta, avem, ce presedinti ce guvernanti care fura..in loc sa ne uitam in propriile curti.

Data de inscriere
    05-12-2006
    Varsta
    45
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    263
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    vorbesti asa pentru ca esti in romania si nu in austria sau alta tara europeana !!!!????cred ca ar trebui sa te schimbi sa ne schimbam .

Data de inscriere
    03-01-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    138
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    26
    Puncte CF
    0.0
    vorbesti asa pentru ca esti in romania si nu in austria sau alta tara europeana !!!!????cred ca ar trebui sa te schimbi sa ne schimbam .
    vb/asa ca sunt aici, dar m-am plimbat si am vazut si alte conceptii..italia, ne judeca ca nu integram cetatenii rromi, dar i`a sa ii integrati dumneavoastra, caci noi pesemne nu putem! Solomon + Bica = cetateni rromi, unul votat de ei, si altu pe mana cu ei.In bucuresti, toate ziarele scriu despre Craiova, s-au taiat, iarasi, s-au impuscat din nou..totul in Craiova, in Romania, tara tuturor posibilitatilor.Romania este mult in urma statelor europene, noi nu vom fi pregatiti de adoptarea monedei europene nici in 2012. La noi, fostii securisti au pensii de 20-30 de ori mai mari, decat ale unui cetatean obisnuit care a muncit toata viata, cinstit ! La noi, totul e din mana in mana, din tata in fiu, nepot si stranepot! Nici ca venituri, nu vom ajunge nicaieri, din moment ce noi muncim pentru pensionarii Romaniei, pentru viata tot mai grea, pentru detinutii Romaniei, pentru taxe si impozite si pe deasupra sa si traim ! cam multe, nu ?!? Si daca as fi in alt stat european crezi ca la ei nu se fura? ba se fura, si la ei, dar nu ca la noi, la noi (apa, curent, gaze, bunuri) incurajam mita, prin acordarea ei..pretindem si asa mai departe. si ar mai fi multe de zis...dar alta..data !

p.s. citind mai sus, ceva de legile din Romania, Legea Romana, este in asa fel conceputa, incat poate sa aiba mai multe interpretari si intelesuri, in majorit.cazurilor favorabile pentru infractori, si defavorabile pentru noi.

Junior DeYe's Avatar DeYe este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    04-02-2006
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    594
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    36
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Solomon nu prea are cum sa rezolve problema tiganilor aici e treaba Procuraturii si a Politiei .El de bine de rau a mai facut ceva pentru orasu asta,poate nu atat cat putea sau trebuia,dar e bine si atat decat deloc nu ? avem niste locuri de parcare noi,strazi asfaltate (cu chiu`cu vai),centrul orasului arata si el mai bine si poate a mai facut da` nu se vad.Cred ca tot el ar trebuii sa fie primar...poate mai face cate ceva.

Banned Kent_84's Avatar Kent_84 va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    VaginaLand
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    217
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    68
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de DeYe Vezi mesajele
    Solomon nu prea are cum sa rezolve problema tiganilor aici e treaba Procuraturii si a Politiei .El de bine de rau a mai facut ceva pentru orasu asta,poate nu atat cat putea sau trebuia,dar e bine si atat decat deloc nu ? avem niste locuri de parcare noi,strazi asfaltate (cu chiu`cu vai),centrul orasului arata si el mai bine si poate a mai facut da` nu se vad.Cred ca tot el ar trebuii sa fie primar...poate mai face cate ceva.
    Face, cum face si acuma numai in campanie! Hai sa il schimbam cu unu' mai bun! Poate cine stie ... se va schimba major ceva in orash!

Data de inscriere
    05-12-2006
    Varsta
    45
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    263
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de Reply Vezi mesajele
    vb/asa ca sunt aici, dar m-am plimbat si am vazut si alte conceptii..italia, ne judeca ca nu integram cetatenii rromi, dar i`a sa ii integrati dumneavoastra, caci noi pesemne nu putem! Solomon + Bica = cetateni rromi, unul votat de ei, si altu pe mana cu ei.In bucuresti, toate ziarele scriu despre Craiova, s-au taiat, iarasi, s-au impuscat din nou..totul in Craiova, in Romania, tara tuturor posibilitatilor.Romania este mult in urma statelor europene, noi nu vom fi pregatiti de adoptarea monedei europene nici in 2012. La noi, fostii securisti au pensii de 20-30 de ori mai mari, decat ale unui cetatean obisnuit care a muncit toata viata, cinstit ! La noi, totul e din mana in mana, din tata in fiu, nepot si stranepot! Nici ca venituri, nu vom ajunge nicaieri, din moment ce noi muncim pentru pensionarii Romaniei, pentru viata tot mai grea, pentru detinutii Romaniei, pentru taxe si impozite si pe deasupra sa si traim ! cam multe, nu ?!? Si daca as fi in alt stat european crezi ca la ei nu se fura? ba se fura, si la ei, dar nu ca la noi, la noi (apa, curent, gaze, bunuri) incurajam mita, prin acordarea ei..pretindem si asa mai departe. si ar mai fi multe de zis...dar alta..data !

p.s. citind mai sus, ceva de legile din Romania, Legea Romana, este in asa fel conceputa, incat poate sa aiba mai multe interpretari si intelesuri, in majorit.cazurilor favorabile pentru infractori, si defavorabile pentru noi.

asa este ai dreptate dar si la ei a fost la fel si tot oameni au schimbat prin vot nu prin nepasare cum e la noi si eu am fost prin afara si imi spuneau ca si la ei sa dat spaga la doctori politie etc si sa schimbat trebuie sa fim optimisti.

Banned Twisted's Avatar Twisted este placut de toti Twisted este placut de toti Twisted este placut de toti
    Data de inscriere
    25-04-2008
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    443
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    242
    Puncte CF
    2.0
    Usergroups:
    PD-L partidul cu cei mai multi agramati din TARA

Hater tajka's Avatar tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tajka este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    324
    Putere Reputatie
    59
    Reputatie
    2737
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Twisted Vezi mesajele
    PD-L partidul cu cei mai multi agramati din TARA
    mai bine sa castige partidul lui becali, decat nemernicii ăştia de la pld care de fiecare dată când au trecut pe la guvernare au stricat guvernul şi tot ce au făcut a fost populisme şi dat din gură fără niciun rezultat vizibil cu ochiul liber.
    ba să nu uităm totuşi cele câteva realizări ale experţilor din pdl:
    - taxa de gropi (Băsescu)
    - vânzarea pe mocca a flotei (tot ăla)
    - naţionalizarea valutei (Stolojan)
    - stricarea guvernului pntcd-pnl-pd-udmr din anii 97-99 (tot marinarul şef)
    - circul bolnavul-plângăciosul alegeri 2004 (ăştia de mai sus)
    - taxa de primă înmatriculare (Sulfina Barbu)
    să nu uităm în ultimul rând de Solomon care după ce s-a văzut ajus primar al Craiovei pe listele PSD, a muşcat mâna celor care l-au promovat şi a trecut în barca (vândută) a marinarului şef

Dar români au minte scurtă, uită repede trecutul.
    Votaţi-l fraţilor, votaţi-l

Newcomer zerozero's Avatar zerozero reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    27-03-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    5
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    PD-L = un partid de sarlatani, care au facut aliante si para-aliante dupa cum a batut vantul!
    Solomon = afara cu el de la Primarie Craiova, altu' mai bun!

Data de inscriere
    03-01-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    138
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    26
    Puncte CF
    0.0
    asa este ai dreptate dar si la ei a fost la fel si tot oameni au schimbat prin vot nu prin nepasare cum e la noi si eu am fost prin afara si imi spuneau ca si la ei sa dat spaga la doctori politie etc si sa schimbat trebuie sa fim optimisti.
    nici in 50 de ani, nu o sa fiu optimist, "lupul isi schimba parul, dar naravul ba" ! don`t forget that.

Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    116
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:
    va rog mult sa discutati fara sa recurgeti la jigniri. Stiu ca e o perioada dificila in care spiritele se incing dar regulile forumului se aplica si aici ca si in restul forumului si asa cum s-au aplicat mereu.
    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
    "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

Newcomer gavroche reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    07-05-2008
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Last edited by Moderator; 13-05-2008 at 16:53. Motiv: Automerged Doublepost

0-day Member lucianno reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    08-12-2006
    Varsta
    46
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    6
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

super tari filmuletele!!!!! TREBUIE VAZUTE!

Last edited by Moderator; 13-05-2008 at 16:52.

Member pitt's Avatar pitt reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-10-2005
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    227
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    38.5
    Usergroups:

Thumbs up

Citat Mesaj iniţiat de gavroche Vezi mesajele
    De ce Antonie Solomon nu are curajul sa iasa la o dezbatere publica impreuna cu orice alt contracandidat serios cum ar fi groza sau nedelescu ?

http://www.youtube.com/watch?v=x74LNAMxX3Q--------------si tu ai face la fel in locul lui. este in natura noastra a tuturor
    http://www.youtube.com/watch?v=IFfNj...eature=related-----------asa si? mare lucru. vrei sa vorbim de geoana?
    http://www.youtube.com/watch?v=bChVOlg83i4--------- poti sa-i aduni tu de pe strada? daca da atunci te punem pe tine primar!
    http://www.youtube.com/watch?v=cagSLZaOWUI---------- natura este de vina. nu crezi? pai tu compari o gropita cu restul craiovei? http://www.youtube.com/watch?v=eWJySQU1lfI------ de ce nu-si repara proprietarul? doar isi permite ca sta la casa?
    http://www.youtube.com/watch?v=c8yZ1PeFszQ------- bla bla bla
    http://www.youtube.com/watch?v=L0T8pErqaMs------ asta este un filmulet de dragu de a fi filmulet. deci, iar bla bla bla!
    [B] Frumoasele realizari ale primarului Antonie Solomon [/B]

CONCLUZIA: ramai la partidul in care esti bagat, voteaza cu ala pe care crezi tu ca te reprezinta, fi sanatos si nu in ultimul rand CORECT!

SALUTARE!

PS: Nedelescu? aoleuuuuuuuuuuuuu! pe langa faptul ca sufera de manaia persecutiei se mai si umfla ca el a facut totul in craiova! domnule nedelescu: - nu sunteti decat un simplu SUBALTERN SI UN SIMPLU CIURI BURI(adica cel care primeste comenzile si le executa) CU TOT CU PSD-UL DOMNULUI GEOANA! NICI MACAR in turul 2 nu o sa iesiti! bafta ))))))))
    Imi place teatrul asa ca....... relaxxxxxxxxxxx!!!!!!!!!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 8 1 2 3 ... UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: