VS
Miercuri, 7 Mai ora 17:00
Părerii , Discuţii , Pronosticurii ... etc
VS
Miercuri, 7 Mai ora 17:00
Părerii , Discuţii , Pronosticurii ... etc
pacat k avem 2 etape de suspendare a terenului ....fmm de federatie si liga![]()
o sa vad victoriade la televizor
![]()
Avem un singur ţel mereu,
Si-l vom-plini deÅŸi e greu.
Olteni vom fi la nesfârşit.
Este iubire,e un mit
Să spui atunci când ai murit
Cu Ştiinta pân-la infinit.
Sa ii retrogradam pe moldoveni... Trebuie sa ii batem macar pe astia! Ca de la meciul cu Poli asteptam o victorie a Stiintei! Macar in al 34-lea ceas...
Forza Stiinta!
![]()
sper intr`o victorie mare si un sfarsit de campionat asa cum se cuvine![]()
cred ca e blat![]()
si din ce cauza avem terenul suspendat???
fmm de federarie si liga???
nu cunva din cauza suporterilor care au rupt scaunele si au aruncat cu ele (si se mai vaita ca nu au stadion....nu prea merita stadion)...sau a pietrelor care zboara spre jucatori si arbitri? ??
e bine ca ai credinta
eu sper ca 1....
da' cred si eu ca o sa fie 2...
Oare cum miros morcovii daca nu au nas?![]()
lasa.. ii batem pe moldoveni
HAI CRAIOVA![]()
Transpiratia strica reputatia!
Sper la victorie dar s-ar putea sa fie blat. mai bine bateau pe Buzau si ii bagau in B si nu mai faceau blat cu Ceahlaul. Nu stiu ce sa credDin partea mea mai bine sa pice Steluta in B decat moldovenii
sper sa castige Ceahlaul sa`i bagam pe Buzau in B .. Dar cum UCraiova au devenit sclavii lu steaua miram`as sa retrogradeze Buzaul ..
Felicitari echipei Dinamo pt. victoria improtriva prostiei ..
Batem. Costea va marca cel putin un gol.
stay away.
cred ca vom învinge pe moldoveni şi va ramâne Steluţa în Liga I
P.S: felicitări echipelor Dinamo pt jocul prestat cu oile şi CFR Cluj PT TITLUL DE CAMPIOANĂ A ROMÂNIEIFORZA PROVINCIA!
![]()
La câte măgării a făcut ciobanu NU MERITA ACEST TITLU!(vezi meciurile cu Rapid, CFR Cluj, Bistriţa, arbitrii din meciul cu "U", Dacia Mioveni)
![]()
Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.â„¢
MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUÅ¢
Victorie
![]()
Victorie![]()
Tot e bine, mai nou se iau puncte, Otelul pierdu 3 pct la masa verde cu Vasluiul.
Nu stii ce e phpVibe? Incearca-l pe VideoInedit.com!!!
sper ca vom castiga![]()
Sper intr`o victorie mare iar ceahlaul sa se duca in B caci in Liga I nu merita![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: