E vorba de trecerea la noul forum ... Dacă da de ce ? Dacă nu, aţi fost tentat să-l schimbaţi ? E asta începutul unei noi vieţi pe forum ? Aţi fi "furat" numele unui user consacrat ?
E vorba de trecerea la noul forum ... Dacă da de ce ? Dacă nu, aţi fost tentat să-l schimbaţi ? E asta începutul unei noi vieţi pe forum ? Aţi fi "furat" numele unui user consacrat ?
neah... nu l-am skimbat
nu avea rost... tot acelasi "eu" am ramasmai ales ca tot cu acest nick intru si pe hub...
dap mi l-am schimbat.Sunt de fapt ex-WhiteZomby.Se vede si la semnatura.Nu ma intrebati dc l-am schimbat ca nici eu nu stiu.
eu sunt tot "ovisebdan" pt ca asa sunt peste tot inclusiv pe hub...si fiind "ovisebdan" deja ma stiu mai multi![]()
rog pe aceasta cale, ca cei ce si-au schimbat nick-ul sa puna, cel putin o perioada, in semnatura nick-ul vechi. sa stim si noi care-i treabaMesaj iniţiat de WhoTheFu*k4mI
![]()
nu l-am schimbat ca nu avea rost...m-am obisnuit cu asta![]()
vezi suntMesaj iniţiat de mindwar
baiat destept mi-am pus in semnatura fostu nick inainte sa postezi u.
acelasi nik...nu sunt pe mirc la agatat fete, sau agatzat la misto baieti...si m-am inregistrat cat de repede am putut, ca sa nu mi-l fure careva (apropo, in caz ca apar situatii de conflict, raportari de nickuri furate, cum o sa se rezolve problema?
![]()
)
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
sa speram ca nu o sa aparaMesaj iniţiat de manlif2_0
Guess who am I?![]()
aaa nus sigur da cred ca esti bigger,longer & uncut scuza-m dc te confundMesaj iniţiat de *Bigger, Longer & Uncut*
? prea greu... nu stiu... sunt prea obosit la ora asta sa ma gandesc... ar fi bine totusi sa ne dai un indiciuMesaj iniţiat de *Bigger, Longer & Uncut*
![]()
acelasi Bigger, Longer & Uncut bineintele...bine ai revenitMesaj iniţiat de *Bigger, Longer & Uncut*
Acelasi nick Kent_84,............acelasi caracter............acelasi om............mai mult fericit ca avem din nou FORUM!![]()
boys and girls rulezzzzz!![]()
Nu nu l-am schimbat si nici nu cred k o sa-l mai schimb pt k nu vad rostul, merge si astama caracterizeaza
![]()
Cred că nu l-am schimbat.
Mesaj iniţiat de Lao
nici u nu shtii sigur dak l-ai schimbat a?
unul care ori incearca sa fure nickul lui/ ori il imita pe Bigger Longer & UncutMesaj iniţiat de *Bigger, Longer & Uncut*
![]()
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
eu acum mi-am luat nick-ul asta. sper ca nu-l mai avea nimeni inainte.
Da cine ereai înainte dacă nu te superi că forţa ştiinţa în semnătură mai aveau câţiva ?... dacă erai înainte numai ...Mesaj iniţiat de forumistu
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: