sa fie in craiova , ofer max 75.000 E
ma intereseaza sa aiba 3 camere.... postati aici restul facilitatilor
sa fie in craiova , ofer max 75.000 E
ma intereseaza sa aiba 3 camere.... postati aici restul facilitatilor
salut! am eu ceva pt tine ...este in craiova ,cernele -brestei,3 camere bucatarie ,baie de serviciu,baie mare ...teren 500 m²....suna-ma sau lasa msg in prv si iti dau si foto sau te duc sa vezi ...Pretul este discutabil ,dar daca esti hotarat si iti place cred ca iti vor ramane bani sa si mobilezi!![]()
Suntem prea saraci sa cumparam lucruri proaste.....
cam departe dar ti-am dat totusi add pe mess ..sa-mi dai niste poze![]()
parter plus mansarda,parter compus din bucatarie ,baie,living mare si casa scarii.mansarda are 3 dormitoare ,baie 2 balcoane si dresing.casa are 76mp pe nivel.finisata interior exterior.este construita din caramida greceasca cal1,exterior izolata cu polistiren,acoperita cu tabla lindab.suprafata terenului este de 520mp.casa mai are gard beton cu model.utilitati curent ,fosa,gazele la poarta si in curand canalizare, se afla intro zona foarte linistita intre case constructie noua.este situata in isalnita.predare la sfarsitul lui iunie.pret 2 mld 300 usor negociabil.cine e interesat avans de 10 mii euro.tel 0755925176
parter plus mansarda,parter compus din bucatarie ,baie,living mare si casa scarii.mansarda are 3 dormitoare ,baie 2 balcoane si dresing.casa are 76mp pe nivel.finisata interior exterior.este construita din caramida greceasca cal1,exterior izolata cu polistiren,acoperita cu tabla lindab.suprafata terenului este de 520mp.casa mai are gard beton cu model.utilitati curent ,fosa,gazele la poarta si in curand canalizare, se afla intro zona foarte linistita intre case constructie noua.este situata in isalnita.predare la sfarsitul lui iunie.pret 2 mld 300 usor negociabil.cine e interesat avans de 10 mii euro.tel 0754409253
Last edited by spiripichio; 24-05-2008 at 01:26. Motiv: Automerged Doublepost
Casa, P+M, zona Fabrica de Avioane, 400mp, teren, curent electric, fosa septica(27mc), fintina cu hidrofor, gresie, faianta, termopan, parchet, la parter:living+buc(deschisa prin bar)+baie servici; la etaj: 2 dormitoare si o baie. Are termosistem cu tencuiala decorativa, copertina in fata+alei ciment. teren ingradit cu gard de placi de ciment. Centrala termica electrica. Curte amenajata. Cartier nou, aproximativ 30 case in constructie, zona nepoluata fara nici un altfel de firma sau depozit.7 km din Centru. 70.000 euro, negociabil, se elibereaza imediat.0764487441
casa fffb romanesti daca te intereseaza 3 camere baie,bucatarie,acte
pret.75.000 euro
merita vazuta!!! poze p mess la id.gaby_seful_tuturor
multumesc![]()
!!! ocazie super !!!
Casa, P+M, zona Fabrica de Avioane, 400mp, teren, curent electric, fosa septica(27mc), fintina cu hidrofor, gresie, faianta, termopan, parchet, la parter:living+buc(deschisa prin bar)+baie servici; la etaj: 2 dormitoare si o baie. Are termosistem cu tencuiala decorativa, copertina in fata+alei ciment. teren ingradit cu gard de placi de ciment. Centrala termica electrica. Curte amenajata. Cartier nou, aproximativ 30 case in constructie, zona nepoluata fara nici un altfel de firma sau depozit.7 km din Centru.63.000 euro
, negociabil, se elibereaza imediat.0764487441
casa 4 camere
toate utilitatile
zona Motoci
dak esti interesat m gasesti l nr d tel 0770220566
vila superba P+1+M,constructie bca, 2004,160 m2 utili, 180 m2 curte,15 m deschidere,modern finisata,la cheie,perfecta pentru 2 apartamente,5 camere,2 bai, 2 bucatarii, 2 garaje, 2balcoane + terasa de 24 m2 acoperita la nivelul mansardei, toate utilitatile, incalzire microcentrala gaze,gresie, faianta,termopane,
parchet,etc,Craiova.
Pret 88.000 euro
tel: 0762775424
Pret nou 82.000 euro
2 miliarde casa zonna 1
strada calugareni
http://www.craiovaforum.ro/imobiliar...ml#post4399965
daca va intereseaza va rog sa lasati un pm sau sa sunati la nr de tel afisat
casa nu este a mea
Am o casa la rosu 715 mp
Apa, fantana, curent electric, cablu tv, telefon internet.
Nr de telefon : 0768781473
http://www.craiovaforum.ro/imobiliar...a-1327715.html pret neg,daca esti interesat sau schimb cu apartament 3 camere
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: