Care stie pe unde gasesc niste leduri sau care vindeti asa ceva? ma intereseaza un upgrade la luminile de interior
Care stie pe unde gasesc niste leduri sau care vindeti asa ceva? ma intereseaza un upgrade la luminile de interior
eu deja mi-am facut up-grade , mai am sa le schimb pe cele de la triple si gata, abia le-am gasit, unele aduse din germania altele luate de la noi, problema e ca sunt cam proaste si se cam ard, eu mi-am pus la numar, in usi, in plafoniera, pe pozitii fata, mai vreau in portbagaj si in triple, cine poate da detalii de unde sa iau pt triple e binevenit sa ne spuna si noua...
@stefi: hai sa facem amndoi comanda ca sa iesim mai ieftin la curierat...
Ma intereseaza si pe mine astfel de becuri cu leduri, pt triple si pt semnalizarile din far. Detalii despre ele, pret, ceva... poate o sa fie mai multi cei care vor!
sincer, pe semnalizari nu stiu daca merg pt ca au consum redus si s-ar putea sa faca releul de semnalizare prea des tzac-tzacca atunci cand e un bec ars, in rest merg pt orice altceva, se gasesc cateva modele pe la magazinele de piese auto dar sunt penale, se ard foarte rpd, ceva bun e cam scump, de ex eu pt un bec de plafoniera cu 6 leduri super-flux am dat 10 euro, dar merita fiecare euro-cent
, maine cred ca le fac si niste poze sa le vedetzi
![]()
eu am niste link`uri de unde am putea comanda, nu le postez ca sa nu fac publicitate... daca vreti vi le dau pe PM
ati mai facut ceva in legatura cu ledurile?
vreau si eu![]()
" E mai usor sa fi rau cand vrei sa fi bun si nu ai cu cine "
Daca vreti va dau eu un numar de telefon de unde puteti sa faceti rost dar va zic de acum ca este scump.Eu mi-ai luat si pentru un bec cu 4 led-uri am dat aproape la 40-50 ron dar se merita![]()
0748193666
Nu deranjati doar daca aveti un motiv intemeiat, asa ca abtineti-va
mai bine platesesc curierat! oricum vreau mai multe
va pot aduce eu orice led vreti, inclusiv superflux de 12V care merge la masina fara sa mai pui rezistor sau cine stie ce ...
Ca exemplu pentru @dyxp, deoarece vad ca are passat ii pot da acel bec de leduri care se pune in loc de becul de la far , si este foarte puternic, fiind numai leduri superflux. Este special pentru passat si pentru golf.
Sau pentru pladoniera si triple bec cu led pentru pozitie si frana.
Cam orice cu led.
Daca vreti ma anuntati prin pm, reply aici, RaZVaN_17_06 sau 0727868161
spune si tu niste preturi![]()
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
in poza a doua sunt 7 componente se dau toate cu 90ron si sunt leduri superflux, si sunt in general pentru passat si golf, dar se pot pune si pe alte masinute.
Grupul acela de leduri pentru triple, inlocuieste becul si costa 90ron. Sunt 2X36 de leduri, superflux
LEDURI CUSTOM pentru toata masina
http://www.craiovaforum.ro/vanzari-a...ra-434105.html
http://www.craiovaforum.ro/vanzari-a...ri-440300.html
Last edited by vreauled; 07-12-2009 at 17:41.
salut,
incearca pe mess ,,vreauled'' ca o sa-ti raspunda cineva
Pentru inlocuirea leduri de 21W de pe triple nu recomand becurile cu leduri, nu veti obtine aceeasi intesitate luminoasa. Pentru asta ar fi nevoie de un numar f mare de leduri, care duce la un bec foarte mare.
Mai este o problema pe care au vazut-o multi, nu sunt foarte fiabile becurile din comert pentru ca sunt calibrate la o intensitate mult prea crescuta pentru ce suporta ele si din cauza asta se ard destul de des.
Recomand triplele pe leduri din fabrica, ce au sisteme de focalizare a luminii si fac sa para destul de vizibile.
O alta solutie este modificarea totala a triplei si instalarea unui numar foarte mare de leduri pentru fiecare bec cu incandescenta. Exista multe beneficii, aspectul este foarte interesant, consum foarte redus, timp de raspuns f rapid pentru stopul de frana, intensitate luminoasa superioara, dar pretul e putin cam maricel datorat muncii destul de migaloase pentru intreaga operatie.
Pentru semnalizari, deoarece becul cu leduri consuma mult mai putin, releul o sa detecteze lipsa becului de 21W, dar pentru asta sunt relee electronice care nu au functia de detectie a becului ars.
MODIFICARI LUMINA CU LED http://www.craiovaforum.ro/vanzari-a...ri-440300.html
YM!: vreauled
hi5: vreauled.hi5.com
phone: 0727 883891
pot aduce eu in craiova, numai sa imi aratati modelul si sa imi spuneti cantitatea ....vin 1data pe saptamana ...va puteti strange mai multi sa comandati o cantitate mai mare sa nu vin doar cu 2becuri
preturi intre 20 -50 ron....imi aratati modelul si va spun pretul.
am eu pe stoc
ce-i drept, nu mai am foarte multe din alea lunguiete. Din cele de far/stopuri am, si am si cheatere (la semnalizari o sa clipoceasca repede, ca au consum foarte mic, si trebuie pacalite)
Dati pm cei care vreti, ca nu ma uit prea des pe aici...
BadAss Programmer :-))
destule leduri![]()
Last edited by RaZVaN_17; 11-12-2009 at 00:39. Motiv: greseala
Tipul cu lumina!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: