nu ma pot conecta, dar nu imi spune ca nu gaseste serverul ca atunci cand pica ci doar imi spune "done" fara sa imi afiseze nimic. voi puteti sa intrati pe el?
nu ma pot conecta, dar nu imi spune ca nu gaseste serverul ca atunci cand pica ci doar imi spune "done" fara sa imi afiseze nimic. voi puteti sa intrati pe el?
C:/DOS
C:/DOS/RUN
RUN/DOS/RUN
mda la fel si la mine.. e de la ei;D fisieru indecs e gol.
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
mai bine ca probabil ca o sa rezolve problema. credeam ca doar mie imi face asta.
RUN/DOS/RUN
![]()
iar a picat!!!
RUN/DOS/RUN
e picat de vreo 2, 3 zile, si sharereactor iti arata cu totu' alta pagina .... freaky
eu am incercat sa intru dar s-a atins limita de useri... e o problema shi anumite conturi fara upload au fost shtersein rest incerc sa iau shi de pe extern...merge acceptabil
![]()
ok, am aflat care e buba. Sharereactor cam dadusera coltul fiindca au venit peste ei sa ii aresteze dar au scapat, din cate am inteles, oricum acum sunt online. Torrents.ro am inteles ca e picat pt. ca schimba serverele, pun 2 servere "optheron noi noute"
take a look:
http://torrentbash.haos.ro/?p=177
RUN/DOS/RUN
nustiu de ce va chinuiti cu .ro sites. chiar nu gasiti ce cautati pe tonele de alte trackere? (presupun ca nu va intereseaza .ro stuff.)
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: