Problema porturi USB ... unknown device

Oldtimer Emiliano's Avatar Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    3456
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    1426
    Puncte CF
    73.0
    Usergroups:

Problema porturi USB ... unknown device

Un prieten si-a luat volan genius...., a mers juma de ora dupa care s-a blocat si nu a mai mers...., volanul merge(l-am probat pe calc meu) , la el tot nu mergea, ba chiar instalai iar windowsul...., pana la urma sa vad ca nu ii merg porturile USB, la orice dispozitiv USB zice unknown device

driverele de USB 2.0 sunt instalate...

oare sa fie problema software(nu prea cred) sau hardware ...(pl de baza, bios...) ?!

pls, help

Mintrubber arabu^'s Avatar arabu^ reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Cu pluta... pe conducta
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    163
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    6
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    si eu am aceeasi problema , au murit pe rand porturile usb. este din placa de baza.
    placa mea este momentan la service,trebuie sa trec azi pe acolo sa vad ce au facut cu ea.
    si eu sunt curios ce s-a intamplat cu porturile usb

Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Oldtimer Emiliano's Avatar Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    3456
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    1426
    Puncte CF
    73.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de arabu^ Vezi mesajele
    si eu am aceeasi problema , au murit pe rand porturile usb. este din placa de baza.
    placa mea este momentan la service,trebuie sa trec azi pe acolo sa vad ce au facut cu ea.
    si eu sunt curios ce s-a intamplat cu porturile usb
    faza tare ciudata, am citit aseara pana la urma pe net ca se poate sa fie din cauza la scurt circuit ceva si sa lasi calc scos din priza mai mult timp, prietenul ala l-a tinut scos din priza toata noaptea..., si azi ii mearsa volanul , dar tot asa doar juma de ora , s-ar putea sa fie volanul de vina sa provoace scurt circuit ceva

Mintrubber arabu^'s Avatar arabu^ reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Cu pluta... pe conducta
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    163
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    6
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    eu tocmai ce luai placa de baza, dar nush ce a avut pt ca imi dadura alta noua cu 6 porturi usb(aveam 4 inainte)

Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: