1
O sa ma duc la Activ (sala de fortza in Rovine langa liceul Matei Basarab) , cine vrea sa organizam un meeting shi sa ne inscriem mai multzi , sa fie distractzie mare zi de zi (sau dak nu , odata la 2 zile) la sala de fortza , mergem mai punem nishte pachete pe noi , mai ne cunoashtem , ne familiarizam cu un domeniu nou (pentru cine nu l-a cunoscut pana acum) , e binevenit ! Pentru elevi , pretzul la reducere este de 40 lei. Pretzul fara reducere , este 70 sau 80. Ce-tzi trebuie pentru a dovedi ca eshti elev ?! Doar buletinul , shi o adeverintza de la Secretariatul institutzii shcolare !!! Eu propun chiar de maine (Martzi , 13 Mai 2008) , sa incepem , shi daca se vor strange pe viitor , cu atat mai bine ! Nu este obligatorie o singura data fixata sau vreo ora , insa pentru programul de zi , cel de la 9:00 - 17:00 (la care propun eu sa mergem) ! Repet , se poate intampla zi de zi ! Nu tre sa ai fortza pentru a te duce acolo , nimeni nu s-a nascut "invatzat" .
2
Al 2 lea meet , este "de unica folosintza" , shi anume , sa mergem undeva , 2-3 zile , o mica relaxare la un munte/plaja/alt orash de vizitat ... pentru a mai trai shi alte momente , nu numai olteneshti. Valabilitatea meeting-ului incepe dupa ce primim vacantza in vara , mai precis : 15 IUNIE (Eventual , 2008
) . V-am anuntzat de acum in privintza cu al 2 lea meet , sa va facetzi timp dinainte , shi sa va ganditzi , sa nu zicetzi dupaia k am anuntzat prea tarziu. So , let's get started !!!
Nota*: Pentru a discuta detaliat sau privat in legatura cu cele 2 , va ashtept shi pe mess la id-ul de messenger smsrpd .