Double Meet

Trancer Brazilianu's Avatar Brazilianu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    08-08-2007
    Locaţie
    Everywhere you turn off the light
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    19
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Double Meet

1

O sa ma duc la Activ (sala de fortza in Rovine langa liceul Matei Basarab) , cine vrea sa organizam un meeting shi sa ne inscriem mai multzi , sa fie distractzie mare zi de zi (sau dak nu , odata la 2 zile) la sala de fortza , mergem mai punem nishte pachete pe noi , mai ne cunoashtem , ne familiarizam cu un domeniu nou (pentru cine nu l-a cunoscut pana acum) , e binevenit ! Pentru elevi , pretzul la reducere este de 40 lei. Pretzul fara reducere , este 70 sau 80. Ce-tzi trebuie pentru a dovedi ca eshti elev ?! Doar buletinul , shi o adeverintza de la Secretariatul institutzii shcolare !!! Eu propun chiar de maine (Martzi , 13 Mai 2008) , sa incepem , shi daca se vor strange pe viitor , cu atat mai bine ! Nu este obligatorie o singura data fixata sau vreo ora , insa pentru programul de zi , cel de la 9:00 - 17:00 (la care propun eu sa mergem) ! Repet , se poate intampla zi de zi ! Nu tre sa ai fortza pentru a te duce acolo , nimeni nu s-a nascut "invatzat" .

2

Al 2 lea meet , este "de unica folosintza" , shi anume , sa mergem undeva , 2-3 zile , o mica relaxare la un munte/plaja/alt orash de vizitat ... pentru a mai trai shi alte momente , nu numai olteneshti . Valabilitatea meeting-ului incepe dupa ce primim vacantza in vara , mai precis : 15 IUNIE (Eventual , 2008 ) . V-am anuntzat de acum in privintza cu al 2 lea meet , sa va facetzi timp dinainte , shi sa va ganditzi , sa nu zicetzi dupaia k am anuntzat prea tarziu. So , let's get started !!!
    Nota*: Pentru a discuta detaliat sau privat in legatura cu cele 2 , va ashtept shi pe mess la id-ul de messenger smsrpd .
    Don't mess with my avatar!

Coder vasilesq's Avatar vasilesq este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    22-03-2007
    Locaţie
    Lăpuş
    Varsta
    69
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    202
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    42
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    eu la activ ma duc de 3 luni, imi fac abonamentu' cu reducere doar cu carnetu' de elev sau cu legitimatia. nu iti trebuie buletinu'
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Data de inscriere
    08-08-2007
    Locaţie
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    19
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de vasilesq Vezi mesajele
    eu la activ ma duc de 3 luni, imi fac abonamentu' cu reducere doar cu carnetu' de elev sau cu legitimatia. nu iti trebuie buletinu'
    eu asha am fost informat , cand m`am dus vineri ca itzi tre o legitimatzie ceva sa dovedeasca k eshti elev ... oricum un buletin n-ar strica pt orice eventualitate

Data de inscriere
    08-08-2007
    Locaţie
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    19
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Gata , eu am facut primul pas M-am inscris , 40 lei abonament , daca vretzi cu instructor , 65 (TOTAL) , pentru a plati instructorul , va costa 25 lei. Who's next ?!

Coder vasilesq's Avatar vasilesq este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    22-03-2007
    Locaţie
    Lăpuş
    Varsta
    69
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    202
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    42
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Brazilianu Vezi mesajele
    Gata , eu am facut primul pas M-am inscris , 40 lei abonament , daca vretzi cu instructor , 65 (TOTAL) , pentru a plati instructorul , va costa 25 lei. Who's next ?!
    pe marian?
    nu prea ai nevoie de instructor.. te duci cu un prieten.. mai trebi pe unu, pe altu' si iti arata baietii ca sunt de treaba.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: