Intrebare

Banned myky99's Avatar myky99 este o comoara de om myky99 este o comoara de om myky99 este o comoara de om myky99 este o comoara de om myky99 este o comoara de om
    Data de inscriere
    01-03-2008
    Locaţie
    .....
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    570
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    412
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:

Intrebare

Salut
    Am si eu o intrebare e unde pot achizitiona un sistem de boxe 2.1 "CJC 61D" ,din craiova?daca stiti si pretul va sunt recunoscator.

Multumesc antcipat,Mihnea

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    http://www.pcgarage.ro/boxe/cjc/61d/
    despre asta e vb?
    cauta pe www.itpromo.ro si vezi daca gasesti(ei zic ca ce au pe site aduc si in magazin)
    dar de ce vrei sa le iei din craiova? poti sa le comanzi de pe net.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Banned myky99's Avatar myky99 este o comoara de om myky99 este o comoara de om myky99 este o comoara de om myky99 este o comoara de om myky99 este o comoara de om
    Data de inscriere
    01-03-2008
    Locaţie
    .....
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    570
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    412
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    Da despre aceste boxe este vorba.
    As vrea sa ie iau din magazin ,ca daca este sa fac comanda ,astept 1 saptamana .
    Daca stiti magazine unde au asa ceva va rog sa imi spuenti
    Multumesc @liwiu_evo!!
    LE:cumva itpromo,este siteul celor de la verasys??

Oldtimer rule_boy's Avatar rule_boy are ceva special... rule_boy are ceva special...
    Data de inscriere
    02-07-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    402
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    139
    Puncte CF
    49.0
    Usergroups:
    am un prieten care si`a luat calculator de pe la un magazin de la gara, a primit bonus un sistem identic cu asta...mi se pare ca al lui are niste luminite albastre pe butoanele alea, o sa`l intreb exact de unde l`a luat
    p.s: scoate super misto

Data de inscriere
    01-03-2008
    Locaţie
    .....
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    570
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    412
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de rule_boy Vezi mesajele
    am un prieten care si`a luat calculator de pe la un magazin de la gara, a primit bonus un sistem identic cu asta...mi se pare ca al lui are niste luminite albastre pe butoanele alea, o sa`l intreb exact de unde l`a luat
    p.s: scoate super misto
    Da are niste luminite albastre ,si scoate super bine ,avand in vedere pretul ,in jur de 100 ron ,........
    Dca o sa afli de unde la luat .....iti multumesc

Data de inscriere
    01-03-2008
    Locaţie
    .....
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    570
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    412
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    Salut din nou
    Azi am achizitionat un alt sistem ,mai ieftin ca acel cjc dar si mult mai bun .
    Deci va multumesc tuturor delor care m-au ajutat .

O zi buna, Mihnea

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de myky99 Vezi mesajele
    Salut din nou
    Azi am achizitionat un alt sistem ,mai ieftin ca acel cjc dar si mult mai bun .
    Deci va multumesc tuturor delor care m-au ajutat .

O zi buna, Mihnea
    da, itpromo e siteul celor de la verasys. ce sistem ai achizitionat si cat ai dat pe el?
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Data de inscriere
    01-03-2008
    Locaţie
    .....
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    570
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    412
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    Salut
    Am achizitionat un sistem MicroLab M-820,la pretul de 92 ron
    Dupa cateva ore de functionare pot sa spun ca este super ,are bass de tremura biroul ,pt 100 ron.... este super super.Il recomand oricui care nu are multi bani de dat pe un sistem audio

Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de myky99 Vezi mesajele
    Salut
    Am achizitionat un sistem MicroLab M-820,la pretul de 92 ron
    Dupa cateva ore de functionare pot sa spun ca este super ,are bass de tremura biroul ,pt 100 ron.... este super super.Il recomand oricui care nu are multi bani de dat pe un sistem audio

"Microlab M-820 suna la 100 de lei mai bine decat multe alte sisteme la 300 de lei." CHIP-ianuarie 2007

12W x 2 + 16W RMS
    e bine chiar merita. pentru un calculator "mediu" nu stiu ce ar merge mai bine.
    asta daca n-ai bani de z5500

Data de inscriere
    01-03-2008
    Locaţie
    .....
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    570
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    412
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    Z5500 .........hmmmm......hai sa nu vorbim de lucruri sfinte ...

Da intradevar scoate mai bine decat unele la 300 ron ,eu unul sunt multumit pana peste cap de el..
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: