Real Madrid a facut o oferta clubului Manchester United , pentru Cristiano Ronaldo de 120 de milioane de euro !!!
Ronaldo este golgheterul formatiei engleze, iar reprezentantii lui Manchester sustin ca gruparea din Madrid nu-l poate achizitiona nici daca ofera peste 120 de milioane de euro. "Acum este imposibil sa-l transferam pe Cristiano Ronaldo. Cine nu l-ar vrea in echipa? Dar trebuie sa fim realisti si sa recunoastem ca este foarte dificil", a afirmat Mijatovic, care a negat ca s-a intilnit cu managerul secund al lui Manchester, Carlos Queiroz.
Cristiano Ronaldo a afirmat intr-un interviu ca speculatiile privind viitorul sau il deranjeaza, dar ca este sigur ca va ramine la Manchester United, pentru ca si el isi doreste acest lucru. "Chiar nu ma intereseaza ce spune lumea despre mine. Toti trebuie sa realizeze un lucru pe care l-am mai spus, sint foarte fericit la United. Sint in cea mai buna forma si am cel mai bun sezon din cariera. Ma deranjeaza situatia, dar nu vreau sa fiu nervos din cauza acestui lucru, pentru ca nu merita", a spus portughezul pentru The Sun.
"Eu am fost ajutat de United sa ajung la acest nivel, pentru ca aici se munceste din greu. Este un sezon greu din toate punctele de vedere, si la echipa de club, si la nationala, asa ca vreau sa las totul si sa ma concentrez asupra ultimelor etape din campionat si a turneului final din vara. Ma fortez mental si fizic, pentru ca succesul se bazeaza pe munca, nu doar pe noroc", a adaugat Cristiano Ronaldo.