Vand PS3 60Gb, NTSC, controler, 3 filme BluRay.
Pret 19 Milioane !
tel: 0764 36 99 05
Vand PS3 60Gb, NTSC, controler, 3 filme BluRay.
Pret 19 Milioane !
tel: 0764 36 99 05
Ma intereseaza sa cumpar jocuri sau filmele daca le dai separat
id vali12000 0721674215
Este ok pretul, nu te lua dupa copiii care zic ca i moca in alta parte...ei nu stiu ca modelul de 60 sigilat sare de 2200 ron pe eBAY. Bafta la vanzare.
18 milioane !
daca tu compari cel de 40 gb cu cel de 60 gb......in primul rand pe cel de 60 merg shi jocurile de ps2 iar in al doilea rand a fost retras modelul de pe piata![]()
daca tu consideri ca a rula jocuri ps2 e un mic avantaj atunci ins ca nu stii cat costa un joc de ps3.
pe lanaga asta are si card reader care nu il gasesti la cel de 40.procesorul este unul mult mai puternic si mai stabil.
dar deh..tu probabil te-ai bagat asa in seama si am sarit toti pe tine.![]()
scump domne scump.
scuze ca ma bag da in real e 13 mil ala de 40 gb si 15 de 60gb si de obicei pe forumori se dau cu molt mai ieftin ca in magazin adica 1/2 din pret deci scump
prietene,scuze ca ma bag,dar cand vad ca habar nu ai....Vezi ca preturile sant urmatoarele in magazinul pe care il spui tu- cel de 40g este 15 mil. iar de 60g este 2o mil. si ceva.Eu asa am vazut si chiar eram interesat.
yo nam vazut in real de 60 gb.....doar 40 gb cu 15 milioane + gta 4
16 milioane !![]()
cel de 60 de gb nu se mai fabrica
legat de compararea celor 2 console au si avantaje si dezavantaje
cel de 60gb are spatiu de stocare mai mare dar in schimb se incinge mai repede si are o vers. de firmware mai veche
cel de 40gb e scos recent are un firmware avansat si nu se incinge la fel de mult ca cel de 60gb
in mare asta e avantaju la cel de 40gb
sa stii ca vb mult si prost ... lasa oamenii sa isi vanda marfa ... zici tu de adycoke2 ca nu stie ... dar are dreptate... in primul rand chiar daca iei cu 15 mil modelul de 40 asta nu inseamna ca tre sa ma intorc in timp ca sunt Blue Ray -iurile scumpe ... atunci de ce mai ai ps3 ??? ce facem ne luam Ps3 sa jucam jocuri de 2)) si il legatura cu Hdd - sa sti ca poti sa ti-l schimbi cu unu de 200 de gb si il reformatezi isi face singur treba asta in 2 - max 3 minute si ai Hdd de 200 ,,, suna bine a ???? si in legatura cu pretul ... daca iti cumperi consola de 40 mai ai un mic mic avantaj ... ai garantie
)) 1 an ...
Ma scuzi ca ma bag si eu in discutie dar mi se pare ca pretul cerut de tine este mare
Iti spun asta pt ca am avut si eu un ps3 de 60 pe care l-am vandut si mi-am luat unul de 40 iar cu enorma diferenta de bani pe care am obtinut-o in 2-3minute mi-am luat un hard de 200(si acum imi tremura mana cand ma gandesc cat am dat pe el)si tot in 2-3 minute cu o bormasina buna am mai dat 2 gauri si mi-am mai pus 2 usb-uri(spre surprinderea mea nu am putut sa inghesui hardul exteren,ipod-ul si wireless reciverul de la Guitar Hero numai in 2 usb-uri) si tot in 2-3 minute am schimbat si carcasa ca arata cam ieftin(ca toata consola dealtfel) iar cand am vrut sa joc Metal Gear Solid 3 tot in 2-3minute m-am dus si mi-am luat ps2(l-am luat gratis pt ca mai luasem ps3-ul de 40 tot de la ei)
Acum ca mandru posesor de ps3 de 40 pot sa iti spun ca sunt fericit pt ca aia de la Flamingo nu m-au tinut decit 2-3(de data asta luni) in momentul in care si-a dat obstescul sfirsit
Am uitat sa mentionez ca un alt inconvenient la modelul de 60 este ca se incinge rau asa ca a trebuit sa mut frigiderul in camera(cele doua aparate de aer conditionat nu faceau fata)...noroc cu strabunica-mea care mi-a dat ideea ca eu voiam sa ma mut in Islanda
Acum,daca esti baiat destept si nu vrei sa ai soarta mea mi-o vinzi mie cu 1mil sau iti dau eu ps3 iul meu de 40 (nu uita ca este tunat) plus o diferenta in bani care as vrea sa nu fie mai mica de 3 mil
Last edited by radiohead; 10-07-2008 at 15:20.
Ma scuzati.... da' XBOX 360 RULES!!!!!!!!
schimburi faci??!
SalutE.I.B 10 !
mai este valabil anuntul?si care este ultimul pret?
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: