- EUR
- 5,0848

-
Seara Campionilor
Figo: "Vreau ca tribunele să fie pline!"

Luis Figo a sosit în România pentru a pregăti meciul demonstrativ "Seara Campionilor". Fostul internaţional portughez a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că se aşteaptă ca tribunele să fie pline, pentru că scopul acestui meci este de a ajuta tineri din întreaga lume.
"Vreau să le mulţumesc lui Popescu şi lui Hagi pentru că s-au gândit şi la mine când au pregătit acest meci. Îmi pare bine că pot să ajut alţi oameni şi să joc din nou alături de cei 2 prieteni cu care am jucat şi la FC Barcelona. Aşteptăm jucători mari aici la Bucureşti. Am încercat să aduc buni prieteni de-ai mei, cu care am jucat la Barcelona, Real Madrid, Inter Milano, echipa naţională."
Referitor la şansele României de a trece de grupa morţii la Euro, Figo a spus că naţionala a crescut foarte mult şi are toate prerogativele pentru a face o performanţă bună: "Aţi lipsit de la ultimele turnee finale şi acum echipa trebuie să demonstreze că are valoare. Jucătorii sunt cunoscuţi şi nu le rămâne decât să îşi demonstreze valoarea."
Adrian Mutu a fost şi el lăudat de fostul internaţional portughez: "Mutu e fericit la Fiorentina, iar acolo este o echipă mare. A avut rezultate bune în acest an şi e doar decizia lui dacă vrea să plece. Dacă va rămâne însă va fi la fel de bine pentru el pentru că este iubit de public."
Luis Figo a declarat că nu s-a gândit încă dacă va trece la antrenorat, dar crede că acest lucru nu se va întâmpla foarte curând.
-
-
Milan for Life!
- Putere Reputatie
- 89
- Reputatie
- 19665
- Puncte CF
- 88.0
- Usergroups:
Figo aduna vedetele

Sosit ieri la Bucuresti, fotbalistul portughez a anuntat ca a convins staruri ale fotbalului mondial sa participe la «Seara Campionilor«, pe 26 mai.
Luis Figo, unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti din toate timpurile, a venit ieri in Romania pentru a promova cea de-a patra editie a «Serii Campionilor«, eveniment organizat de fostul mare international roman Gica Popescu. Vedeta portugheza a evoluat de-a lungul carierei la FC Barcelona, unde a fost coleg cu Gica Popescu, si la Real Madrid, actualmente aflandu-se la Inter Milano, echipa cu care se afla angrenat in lupta pentru titlu.
Desi campionatul italian se afla inca in desfasurare, acesta si-a facut timp pentru a veni in Romania, unde a sustinut o conferinta de presa vizavi de evenimentul care va avea loc pe 26 mai. Atunci, Figo si alte vedete de talie mondiala precum Zidane, Raul, Roberto Carlos sau Guardiola vor alcatui selectionata mondiala care va infrunta, pe stadionul Ghencea, echipa nationala a Romaniei alcatuita din fosti si actuali tricolori, printre care Chivu, Hagi, Gica Popescu sau Mircea Lucescu.
-
-
-
-
-
Rui Costa nu mai participă la Seara Campionilor

Directorul general al clubului Benfica Lisabona, fostul internaţional portughez Rui Costa, şi-a anulat deplasarea în România, unde urma să participe în această seară la evenimentul caritabil Seara Campionilor, ce va consta într-un meci între Stelele României şi Stelele Lumii, informează Record.
Potrivit sursei citate, Rui Costa şi-a anulat în ultimul moment participarea la Seara Campionilor, din cauza obligaţiilor profesionale de la Benfica.
Rui Costa a fost nevoit să renunţe la mai multe angajamente luate încă dinainte de a deveni oficial la Benfica, pentru a pregăti cât mai bine sezonul următor. Fostul internaţional lusitan intenţiona să meargă în Africa împreună cu delegaţia clubului Benfica, însă a renunţat la călătorie pentru a finaliza negocierile cu antrenorul spaniol Quique Sanchez Flores, prezentat oficial sâmbătă de gruparea din Lisabona.
-
-
frumos, pacat ca se tine in Bucuresti