Some nice shit from htc:
http://www.youtube.com/watch?v=CoaXA9un7YE&feature=related
what do you think, people?
Some nice shit from htc:
http://www.youtube.com/watch?v=CoaXA9un7YE&feature=related
what do you think, people?
mutton power!!!
unic, n-am mai vazut ceva asemanator
nu prea inteleseai ce sistem de operare are da aric ma cam sparsa faza cu otolita aia (poaition traker-ul, nu stiu cum se numeste in ro)
Alexander,
Toate la timpul lor si la momentul potrivit, nu grabi lucrurile pt ca viata isi pierde din farmec!
si-a cam gasit iphone-ul naş![]()
"Si nu pot să nu iubesc forumurile. Sunt dovada supremă că absolut orice conversaţie umană neaflată sub pericolul unui pumn în gură de la interlocutor se termină în înjurături."
vreau si eu unu![]()
tehnologic vorbind, e un pas inainte.. dar nu inteleg ce nevoie are cineva de o piesa ca asta, decat pentru fitze. dai o gramada de bani pentru un aparat al carei functie principala o poti avea si pe unul de n ori mai ieftin. parerea mea.
ca sa nu mai vorbesc de astea.
I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?
Cele din link-ul dat de Nomack sunt intr-adevar de fite. Cat despre HTC Diamond, nu sunt de-acord cu faptul ca automat cine si-l cumpara e snob sau o face doar pt ca asa e trendul. Sunt multi oameni care au neaparat nevoie de wifi, client de mail si un browser de calitate pe telefon. Fiecare isi cumpara un telefon in functie de necesitati. Daca il foloseste strict pentru a vorbi atunci unul basic cu autonomie mare a bateriei e tot ce ii trebuie.
La o prima vedere e clar ca a preluat niste elemente de la iPhone, nu mi se pare un lucru de condamnat atata timp cat functioneaza cel putin la fel de bine. Sincer ma indoiesc de asta, coverflow-ul de la iPhone spre exemplu e miles away fata de ce a incercat HTC la modelul asta.
Per ansamblu insa mi se pare unul dintre cele mai reusite telefoane de pe piata, desi ma puteam lipsi de aspectul asta glossy/diamond-like.
Last edited by Moderator; 22-06-2008 at 17:47.
Cut me off at the knees and call me tripod.
Telefon de fitze mi se pare Nokia Luna sau Arte (nu zic k cei care au asa ceva sunt snobi.. am prieteni care au asa ceva k le place lor.. acum fiecare cu gusturile lui..).. e diferenta mai mare de pret si alea chiar nu stiu sa faca mare lucru.. mai mult asa de design.
Am vazut HTC Diamond si in oras la abonament.. la un pret rezonabil pentru cine ii place modelu si este dispus sa dea ~350 euro la abonament![]()
Last edited by Florin_WES; 21-06-2008 at 01:18. Motiv: sa mai scriu ceva
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: