HTC Diamond

Oldtimer casperschi are ceva special... casperschi are ceva special...
    Data de inscriere
    09-02-2008
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    153
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:

HTC Diamond

Some nice shit from htc:
    http://www.youtube.com/watch?v=CoaXA9un7YE&feature=related

what do you think, people?
    mutton power!!!

Member johannalex's Avatar johannalex reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    153
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    31.0
    Usergroups:
    unic, n-am mai vazut ceva asemanator
    nu prea inteleseai ce sistem de operare are da aric ma cam sparsa faza cu otolita aia (poaition traker-ul, nu stiu cum se numeste in ro)
    Alexander,
    Toate la timpul lor si la momentul potrivit, nu grabi lucrurile pt ca viata isi pierde din farmec!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Senior Member Mad's Avatar Mad este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    28-08-2006
    Locaţie
    Having a tan at the North Pole
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    322
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    45
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    si-a cam gasit iphone-ul naş

"Si nu pot să nu iubesc forumurile. Sunt dovada supremă că absolut orice conversaţie umană neaflată sub pericolul unui pumn în gură de la interlocutor se termină în înjurături."

Oldtimer casperschi are ceva special... casperschi are ceva special...
    Data de inscriere
    09-02-2008
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    153
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de johannalex Vezi mesajele
    unic, n-am mai vazut ceva asemanator
    nu prea inteleseai ce sistem de operare are da aric ma cam sparsa faza cu otolita aia (poaition traker-ul, nu stiu cum se numeste in ro)
    e wm6 cu touch flo 3d(de la htc) + un nou shell, tot de la htc.
    mutton power!!!

Maniac Florin_WES's Avatar Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova / Xanten / Amsterdam
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    267
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    3580
    Puncte CF
    393.0
    vreau si eu unu

NoMAcK's Avatar NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    116
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    803
    Puncte CF
    26.5
    Usergroups:
    tehnologic vorbind, e un pas inainte.. dar nu inteleg ce nevoie are cineva de o piesa ca asta, decat pentru fitze. dai o gramada de bani pentru un aparat al carei functie principala o poti avea si pe unul de n ori mai ieftin. parerea mea.

ca sa nu mai vorbesc de astea.
    I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?

Maniac Florin_WES's Avatar Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    267
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    3580
    Puncte CF
    393.0
    Citat Mesaj iniţiat de NoMAcK Vezi mesajele
    tehnologic vorbind, e un pas inainte.. dar nu inteleg ce nevoie are cineva de o piesa ca asta, decat pentru fitze. dai o gramada de bani pentru un aparat al carei functie principala o poti avea si pe unul de n ori mai ieftin. parerea mea.

ca sa nu mai vorbesc de astea.
    primu e misto de tot.. dar la banii aia.....

Comfortably numb oveman's Avatar oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    256
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    4291
    Puncte CF
    46.0
    Usergroups:
    Cele din link-ul dat de Nomack sunt intr-adevar de fite. Cat despre HTC Diamond, nu sunt de-acord cu faptul ca automat cine si-l cumpara e snob sau o face doar pt ca asa e trendul. Sunt multi oameni care au neaparat nevoie de wifi, client de mail si un browser de calitate pe telefon. Fiecare isi cumpara un telefon in functie de necesitati. Daca il foloseste strict pentru a vorbi atunci unul basic cu autonomie mare a bateriei e tot ce ii trebuie.

La o prima vedere e clar ca a preluat niste elemente de la iPhone, nu mi se pare un lucru de condamnat atata timp cat functioneaza cel putin la fel de bine. Sincer ma indoiesc de asta, coverflow-ul de la iPhone spre exemplu e miles away fata de ce a incercat HTC la modelul asta.
    Per ansamblu insa mi se pare unul dintre cele mai reusite telefoane de pe piata, desi ma puteam lipsi de aspectul asta glossy/diamond-like.
    Last edited by Moderator; 22-06-2008 at 17:47.
    Cut me off at the knees and call me tripod.

Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    267
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    3580
    Puncte CF
    393.0
    Citat Mesaj iniţiat de oveman Vezi mesajele
    Cele din link-ul dat de Nomack sunt intr-adevar de fite. Cat despre HTC Diamond, nu sunt de-acord cu faptul ca automat cine si-l cumpara e snob sau o face doar pt ca asa e trendul. Sunt multi oameni care au neaparata nevoie de wifi, client de mail si un browser de calitate pe telefon. Fiecare isi cumpara un telefon in functie de necesitati. Daca il foloseste strict pentru a vorbi atunci unul basic cu autonomie mare a bateriei e tot ce ii trebuie.

La o prima vedere e clar ca a preluat niste elemente de la iPhone, nu mi se pare un lucru de condamnat atata timp cat functioneaza cel putin la fel de bine. Sincer ma indoiesc de asta, coverflow-ul de la iPhone spre exemplu e miles away fata de ce a incercat HTC la modelul asta.
    Per ansamblu insa mi se pare unul dintre cele mai reusite telefoane de pe piata, desi ma puteam lipsi de aspectul asta glossy/diamond-like.

Telefon de fitze mi se pare Nokia Luna sau Arte (nu zic k cei care au asa ceva sunt snobi.. am prieteni care au asa ceva k le place lor.. acum fiecare cu gusturile lui..).. e diferenta mai mare de pret si alea chiar nu stiu sa faca mare lucru.. mai mult asa de design .
    Am vazut HTC Diamond si in oras la abonament.. la un pret rezonabil pentru cine ii place modelu si este dispus sa dea ~350 euro la abonament
    Last edited by Florin_WES; 21-06-2008 at 01:18. Motiv: sa mai scriu ceva
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: