cum "agatati" voi fetelesau cum "agata " fetele baietii puteti sa vb despre metode,intamplari funny sau ciudate
cum "agatati" voi fetelesau cum "agata " fetele baietii puteti sa vb despre metode,intamplari funny sau ciudate
save the planet killyourself
![]()
la mare, stateam lungit pe saltea in apa, si la un moment dat doua pustoaice ca vor pe saltea, mai sa se arunce peste mine, asa cum stateam lungit ...
faza dura in tren, acum vreo cativa ani, dar nu era de agatat. doua tipe calatoreau cu un pisic intr-o cutie, si la un moment dat una "te superi daca-mi scot pisicuta?" la care mintea mea perversa imediat pisicuta => pussy => da, cum sa nu?! numa' ca era si mama pe acolo asa ca m-am limitat sa rad in sinea mea vreo 5 minute ... (naspa sa mergi cu parintii...)
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
Trebuia s-o intrebi daca te lasa sa-i mangai pisicuta, si eventual daca poate sa ia pisicuta cu ea la un suc ca esti mare iubitor de feline si vrei sa discuti despre ingrijirea pisicutelor
![]()
![]()
sau daca pisicuta ei papa mult si daca ii place carnita de cocosel)
"Si nu pot să nu iubesc forumurile. Sunt dovada supremă că absolut orice conversaţie umană neaflată sub pericolul unui pumn în gură de la interlocutor se termină în înjurături."
mijto faza cu pisicutza ...hai nu fiti timizi toti aveam niste tentative esuate![]()
save the planet killyourself
Ati vazut ca unele seamana cu o gogoase infuriata..???![]()
Illiterate - (adjective) to not be able to read or write in a specific language. Used loosely, it can describe someone who is just an incredibly sloppy speller.
"People are spending money they don`t have, on things they don`t need" - George Carlin
Pai de obicei ele ma agata pe mine o_0 .... adica ele vin la mine.......
Cut me off at the knees and call me tripod.
In ultimul timp se practica agatatu' dupa 12 noaptea pe Calea bucuresti ...
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
o faza misto... stateam chiar azi cu un amic intr-un bar la o bere, si deodata vin 2 fete (cred ca erau drogate un pic, dar nu mult) si ne intreaba daca pot lua parte la discutie.... noi... ca tot omul... "bineinteles, vreti ceva de baut?"pana la urma una era in scoala cu mine, habar n-aveam etc etc.. si pana la urma mergem la mare cu ele...
ps: stiu ca ati vrea sa va zic barul, dar mai bine nu calcati pe acolo, e prima si ultima oara... e terifiant..
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: