- EUR
- 4,9761

-
Banned
- Putere Reputatie
- 0
- Reputatie
- 10
- Puncte CF
- 0.0
-
Banned
- Putere Reputatie
- 0
- Reputatie
- 10
- Puncte CF
- 0.0
- Usergroups:
-
De-al casei
- Putere Reputatie
- 36
- Reputatie
- 115
- Puncte CF
- 0.5
- Usergroups:
Record nou 16 667 000
Salut,
Am lipsit putin ca m-am luat la trante cu un moderator - unhappy - ca m-a sanctionat pentru ca studiase superficial un post, eu l-am luat peste picior , apoi am intrat la sectiunea aia de plangeri si am facut-o din nou - si na, am luat ban permanent . Poate o sa-mi recuperez userul ala ca tare imi placea
.
Intre timp m-am jucat GRID DEMO - drifting mai exact -
.
http://www.youtube.com/watch?v=ytSrrvk0oUg
Am ajuns intr-un punct in care m-as stresa foarte mult sa trec de 20 de milioane fara volan, asa ca o sa incerc sa-mi repar volanul.
Scopul este sa ating pragul de 25 de milioane - sau cel putin sa-l bat pe un tip de pe youtube care am vazut ca a scos vreo 23 .
Cu prietenie,
Vasile Bujor
PS. Pai e cam greu sa le fac lungi de tot conform stilului meu de a conduce , pentru ca sunt obisnuit cu volanul, in realitate conduc , in jocuri de mai bine de un an folosesc volanul, si e un handicap pentru mine faptul ca nu pot controla cat de mult sa accelerez sau cat de mult sa virez si ca urmare tind sa pierd controlul, dar improvizez si fac multe combo-uri observand ca la final ies puncte. Ca o remarca: cand ma zbenguiam eu in ideea de a distruge masina aproape de tot si tot sa depasesc pragul de 2 milioane - am depasit 3 milioane
, am descoperit ca poti sa iei scorui mari chiar si fara mare viteza - cand treci pe langa punctele rosii, pentru ca motorul era distrus nu puteam - . Deci daca as avea volan as controla franarea numai din pedala de acceleratie si in drum drept as folosii viteza sa fac combouri, deci suta in suta as trece de 20 de mil, insa cu tastatura e mult mai stresant si nu vreau nici sa ma dau peste cap. Am jucat foarte putin sa ajung la peste 16 mil de puncte, pana la 4 ore de joc, o ora pe zii, si joc de vreo 4 zile. De ex. dupa ziua in care am depasit 5 milioane, am facut 8 900 000, apoi 16 667 000 si pe aici m-am oprit , acum fac pe putin 8-9 milioane doar in incercari, am ajuns sa maresc intrarea in drifting la 171 de km/h si sa cresc unghiul la 35 de grade, am facut si un drift king de putin peste 1 milion, dar nu pot depasii 20 de milioane.
Record nou!!! peste 19 milioane!!! http://www.youtube.com/watch?v=rmK56ntOP7I
Last edited by vasile_bujor67; 23-05-2008 at 20:19.
-
-
cum se numeste jocu din poze?
-
De-al casei
- Putere Reputatie
- 36
- Reputatie
- 115
- Puncte CF
- 0.5
- Usergroups: