Poate nu va vine sa crede-ti dar mai sunt si oameni care merg pe litoral Ro.
As vrea cateva opinii (cazare la hotel,statiune) din experienta voastra 2006 - 2007.
Anul asta am dat de banisi vreau la hotel. M-am saturat de cazare la gazda.
Poate nu va vine sa crede-ti dar mai sunt si oameni care merg pe litoral Ro.
As vrea cateva opinii (cazare la hotel,statiune) din experienta voastra 2006 - 2007.
Anul asta am dat de banisi vreau la hotel. M-am saturat de cazare la gazda.
care a fost la Hotel Forum Costinesti? pareri?
Last edited by robisavage; 27-05-2008 at 09:17.
!
Am fost la Mamaia anul trecut. A iesit bine pana la urma. Dar asta din cauza ca am stat la un hotel nou-nout in apartament de lux. Pretul era exorbitant (5-6 milioane pe zi) dar am avut toate conditiile: aer conditionat, frigider, cuptor cu microunde, bucutarie ultra-utilata, masina de spalat, 2 camere si o terasa enorma. Totul era nou, inclusiv cladirea. Liftul era super modern, numai sticla si otel. Aproape de plaja.
Masa la restaurant a costat 1.200.000 pt 2 persoane pe seara. Byblos (nu vi-l recomand ca se gateste prost si scump).
Dar anul asta nu ma mai pacaleste nimeni sa merg pe Litoralul romanesc.
in 2006 intr-o bosdeuca de o stea[sau doua] in neptun.. macar aveam un acoperis deasupra capului si un dus[ceea ce si conta la noi].. La varsta pe care o aveti[thesaint si quevara] v-as recmanda neptun, linistit, frumos fara betivanii, fara rockotecii, manelotecii&shit exact locul unde poti sa te plimbi seara cu nevasta si sa iesi la un restaurant... faceam naveta pe fiecare seara din neptun in costinesti cu tren inapoi spre neptun la 7 dimineata
[de obicei dormeam in gara de pe la 5 pana la 7 ca aurolacii].. in neptun mancarea buna[restaurante&springtimeshituri] in costinesti hamzii si shaorme
in 2007 - costinesti [vezi 2006 sa iti dai seama de ce]![]()
Concluzie: Daca aveti de gand sa dormiti 24h intr-o saptamana duceti-va in costinesti, daca vreti sa iesiti la o bere si o pizza pe o terasa fashion atunci neptun e locul ideal
Daca am zis ca am dat de bani (CHE G. ),asta nu inseamna ca am castigat la loto.Am pus ceva bani de-o parte vreo 3000lei si caut un hotel de 3stele pe la agentiile din Craiova. Problema e ca sunt destule si nu stiu ce sa aleg.
Astia pe toate le lauda.NU am putut sa scot nimic de ei. De aceea va intrebam pe voi de ceva hoteluri mai bunicele.
Nu alege nici un hotel comunist. Mergi acolo si-ti alegi la fata locului hotelul care iti place mai mult. Nu plati nimic inainte sa vezi camerele. Cere cheia la receptie si daca iti place camera stai, daca nu poti sa refuzi.
S-ar putea sa coste mai putin prin agentie, dar daca procedezi asa cum te-am sfatuit eu vei sta in conditii mult mai bune.
cu 3000lei iti faci concediu decent pe alte litoraluri...e musai sa mergi pe cel romanesc, unde toti operatorii sunt pusi pe jupuiala ca de obicei?mai ales daca vb de hoteluri(preturi occidentale, servicii romanesti)
anyway,che guevarra are dreptate,alege un hotel nou, nu d-alea de pe vremuri cu cate vreo spoiala de var noua pe exterior adaugata in fiecare sezon, iar inauntru gasesti cearceafuri rupte si prosoape ioc...asa am patit in jupiter anul trecut la hotel cometa.jupiter sucks,seara,daca nu mergi spre neptun sau in alte statiuni,mori de plictiseala
costinesti, ca si atmosfera si agitatie nocturna e de departe favoritul meu pe litoral![]()
Asa gandeam si eu... tot hotel nou...nu pot pleca din tara deoarece am bb-u de 1.4ani si e mai greu asistenta medicala(ma gandesc) plus drumul (desi pana la bulgari mai sunt 50-60km in plus si pana la greci cred ca la fel).
Uite acum ma gandeam ca am pe cineva in C-ta ,am sa sun sa intreb de cateva hoteluri.
Mersi de feedback.![]()
Transpiraţia strică reputaţia!
Mai mult ca sigur ca nu e inclusa, pentru ca si eu am luat sejur in Grecia si m-a ajuns 560 lei/pers cazarea pe 7 nopti (in perioada de varf chiar - 26 iulie). Asa ca si eu recomand tot litoral strain pt ca la noi preturile nu-si justifica deloc serviciile si calitatea oferita.
Iar despre statiuni... Mamaia e mult prea scumpa, Costinestiul nu mai e ce era inainte de furtuna aia de acum 2 ani care a devastat statiunea. Iar restul statiunilor... ori sunt prea linistite, ori prea prost amenajate, ori prea pline de tigani etc. Mai putin Vama Veche dar acolo chiar nu prea poti avea pretentia de conditii bune pt ca statiunea aia este, in general, dedicata altor "gusturi" si "interese" ca sa zic asa.![]()
Esti oripilat/dezgustat/frustrat de prostia, ignoranta si imbecilitatea de pe forum? So thank you for Animal Planet
LiL_Barba nu vreau liniste. dar e aproape acolo pe plaja. merci
!
macar e curata
Transpiraţia strică reputaţia!
in ultimii 2 ani nu am intrat deloc in apa la mare asa ca nu e problema cu pietrele![]()
!
Esti oripilat/dezgustat/frustrat de prostia, ignoranta si imbecilitatea de pe forum? So thank you for Animal Planet
nu.. nu am nimic. doar ca nu am intrat. nici plaja. doar distractie![]()
!
zi-ne ca nu esti d-ala de se duce la mare ca sa stea pe marginea piscineinu ca tot restul gloatei- in apa marii
if so, du-te la vox maris
daca asta intelegi tu. am zis ca nu stau nici la plaja. doh
!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: