cum vi se pare jocu....mie mi se pare bunicel...se putea si mai bn..aparitie 2005...cred ca se putea si mai bn de atat....
cum vi se pare jocu....mie mi se pare bunicel...se putea si mai bn..aparitie 2005...cred ca se putea si mai bn de atat....
in comparatie cu filmul -prost , si este destul de plictisitor [cam asa se intampla cu toate jocurile ce au la baza un film}
e dragut dar subtirel da gameplay, totusi mai reusit decat alte jocuri facute in graba pentru a mai scoate un ban in urma unui hype creat in jurul unui film(ex Prince Caspian)
But to be fully couched within the comfort of a friend is a mode of existence with severe implications. To please you perfectly, she must understand you perfectly. Thus you cannot defy her expectations or escape her reach. Her benevolence has circumscribed you, and your life’s achievements will not reach beyond the map she has drawn.
Mie imi plac amandoua (joc si film). Ajunsesem destul de departe cu misiunile dar am formatat hardul din cauza unor virusi si apoi nu l-am mai luat jocul. Imi placea aruncatorul ala de flacari (dragon's breath parca...)
![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: