unde se fac asemenea cursuri in craiova?
unde se fac asemenea cursuri in craiova?
imprieteneste-te cu unsi o sa te invetze el...cat de cat sa te descurci
inainte se faceau la consulatul italian. acum nu mai stiu.
are cineva idee unde se fac acum ??
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
Buna! Eu am facut cursuri de italiana acum 3 ani la vice-consulatul italian, care se afla vis-a-vis de Unirea. Stiu ca trebuia sa faci 3 ani si la sfarsit primeai un atestat de cunoastere a limbii italiene. Profa era de la Universitate, iar suma platita era una destul de mica..in jur de 100 ron pe an. Se faceau cursuri in weekend. Cred ca si acum se fac, intereseaza-te. E cladirea unde fac cursuri si cei de la scoala postliceala sanitara catolica.
Bye.
Les ex c'est comme le prison si tu y retournes c'est que tu n'a pas compris la lecon!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: