deci vreau si eu sa stiu care e cel mai bun motor pana acum ca viteza cel mai bun ca acceleratzie si cel mia puternic pt ca tot vad ba hayabusa ba kawasaki zx14 ba nush ce yamaha r1 dk stitzi cumva statistici sau teste pls postatzi aici
deci vreau si eu sa stiu care e cel mai bun motor pana acum ca viteza cel mai bun ca acceleratzie si cel mia puternic pt ca tot vad ba hayabusa ba kawasaki zx14 ba nush ce yamaha r1 dk stitzi cumva statistici sau teste pls postatzi aici
ai peste 18 ani ? minorii nu au voie la astfel de detalii...
si am si permis de profesionist
ok deci hayabusa mc mult
Cea mai puternica motocicleta din lume e Y2K. Are motor de elicopter cu 360cp(cred) si prinde 402km/ora(0-100km\h in 1,5s) dar e cam 185.000 de $
VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=efID0...eature=related
bY ZEUS™
nu exista "cea mai buna motocicleta" pentru ca inca nu s-a inventat motorul universal. nu poti cu aceeasi motocicleta cu care mergi cu 250 pe autostrada sa o bagi pe un traseu de enduro. exista "cea mai buna motocicleta in clasa ei". de obicei, hondele sunt recunoscute pentru fiabilitate, insa nu este universal valabil. hayabusa este rapida, dar am auzit ca si-ar lua bataie de la un zx-14. insa pe circuit un R1 face furori.
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
daca vrei viteza maxima si super aceleratie garantez hayabusa MODEL 2000 varianta nelimitata!!!are 340 pe bord si din fabrica garanteaza 380(CEL PUTIN IO ASA AM VAZUT LA UN DOCUMENTAR) daca vrei circuit iei noul CBR 1000RR SAU NOUL KAWASAKI ZX 10 cele mai buna motociclete 2008![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: