Care este cel mai bun telefon din lume la ora actuala?
Care este cel mai bun telefon din lume la ora actuala?
Ai omis cateva modele din poll, cum ar fi HTC Touch Diamond (a aparut luna asta), Blackberry Bold (va aparea curand), SE X1(in curand), etc.
mutton power!!!
am pus doar modele de telefoane mai cunoscute de toata lumea!
Iphone![]()
iPhone
IPHONEdar nici cu Nokia N96 nu mi-e rusine
![]()
IPHONE![]()
Nici o problema nu este atat de mare incat sa nu poata fi incadrata undeva.
K850 nu are ce cauta langa astea doua, unul ruleaza pe Symbian, celalalt pe Mac OS. Mai degraba HTC-ul de care a amintit casperschi.
N96 e urmasul lui N95, telefonul cu care iPhone-ul a fost comparat mai mereu, o comparatie care nu isi avea rostul dupa parerea mea. Cele doua sunt diferite din prea multe puncte de vedere.
Apple ar fi putut lansa cel mai bun telefon ever made, dar telefonul are unele lipsuri mari, poate asa au vrut ei, nimeni nu poate sti cu siguranta. In privinta strategiilor de marketing Apple sunt tatici. Telefonul nu are 3g, are baterie incapsulata, cu primele versiuni de firmware nu puteai rula flash content, nu poti trimite sms la multiple contacts. Camera foto e foarte slaba pt un telefon multimedia oriented. Pe langa astea se adauga bataia de cap cu aplicatiile third-party si constrangerea legata de folosirea iTunes.
Abia astept lansarea iPhone2, sunt curios ce abordare va avea Apple.
Btw, am observat o tendinta a celorlalti producatori de a copia modelul iPhone. Si HTC-ul ala aduce destul de mult cu el.
Cut me off at the knees and call me tripod.
iphone
HTC-urile sunt mai multe cu aceleasi dotari,n-am stiut pe care sa-l pun....
Stiu ca trebuia sa pun si un HTC...
Iphone![]()
IPHONE![]()
sunt curios peste 2, 3, 4, 5 ani ce telefoane vor fi puse la comparatie... daca de acum avem de a face cu telefon avand 16 GB memorie, Gps si card slot de pana la 8 GB, ce ne rezerva viitorul mai oameni buni. Parea mea... cred ca o sa se inceapa producerea in masa a conceptelor, pentru ca dupa cum vedeti, incet incet ne apropiem de performantele lor. Noi, oamenii de rand...
nokia 1100 , vb pe el cel putin 3 ore pe zi de 2 ani si ceva si nu am probleme![]()
telefon cu 1 giga ram-->>>http://www.gsmarena.com/htc_shift-1934.php
Iphone
Iphone
........................
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: