Meciul se va juca sâmbătă 31 mai de la ora 20:45 şi va fi transmis în direct de Antena 1
vs
Meciul se va juca sâmbătă 31 mai de la ora 20:45 şi va fi transmis în direct de Antena 1
vs
Romania !!
Ole Ole !![]()
d'abea astept sa scap si de saptamana asta , sa vad si MECIU![]()
3-0![]()
sunt buni sarbii , nu se stie
2-0 e suficient..!
Or sa ne bata sarbii ca sa ne obisnuim cu infrangerile pe care le vom suferi in Elvetia. Daca luam un punct de la vreo echipa suntem tari.
ii batem sigur,mi-e sa nu ii accidenteze pe vreunu,ca aia sunt cam ciobani asa
If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day so I never have to live without you.
Victorie Romania (2-0)![]()
Preţurile biletelor între 10 şi 25 de lei
Preţurile biletelor la meciul amical dintre România şi Muntenegru, care va avea loc sâmbătă, sunt cuprinse între 10 şi 25 de lei.
Astfel, un bilet la tribuna 0 costă 25 de lei, cele de la tribuna I şi a-II-a costă 15 lei, în timp ce preţul biletelor la peluze este de 10 lei, informează FRF.
Biletele se vor pune în vânzare începând de miercuri, la casele stadioanelor Steaua (patru case), Dinamo (una) și Rapid (una).
X (Egal)
(Victorie România)
3-1
victorie Romania,3-0
sper să dea măcar două goluri şi să nu primeacă nimic, altfel moralul e la pământ şi nu-i văd bine la europene![]()
Cred ca va bate Romania fiindca are o echipa mai voloroasa
"România nu trebuie subestimată la EURO"
Fundaşul muntenegrean Vladimir Bozovic, care evoluează la Rapid, a afirmat că România este favorită în meciul amical cu reprezentativa ţării sale şi a adăugat că echipa antrenată de Victor Piţurcă nu trebuie subestimată la turneul final al Campionatului European, informează cotidianul Vijesti.
"Avantajul nostru este motivaţia pe care o avem, împotriva unei echipe de calitate. România este considerată cu a patra şansă în grupa de la Euro, toată lumea vorbeşte că e outsider, dar orice e posibil. Toată lumea îşi aminteşte de generaţia lui Răducioiu, Hagi, Petrescu sau Dumitrescu. România nu trebuie subestimată", a declarat Bozovic, adăugând că îşi doreşte să continue la Rapid, chiar dacă unele cluburi, printre care Hamburg, s-au arătat interesate de el.
. presa ia cam umflat in ultima perioada, cred ca si-au luat-o in cap si nu vor face nimic la acest turneu final. 3-4 pct ar fi o performanta in grupa aia.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: