LG ln 500 Car Navigator

PDA User ciurea17@yahoo.com's Avatar ciurea17@yahoo.com reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    12-01-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    103
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:

LG ln 500 Car Navigator

Vreau sa aflu m-ai multe amanunte despre aceasta marca?

Helper upgrade's Avatar upgrade are ceva special... upgrade are ceva special...
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    173
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de ciurea17@yahoo.com Vezi mesajele
    Vreau sa aflu m-ai multe amanunte despre aceasta marca?
    Data viitoare, in loc sa faci un post aici, te duci mataluta la google si scrii numele acolo...o sa ai o mare surpriza, iaca ce va afisa:
    Cautare google
    Rezultate google bune:
    1 , 2 , 3

Hai ca nu e greu deloc...Succese nebanuite!
    Blog - razvang.ro
    Service profesional laptopuri, smartphone-uri, tablete, TV, calculatoare, imprimante, refill
    Service autorizat Samsung, LG, Philips, Allview, Prestigio, Dell, HP
    - Magic Computers service

Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

PDA User ciurea17@yahoo.com's Avatar ciurea17@yahoo.com reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    12-01-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    103
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:

LG

Scuzati-ma daca am deranjat, dar am vrut una si a iesit altceva. Vreau sa aflu nu specificatii tehnice care le-am gasit si eu pe google, pareri ale celor care au marca respectiva. De exemplu daca se termina bateria,cum se schimba?
    Am crezut ca se poate discuta despre PDA SI GPS ,asa ca cer scuze ca am intrebat

Helper upgrade's Avatar upgrade are ceva special... upgrade are ceva special...
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    173
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    Scuzati-ma daca am deranjat, dar am vrut una si a iesit altceva. Vreau sa aflu nu specificatii tehnice care le-am gasit si eu pe google, pareri ale celor care au marca respectiva. De exemplu daca se termina bateria,cum se schimba?
    Am crezut ca se poate discuta despre PDA SI GPS ,asa ca cer scuze ca am intrebat
    Nu trebuie sa iti ceri scuze, trebuie doar sa formulezi intrebarea corect ca sa se inteleaga ceea ce vrei. Eu asta am inteles si te-am directionat acolo unde puteai afla ce ai cerut.
    O sa fie destul de greu sa gasesti un posesor, sunt destul de rare aparatele, dar nu se stie niciodata.
    Cat despre baterie, pp ca iti cumperi o alta baterie, de pe ebay, de ex, desfaci suruburile si o schimbi. Dar nu cred ca o sa se termine bateria asa curand, doar daca il vei folosi ca pe un telefon mobil.
    Blog - razvang.ro
    Service profesional laptopuri, smartphone-uri, tablete, TV, calculatoare, imprimante, refill
    Service autorizat Samsung, LG, Philips, Allview, Prestigio, Dell, HP
    - Magic Computers service

Data de inscriere
    12-01-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    103
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Revin dupa o perioada de timp.Daca este vorba despre `DISCUTII DESPRE PDA SI GSP`de ce sar uni la bataie si nu lasa pe cei care stiu cate ceva despre subiect sa spuna parerile
    ?Am impresia ca s-a format un grupulet care se cunosc intre ei si nu mai lasa pe nimeni s a intrebe ceva s-au daca ei stiu ar trebui sa stie toata lumea
    Poate gresesc dar nu vad replica acida care mi s-a dat

XPect the unXPected cybuletz's Avatar cybuletz este deja o vedeta cybuletz este deja o vedeta cybuletz este deja o vedeta cybuletz este deja o vedeta cybuletz este deja o vedeta cybuletz este deja o vedeta cybuletz este deja o vedeta cybuletz este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    CraiovaForum
    Varsta
    86
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1080
    Putere Reputatie
    54
    Reputatie
    1087
    Puncte CF
    23.0
    Usergroups:
    Revin dupa o perioada de timp.Daca este vorba despre `DISCUTII DESPRE PDA SI GSP`de ce sar uni la bataie si nu lasa pe cei care stiu cate ceva despre subiect sa spuna parerile
    ?Am impresia ca s-a format un grupulet care se cunosc intre ei si nu mai lasa pe nimeni s a intrebe ceva s-au daca ei stiu ar trebui sa stie toata lumea
    Poate gresesc dar nu vad replica acida care mi s-a dat
    salut ... imi cer scuze ca intervin dar nu vad rostul acestei replici ... omul si`a cerut scuze indirect ca nu a inteles intrebarea ta si ti`a dat cat de cat un raspuns(ma refer la ultimul lui post) ... cat despre grupulete te inseli ... poti sa intrebi ce vrei
    Semnatura

FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    46
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    153
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    nu am o parere prea pune despre navigatiile LG, am vazut cateva si au avut ceva probleme, cine stie poate s-a nimerit asa
    cel putin cel care mi-a trecut prin mana se misca destul de greu, fata de alte navi cu aceiasi configuratie care zburau
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: