Vreau sa aflu m-ai multe amanunte despre aceasta marca?
Vreau sa aflu m-ai multe amanunte despre aceasta marca?
Data viitoare, in loc sa faci un post aici, te duci mataluta la google si scrii numele acolo...o sa ai o mare surpriza, iaca ce va afisa:
Cautare google
Rezultate google bune:
1 , 2 , 3
Hai ca nu e greu deloc...Succese nebanuite!![]()
Blog - razvang.ro
Service profesional laptopuri, smartphone-uri, tablete, TV, calculatoare, imprimante, refill
Service autorizat Samsung, LG, Philips, Allview, Prestigio, Dell, HP - Magic Computers service
Scuzati-ma daca am deranjat, dar am vrut una si a iesit altceva. Vreau sa aflu nu specificatii tehnice care le-am gasit si eu pe google, pareri ale celor care au marca respectiva. De exemplu daca se termina bateria,cum se schimba?
Am crezut ca se poate discuta despre PDA SI GPS ,asa ca cer scuze ca am intrebat
Nu trebuie sa iti ceri scuze, trebuie doar sa formulezi intrebarea corect ca sa se inteleaga ceea ce vrei. Eu asta am inteles si te-am directionat acolo unde puteai afla ce ai cerut.
O sa fie destul de greu sa gasesti un posesor, sunt destul de rare aparatele, dar nu se stie niciodata.
Cat despre baterie, pp ca iti cumperi o alta baterie, de pe ebay, de ex, desfaci suruburile si o schimbi. Dar nu cred ca o sa se termine bateria asa curand, doar daca il vei folosi ca pe un telefon mobil.
Blog - razvang.ro
Service profesional laptopuri, smartphone-uri, tablete, TV, calculatoare, imprimante, refill
Service autorizat Samsung, LG, Philips, Allview, Prestigio, Dell, HP - Magic Computers service
Revin dupa o perioada de timp.Daca este vorba despre `DISCUTII DESPRE PDA SI GSP`de ce sar uni la bataie si nu lasa pe cei care stiu cate ceva despre subiect sa spuna parerile
?Am impresia ca s-a format un grupulet care se cunosc intre ei si nu mai lasa pe nimeni s a intrebe ceva s-au daca ei stiu ar trebui sa stie toata lumea
Poate gresesc dar nu vad replica acida care mi s-a dat
Semnatura
nu am o parere prea pune despre navigatiile LG, am vazut cateva si au avut ceva probleme, cine stie poate s-a nimerit asa
cel putin cel care mi-a trecut prin mana se misca destul de greu, fata de alte navi cu aceiasi configuratie care zburau![]()
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: