Vand suspensie sport completa (arcuri mai tari si mai joase + amortizoare mai ferme) ce coboara masina cu 4 cm. Ofera un plus de stabilitate la viteze mari si franari de urgenta si ofera un look mai sportiva masinii dvs.
Pret: 480 RON
Vand suspensie sport completa (arcuri mai tari si mai joase + amortizoare mai ferme) ce coboara masina cu 4 cm. Ofera un plus de stabilitate la viteze mari si franari de urgenta si ofera un look mai sportiva masinii dvs.
Pret: 480 RON
Drive safe!!!
suspensia fata o dai si separat> la ce pret? ms...
Suspensia se vinde complet.
Drive safe!!!
0721400405
Drive safe!!!
Scuze cate intreb,,
Dar ce punte ai pe spate ca vad ca este schimbata este cu discuri.....
lauryo_boss
0769217788
Este de opel
Drive safe!!!
Astept o oferta serioasa. Pret negociabil pt oamenii hotarati.
Drive safe!!!
In principiu ar fi ok.
Pretul e 300 RON pt arcuri si amortizoare fata.
Drive safe!!!
chiar daca ai nevoie de bani mai bine le dai impreuna la un pretz scazut decat sa dai mai ales fata care e cea mai cautata....ramai cu spatele si nu ti le ia nimeni....crede-ma...bafta la vanzare,a fost doar un sfat
zimi te rog ce model este ...ce firma....am un astra f si ma intereseaza ce ai tu ....si in principiu cat a fost folsita....dami un pm si cu ultimul pret ms papa
salut ti le dau eu pe ale mele de la cielo telescoapele sunt pe gazz sunt noi si telescoapele si arcurile nu au 1 an de cand leam luat si cata dif sati mai dau sau cum facem??nr contact 0766889971 sau id larry_uniku88
daca se potriveste pe opel tigra ma intereseaza arcurile cu telescoapele pt spate!!
da-mi pm cu pret
S-a vandut.
Se poate inchide.
Drive safe!!!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: