solutie 2

Member vikyvictor's Avatar vikyvictor reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    76
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    7
    Puncte CF
    56.0

solutie 2

am intalnit o problema si vreau ceva sfaturi pt a o rezova . deci mi-am desfacut pc-ul si ca il curat de praf am desfacut coolerul cu tot cu radiator si stupoare procesorul era lipit de radioator .....nu stiu de ce cei de la firma ..... adica cei de la care am luat pc-ul l-au lipit nu stiu daca este oki sa faca lucrul acesta dar in fine ca sa revin cum ce pot sa il dezlipesc de radiator ??? nu de alta dar de desfacut de pe placa de baza e al naiba de simplu insa e mai greu sa il pui la loc va multmesc si astept sfaturi

Rocker Marius_k2's Avatar Marius_k2 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-10-2005
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    38
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Procesorul nu a fost lipit, ci pasta termica aplicata in timp s-a intarit, astfel procesorul a ramas lipit de radiatorul de la cooler. O solutie pentru a-l putea dezlipi este ca incerci cu spray de contacte fine care va dizolva aceea pasta. Sa nu uiti ca atunci cand pui inapoi procesorul ca sa aplici pasta termica astfel iti vei putea arde procesorul.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Member vikyvictor's Avatar vikyvictor reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    76
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    7
    Puncte CF
    56.0
    ms ff mult

Trance Addicted! Reaver's Avatar Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Far, far away!
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    226
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    598
    Puncte CF
    41.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Marius_k2 Vezi mesajele
    Procesorul nu a fost lipit, ci pasta termica aplicata in timp s-a intarit, astfel procesorul a ramas lipit de radiatorul de la cooler. O solutie pentru a-l putea dezlipi este ca incerci cu spray de contacte fine care va dizolva aceea pasta. Sa nu uiti ca atunci cand pui inapoi procesorul ca sa aplici pasta termica astfel iti vei putea arde procesorul.
    Sau placa de baza cum am patit eu .

liberlaelice Papi_Eib's Avatar Papi_Eib este placut de toti Papi_Eib este placut de toti Papi_Eib este placut de toti
    Data de inscriere
    30-04-2006
    Locaţie
    Brazda
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    28
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    238
    Puncte CF
    39.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Reaver Vezi mesajele
    Sau placa de baza cum am patit eu .

ontopic: poti curata si fara sa scoti radiatorul cu totul, sub el oricum nu intra praf. Majoritatea ventilatoarelor se dau jos de pe radiator( il si ungi cu ocazia asta), iar praful din radiator il scoti cu aspiratorul
    Nu tot ce zboara... se mananca. Liber la Elice Suporter U
    Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.

Ai probleme cu PC-ul: YM/Skype Papi_eib si vedem cum le rezolvam
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: