Vand Samsung G600, camera 5 megapixeli cumparat de putin timp, nou cu garantie de 2 ani,fara zgarieturi sau alte probleme, la pretul de 790 ron fix.
Vand Samsung G600, camera 5 megapixeli cumparat de putin timp, nou cu garantie de 2 ani,fara zgarieturi sau alte probleme, la pretul de 790 ron fix.
Trec de pe varianta cu pret fix pe varianta cu pret negociabil si scad la 750 ron, desi, mentionez, telefonul este in garantie.Astept pareri, oferte de pret , chiar si mai mici decat cel pe care l-am propus, dar nu asa aiurea ca sa va aflati in treaba.
ce dif mai vrei de la un n80 impecabil di andreyy_93
te intereseaza un schim cu un N73?
AICI SUNT POZE CU N73 REALE Samsung G 600 5 mil juma. neg
Atat N73 cat si N80 sunt telefoane foarte ok, am vrut sa iau ca alternativa la G600, un N73, dar am ramas la G600 in urma nenumaratelor ore petrecute pe review-uri, teste comparative, etc, nu ca ar fi mai prost N73 , pur si simplu mai mijto G600, asa ca imi pare rau , dar daca vroiam N73 imi luam de la inceput, La intrebarea oarecum retorica, ce ar putea veni, de ce vreau sa dau G600, e simplu, mi s-a pus pata pe N95 8GB, si imi trebuie bani
, iar cu telul asta care nu il am decat de 3 sapt si e practic nou, nu as mai avea ce face.
Cat despre linkul dat de florin cu 5,5 mil pot sa spun ca da, asa e cand nu ai garantie la tel si e de nush cat timp luat si poate si mici zgarieturi, uzura, bateria care nu mai tine ca la inceput ,etc. Oricum eu pot sa mai scad din pret.In concluzie succes la toata lumea la schimburi/vanzari mai ales lui florin si lui andrei.
Ok, imi cer scuze, am inteles eu gresit mesajul linkului, ms pentru atentionare.
Din motive de nevoie de bani o sa fac o scadere de pret care in mod normal nu ar trebui sa treaca neobservata.
Pret nou:690 RON
650RON
(precizez, telefonul este in garantie ~2 ani) impecabil, fara zgarieturi sau alte defecte, la cutie.
sal!!! ai de la mine asta + 150 ron....http://www.craiovaforum.ro/nokia/531...on-202702.html
0745414827
Multumesc frumos pentru oferta, stiu telefonul , a fost la oferta la orange parca, si mi-a placut , dar e dedicat music edition, si pe mine ma intereseaza mai mult camera la un mobil, si din pacate e cam greu sa depasesti G600 sau U900, n95, etc, mai marii in domeniu. Imi pare rau, iti urez succes oricum!![]()
iti dau un d900i la cutie cu garantie 1 an jumatate card de 1gb,hf plus diferenta daca vrei sa vb intra pe id alynlu sau 0747120792
ma intereseaza telefonu dak e nou si are garantie asa cum zici
suna-ma la 0740314165 sau da-mi un msg
N73??
610 RON ultima oferta, telefonul e de abia luat totusi si nu vreau sa il dau ca si cum l-as fi folosit pana i s-a luat vopseaua(stratul de crom), si il mai tine bateria o zi in cel mai bun caz, e impecabil.
7500 prism vre?
primesc si incarcatorul?si cu garantia cum facem k e pe numele tau?
hs si cd-ul de date de transfer il dai?dak da,uite nr meu de tel 074245416 k u nu ai date de contact si vb
Last edited by arambashasha; 02-07-2008 at 23:58. Motiv: Automerged Doublepost
6120 classic alb perlat internet edition full cu procesorul mai mare decat al lui nokia n95 si isi poate extinde memoria la fel de mare ca si n95 8gb adk pana la 8 gb
plus o dif de bani
sal daca te intereseaza la schimb un samsung i600,card 1 giga,doua incarcatoare,etc sau un samsung x820 ai tel 0752260408
un iphone copie 1:1?
id:kid_blondu
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: