stiu ca mai demult forumul avea niste skinuri gen "MSN"...ar trebui sa le bagati din nou pt ca erau chiar misto
stiu ca mai demult forumul avea niste skinuri gen "MSN"...ar trebui sa le bagati din nou pt ca erau chiar misto
Si eu ma gandesc ca este timpul pentru o schimbare majora
mie kiar imi place skinul actual al forumului, dar cred k se poate si mai bine...
oricum, mai intai are de recuperat ce a pierdut si abia dupa aceea se poate face ceva in plus
parerea mea...
si ce anume a pierdut ? eu nu vad nici o pierdere mare de care am putea vorbiMesaj iniţiat de alleks
ps: si mie imi place skinul actual, am vazut o gramada de alte vBulletin, printre care unu gri, care mi s-a parut mijto, in rest nu prea mi-au mai placut
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
io knd am vrut sa imi fac forum, am vrut vBulletin numai pt skin. k nu pre imi placeau cele de la phpBB. dar am vazut si alte skin-uri de vB si sunt f urate. asta e cel mai frumos.
/offtopic: dk tot ati cumparat cu licienta vBulletin de ce nu il faceti in romana?
in romana??? pai de ce? las ca e mai misto si mai original in engleza...mai invata userii englezaMesaj iniţiat de alex
ce aveti mai cu skin-ul???
la majoritatea forum-urilor, skin-ul care vine default este cel mai misto... parerea mea
gasesti de prea putine ori un skin frumos care sa se incarce repede si sa le placa la toti userii
Don't judge me.
totusi, cred k are dreptate alexander.e f misto asta si ar fi bine sa ramana asa
si mie imi place skinul dar erau si altele care imi placeau...skinul default sa ramana acelasi dar sa introduca o optiune de selectare a skinului...Mesaj iniţiat de alleks
Ar fi o idee sa introduca o optiune...fiecare user sa aleaga cum sa apara la el
fatza de ce am vazut la alte forumuri asta oricum e mai tare. ce sa mai alegem..Mesaj iniţiat de Al3XxX
0747.494.155 | 0766.619.473
inainte asa era...si erau niste skinuri superMesaj iniţiat de Al3XxX
Is that really necessary ???Mesaj iniţiat de Al3XxX
Why ruin a nice thing ???
ce sa ruineze ma? e o idee buna...inainte cum deschideai forumul aveai jos o optiune Forum Skins parca unde fiecare putea sa isi aleaga un skin care ii placeaMesaj iniţiat de Mad_Plant
skinuri de vBulletin se gasesc foarte greu .. si nu se gasesc FREE ..
asa ca ce rost ar avea sa dea bani .. pe un skin .. cand se poate folosi si asta .. ca nu are nimik .. mie imi place ...
personal .. am cautat skinuri .. si am gasit .. ( cu bani ) .. si faza e ca skinurile mai interesante, mai frumoase .. nu sunt in limba engleza sau romana .. asa ca asta e cel mai fine ..
m-am saturat de tine .. mai scuteshte-ma .. dispari din fatza mea
iti iau eu orice skin vrei
faza este ca daca te prind cu el nu este bine
am vazut si vbuetin in romana. mi s-ar parea mai potrivit decat un skin.
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: