Salut!
Simplu ca "Buna Ziua"......... voi ce ati alege: sa aveti o cariera buna SAU o familie?? Ambele nu se pot alege. Cine este "destept" intelege ce vreau sa spun.
P.S. postati cat mai multe mesaje!!!
![]()
Salut!
Simplu ca "Buna Ziua"......... voi ce ati alege: sa aveti o cariera buna SAU o familie?? Ambele nu se pot alege. Cine este "destept" intelege ce vreau sa spun.
P.S. postati cat mai multe mesaje!!!
![]()
Last edited by Dadi; 04-06-2008 at 22:16.
pai eu unu as alege cariera pt ca daca iti intemeiezi o familie tre' sa ai si un servici ca sa iti poti intretine familia ...
Verzui mă priveşti şi cald,
Dulce pietre de smarald
Se ascund în ochii tăi...
Scapară scântei,văpăi
Dar nu pot privi în ei
ce intrebare cheie..CARIERA sau FAMILIE
.nu ai cum sa alegi una!cariera fara familie..esti dus! familie fara cariera mai merge..dar trebuie sa te mentii cu ceva.!
eu aleg cate 50% din fiecare
in primul rand as alege gramatica
in al doilea rand cariera, ca fara, sunt mari sanse sa te lase perechea.![]()
I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?
Familie. Clar.
made my choice long time ago...
cariera
mutton power!!!
as incepe cu aspectul legat de cariera...atat timp cat nu am pe nimeni langa mine (maximizezi oportunitatile fiecarui stadiu in care te afli). insa cand si daca se va ajunge in stadiul de a-mi intemeia o familie pentru care nu as avea timp, cariera ar trece automat pe locul doi(nu te incalzesc cu nimic buzunarele pline, o casa cu tot dichisul dar goala, viata sociala bogata...in cunostiinte). exista numeroase posibilitati pentru dobandirea de venituri (si nu ma refer la situatia de a fi o femeie intretinuta sau), si la fel pentru a evita plafonarea de orice fel. deci when the time comes: FAMILIA
Everyone is entitled to an opinion, it just happens that yours is wrong
https://spreadsheets.google.com/spre...haMkE6MQ#gid=0
cariera? in romania? cam greu fara pile si daca nu ai parinti care sa te sustina macar putin la inceput.....
familie? fara cariera nu stiu daca reusesti sa ai asa ceva.......
so....imi bag
![]()
nonconformity in my inner self/only I guide in my inner self....
I am what I create/believing in my fate/integrity is my name.
nobody moves...nobody gets hurt...
While You Sleep I'll Destroy Your World
pana la 33-35 ani cariera. dupa, familie![]()
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
offf...parca ati fi crescuti de filmele americane
numai bani vedeti in fata ochilor, un adevarat cliseu si ineptie "fara cariera nu poti intretine o familie"..no shit, cati dintre parinti vostri au avut "cariera" cand s-au casatorit?sau cand au facut primul copil?nu confundati o cariera cu un serviciu, trebuie sa ai o sursa de venit dar nu o cariera care nu se face in 2-3 ani...dureaza
eu aleg cate putin din toate, ca doar nu poti spune k e o reteta pentru asta, fiecare la timpul lor in functie de oportunitati si ocazii dar pt mine ar prima familia
But to be fully couched within the comfort of a friend is a mode of existence with severe implications. To please you perfectly, she must understand you perfectly. Thus you cannot defy her expectations or escape her reach. Her benevolence has circumscribed you, and your life’s achievements will not reach beyond the map she has drawn.
aleg familia
Cariera.
Pe tanti Ştefania Popescu.
Nu e imposibil să le ai pe ambele. În primă fază aş alege cariera.
Nu, nu-ţi trebuie carieră, poţi întreţine familia şi dacă eşti "între şi între" dpdv al veniturilor. Cine a zis asta?Mesaj iniţiat de SyN
N-ai voie.![]()
probabil ca as alege cariera momentan,pt ca fara o situatie materiala mai acceptabila nu mi-as intemeia o familie.
OFF: cine e tanti Stefania Popescu?
If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day so I never have to live without you.
umila mea parere este ca,avem nevoie in viata si de familie si de cariera...pe scurt eu cred ca se intretine una pe altaParerea mea! asa ca incerc chiar daca nu reusesc sau poate ca da, si cariera si familie..
Cu gandirea asta intr-adevar e mai greu sa reusesti ! Imi pare rau s-o spun, dar banuiesc ca esti genul de om care se complace in a nu face nimic pentru ca deh a fost ghinionist ca nu are parinti cu bani.
Eu m-am angajat in anul 4 de facultate (din 5 ) fara pile, fara sa ma sustina parintii si am avut salariu de 600 eur/luna . Acum am ales sa fac ceva pentru mine
on topic: cred ca orice om matur isi doreste sa aibe familie, copii, dar constat cu stupoare ca unii sunt atat pasionati de cariera sau de banii pe care ii aduce munca incat uita sa-si traiesca viata . pacat![]()
Eu sunt cel ce sunt.
In primul rand am observat ca se face confuzie intre cariera si servici normal unde vrei sa detii o functie inportanta ...si poate mai stai dupa program sau lucrezi in particular. Atunci cand ai o cariera nu prea iti vezi familia si esti mai tot timpul plecat in calatorii de afaceri sau lucrezi departe de casa...de obicei dupa o perioada te intorci acasa si vezi ca nu te mai recunosc copii si trebuie sa te prezinte din nou nevasta. Asta e singura situatie in care trebuie sa alegi.
Mi se rupe, daca pe moment simt ca e nevoie sa trag de cariera trag,daca e nevoie sa trag de familie trag...desi sunt destul de departe de termenul de familie si ma cam feresc. Poate "viata armonioasa in 2"![]()
Ai noroc ca suntem "destepti" si intelegem ce dracu ai vrut tu sa spui pe aici. Lasa netu` si manelele (te distrug, btw, intoarce-te in clasa 5-a, reia toata materia pana in clasa 12-a inclusiv lecturile obligatorii, apoi revino pe net cu forte proaspete).
ont: e clar ca in ziua de astazi nu poti avea familie fara a avea o cariera care sa o poata sustine. Apoi se pune intrebarea, daca ai o cariera si nu ai o familie, e bine?
Illiterate - (adjective) to not be able to read or write in a specific language. Used loosely, it can describe someone who is just an incredibly sloppy speller.
"People are spending money they don`t have, on things they don`t need" - George Carlin
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: