Am pierdut rusinos...

Member Mihai Firica reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    28-04-2008
    Varsta
    54
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0

Am pierdut rusinos...

Mihai Firicã: «Am pierdut rusinos. Un om a fost înfrânt de liste!»

Rezultatele înregistrate pentru alegerea Consiliului Local (CL) Craiova aratã cã oamenii au preferat listele de partid în locul votului uninominal pentru un consilier independent, rol pe care mi l-am asumat în ciuda oricãror riscuri sau semnale privind o mentalitate anchilozatã a electoratului.
    În primul rând, le multumesc celor 618 de craioveni care m-au onorat cu încrederea lor si au votat pentru a-i reprezenta în Consiliul Local, numãr insuficient pentru a accede în functia de consilier. Rezultatul obtinut mã plaseazã pe pozitia 9 dintr-un numãr de 25 de formaþiuni politice si asociatii care au avut liste de candidati. Consider cã este un loc mediocru, un rezultat penibil si un semn cã alegãtorii craioveni nu considerã necesar ca un jurnalist sã aibã acces direct la culisele CL, însã respect vointa lor.
    Îmi asum înfrângerea în fata unor contracandidati penali sau anonimi, electoratul votând în favoarea lor prin stampilarea robotizatã a listelor de partid. Am pierdut rusinos, iar vina îmi apartine în exclusivitate.
    Cred cã a fost un vot de blam la adresa discursului meu public, atât ca jurnalist, cât si ca independent într-o luptã inegalã, cu un sistem în care decenþa, onestitatea si cinstea sunt considerate slãbiciuni. Am înregistrat un esec în încercarea de a transmite un mesaj de responsabilitate clasei politice si craiovenilor, fapt pe care mi-l asum public. Le multumesc tuturor celor care m-au ajutat în încercarea mea de a lupta cu un sistem perimat al listelor si mi-au oferit sprijinul lor prietenesc. Sper cã toti cei care au încercat sã insinueze cã în spatele candidaturii mele s-ar afla cineva s-au convins cã statutul meu de independent a fost unul real, fãrã nicio urmã de îndoialã. Am dus o campanie decentã din toate punctele de vedere, în comparatie cu opulenta si bãdãrãnia afisate de partide.
    Îmi pare rãu cã i-am dezamãgit pe cei care au crezut în capacitatea mea de a învinge în aceastã competitie electoralã, însã acest insucces nu mã va determina sã mã opresc aici, dupã cum am afirmat în campania electoralã.
    Vã multumesc, dragi craioveni!

Mihai FIRICÃ

www.firica.ro

linux freedom Bubu_021's Avatar Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    30-09-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    91
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    3116
    Puncte CF
    43.0
    Usergroups:
    Replica :

Buna ziua domnule Firica,

Vreau sa va semnalez niste chestiuni, care le-am remarcat in cursul acestei campanii electorale, pe care ati desfasurat-o pe forum.
    M-am abtinut de la comentarii pe durata campaniei pentru a nu vicia rezultatele dvs in alegeri.
    Ati deschis aici pe forum o gramada de topicuri cu scop de declaratii politice. Nu am intervenit sa sterg vreunul din ele, pt ca nu era semnalat in Regulamentul forumului nimic referitor la publicitate electorala... acum este.
    Ca sa nu avem discutii ulterioare, ce ati scris dvs pe craiovaforum este publicitate electorala si va rog sa nu ma contraziceti cum ca aveti dreptul libertatea de exprimare etc. nu halesc asa ceva, publicitatea se plateste aici, asa cum costa si bannerul d-lui zgonea, nu suntem fani psd, omul plateste, dvs nu. din cei 618 care v-au votat majoritatea au cunoscut numele dvs de aici de pe forum.

Foarte bine si Felicitari

Si eu sunt satul de smecherii si as dori pe cineva nou si nepatat, dar daca as fi fost in Craiova in ziua alegerilor nu v-as fi votat din urmatorul motiv :
    - pe site-ul dvs, la parteneri apare site-ul horatiu buzatu. nimic neobisnuit pana aici, dar nu mai dati inainte ca sunteti independent din moment ce aveti ca partener unul din liderii unui partid.
    Parerea mea, fara rautate, este ca nu ati avut loc pe listele PDL pe locuri eligibile, asa ca v-ati incercat sansa ca independent, urmand ca apoi odata intrat in consiliu sa intrati in partidul care liciteaza cel mai mult.

Va doresc o zi buna

Andi Chirca

PS - Doresc sa imi raspundeti si sa continuam dialogul pastrand limitele decentei in exprimare.
    ps 2 - Cam mult portocaliu si pe site.
    Last edited by Moderator; 04-06-2008 at 09:49. Motiv: Automerged Doublepost
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Data de inscriere
    28-04-2008
    Varsta
    54
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0

presupozitii false...

Citat Mesaj iniţiat de Bubu_021 Vezi mesajele
    Replica :

Buna ziua domnule Firica,

Vreau sa va semnalez niste chestiuni, care le-am remarcat in cursul acestei campanii electorale, pe care ati desfasurat-o pe forum.
    M-am abtinut de la comentarii pe durata campaniei pentru a nu vicia rezultatele dvs in alegeri.
    Ati deschis aici pe forum o gramada de topicuri cu scop de declaratii politice. Nu am intervenit sa sterg vreunul din ele, pt ca nu era semnalat in Regulamentul forumului nimic referitor la publicitate electorala... acum este.
    Ca sa nu avem discutii ulterioare, ce ati scris dvs pe craiovaforum este publicitate electorala si va rog sa nu ma contraziceti cum ca aveti dreptul libertatea de exprimare etc. nu halesc asa ceva, publicitatea se plateste aici, asa cum costa si bannerul d-lui zgonea, nu suntem fani psd, omul plateste, dvs nu. din cei 618 care v-au votat majoritatea au cunoscut numele dvs de aici de pe forum.

Foarte bine si Felicitari

Si eu sunt satul de smecherii si as dori pe cineva nou si nepatat, dar daca as fi fost in Craiova in ziua alegerilor nu v-as fi votat din urmatorul motiv :
    - pe site-ul dvs, la parteneri apare site-ul horatiu buzatu. nimic neobisnuit pana aici, dar nu mai dati inainte ca sunteti independent din moment ce aveti ca partener unul din liderii unui partid.
    Parerea mea, fara rautate, este ca nu ati avut loc pe listele PDL pe locuri eligibile, asa ca v-ati incercat sansa ca independent, urmand ca apoi odata intrat in consiliu sa intrati in partidul care liciteaza cel mai mult.

Va doresc o zi buna

Andi Chirca

PS - Doresc sa imi raspundeti si sa continuam dialogul pastrand limitele decentei in exprimare.
    ps 2 - Cam mult portocaliu si pe site.
    Sunt atat de multe presupozitii false incat mi-ar lua foarte timp sa le demontez... dupa care ar urma prea multe replici din partea dvs nu tocmai ,,la obiect,, presupun...

In primul rand, am urmarit sa port un dialog despre multe lucruri pe acest forum, inclusiv despre campanaia electorala... trebuie sa recunoasteti ca am postat texte care nu pot fi catalogate ,,de campanie,,. Chiar nu inteleg primul PS in care spuneti ca vrem sa continuam dialogul pastrand ,,limitele decentei,,... As vrea sa-mi aratati un singur text in care am insultat sau am folosit un cuvinte urate...

Cat despre culorile site-ului meu pot demonstra oricum ca-l am inainte ca anumite partide ca aiba albastrul si portocaliul drept culori simbol... este un site sablon pe care-l am de pe vremea cand exista Connex, asadar este inca o presupozitie gresita. Detectez o anumita rautate la dresa mea si nici nu o inteleg. Nu stiu cati dintre cei care au candidat au venit pe acest forum sa discute sau sa-si asume o identitate reala. Speram ca macar acest lucru sa-l apreciati...

Spuneti ca nu am avut loc eligibil pe anumite liste dar nu aduceti argumente sau dovezi... Ce sa mai spun? De ce nu spuneti ca pe site-ul meu mai exista parteneri in afara de un anumit ,,lider,, politic? Yau ca incercati sa detectati in cayul meu lucruri inexistente sau credeti ca le-ati descoperit desi sunteti in eroare...

Pentru ca treaba sa fie completa si ca sa nu ma acuzati ca ma folosesc de site-ul dvs in mod abuziv... VREAU SA CONVENIM SA STERGETI TOATE POSTARILE MELE SI TOATE REPLICILE PE CARE LE-AM GENERAT, INCLUSIV SA STERGETI CONTUL MEU DE ABONAT AL ACESTUI SITE. Este o solicitare expresa care ma absolva de orice obligatie...

Mi se parea corect s-mi fi trimis acest mesaj cand considerati ca s-a inregistrat primul ,,derapaj,,.

Apreciez sincer totusi ca v-ati folosit numele in mesajul trimis.

O zi buna!

Mihai Firica

Fan Stiinta TyreXel's Avatar TyreXel reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-04-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    78
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    15
    Puncte CF
    31.0
    Usergroups:
    Chiar daca n-ai reusit sa fii consilier nu e nici o problema. Un sut in fund e un pas inainte, macar ai avut curajul de a candida fara sprijin din partea vreunui partid... un curaj pe care nu toti il au. Viata merge inainte, poti ajuta orasul si ca jurnalist, totul e sa vrei.

Spammer V.I.B's Avatar V.I.B reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-08-2007
    Locaţie
    Purple Cristal Club
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1070
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Replica :
    Va doresc o zi buna
    Andi Chirca
    Cam asa este, cam mult portocaliu. Am avut aceeasi impresie ca si Andi.
    Nu stiu de ce, dar observ un tipic al politicianului roman 2008, pe care il consider un cizelat de conjunctura. Vad ca multi se ascund in spatele unui limbaj elevat, aparent nou, rupt de cel de lemn, lovesc fin, subtil in adversarii politici. In realitate, in spatele unei imagini blande, cu iz "european" nu vad altceva decat infatuare, nevoia de a galopa pe trepte sociale si mai ales pofta de a fi puternici.
    Sfatul meu este sa nu mai pozati in victime. Nu sistemul va invinge, voi va invingeti, imaginea falsa in care postati, exactitatea obositoare cu care va etalati programele (ulterior abandonate din lipsa fondurilor). Stiti de ce a castigat Traian Basescu alegerile? Datorita nonsalantei cu care vorbea. Mitocania sa este fatisa, pe cand in ceilalti este ascunsa cat mai bine. Omul acela spune ce gandeste (cu exceptia rautatilor care zac in el... cum spuneam mai devreme "puterea corupe"). Daca ziarista aceea era tiganca imputita, el a zis-o, altii o gandeau si nu o mai spuneau. Aici e farmecul lui. Singur a spus-o in confruntarea cu Nastase (Adriane, amandoi suntem comunisti, numai ca eu am curajul sa o recunosc si tu nu.)
    Fiti naturali domnilor daca vreti sa castigati, lasati demagogia. Iar daca naturaletea ne arata ceva urat va vom sanctiona sau nu. Sunt convins ca in spatele omului in costum care arata spre mine cu degetul (chipurile eu am puterea sa schimb prin intermediul lui), este multa lacomie si mult interes pentru interese personale.
    L-am intrebat odata pe Mario Oprea la o Conferinta: "Ce discuta partidul sau in spatele usilor inchise dupa ce tara l-a reales pe Basescu?". Mi-a raspuns ca el nu a facut politie politica, m-a asigurat ca e un om cinstit. Raspunsul, evident pe langa subiect, l-a costat votul meu. Sunt mici greseli care le faceti si va tradeaza caracterul, dvs. ati facut una, chiar aici pe forum, dar nu am sa o spun, o sa va las sa va tradati in continuare. Evident ati pierdut si votul meu.
    Fiti naturali, altfel veti savarsi in a juca rolul eternelor piese de teatru semnate Caragiale.
    Un sfat pentru dvs.: sper sa va dati seama de caracterul constructiv al "moralei" mele.
    Va plac numele: Marius Olteanu.
    Sic transit gloria mundi !!!

P.S. Nu am legaturi si nu simpatizez cu niciun partid politic. Nu exista asa ceva la noi in tara. Exista doar partide, grupuri, cuiburi, cum vreti sa le numiti. Votul meu pentru Primarie nu a mers catre cel care a castigat. Pentru mine acel om nu a facut absolut nimic. Personal nu m-a facut fericit cu nimic. Inca a lupt cu maidanezii de pe strada mea.
    Last edited by V.I.B; 04-06-2008 at 12:42.

Data de inscriere
    28-04-2008
    Varsta
    54
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Citat Mesaj iniţiat de V.I.B Vezi mesajele
    Cam asa este, cam mult portocaliu. Am avut aceeasi impresie ca si Andi.
    Nu stiu de ce, dar observ un tipic al politicianului roman 2008, pe care il consider un cizelat de conjunctura. Vad ca multi se ascund in spatele unui limbaj elevat, aparent nou, rupt de cel de lemn, lovesc fin, subtil in adversarii politici. In realitate, in spatele unei imagini blande, cu iz "european" nu vad altceva decat infatuare, nevoia de a galopa pe trepte sociale si mai ales pofta de a fi puternici.
    Sfatul meu este sa nu mai pozati in victime. Nu sistemul va invinge, voi va invingeti, imaginea falsa in care postati, exactitatea obositoare cu care va etalati programele (ulterior abandonate din lipsa fondurilor). Stiti de ce a castigat Traian Basescu alegerile? Datorita nonsalantei cu care vorbea. Mitocania sa este fatisa, pe cand in ceilalti este ascunsa cat mai bine. Omul acela spune ce gandeste (cu exceptia rautatilor care zac in el... cum spuneam mai devreme "puterea corupe"). Daca ziarista aceea era tiganca imputita, el a zis-o, altii o gandeau si nu o mai spuneau. Aici e farmecul lui. Singur a spus-o in confruntarea cu Nastase (Adriane, amandoi suntem comunisti, numai ca eu am curajul sa o recunosc si tu nu.)
    Fiti naturali domnilor daca vreti sa castigati, lasati demagogia. Iar daca naturaletea ne arata ceva urat va vom sanctiona sau nu. Sunt convins ca in spatele omului in costum care arata spre mine cu degetul (chipurile eu am puterea sa schimb prin intermediul lui), este multa lacomie si mult interes pentru interese personale.
    L-am intrebat odata pe Mario Oprea la o Conferinta: "Ce discuta partidul sau in spatele usilor inchise dupa ce tara l-a reales pe Basescu?". Mi-a raspuns ca el nu a facut politie politica, m-a asigurat ca e un om cinstit. Raspunsul, evident pe langa subiect, l-a costat votul meu. Sunt mici greseli care le faceti si va tradeaza caracterul, dvs. ati facut una, chiar aici pe forum, dar nu am sa o spun, o sa va las sa va tradati in continuare. Evident ati pierdut si votul meu.
    Fiti naturali, altfel veti savarsi in a juca rolul eternelor piese de teatru semnate Caragiale.
    Un sfat pentru dvs.: sper sa va dati seama de caracterul constructiv al "moralei" mele.
    Va plac numele: Marius Olteanu.
    Sic transit gloria mundi !!!
    Raman perplex, fara replica... Nu stiu ce as putea spune cand dvs detectati in spatele costumului meu si al fotografiei ,,multa lacomie si mult interes pentru interese personale,,?
    OK. Eu am pierdut si mi-am recunoscut infrangerea. Sper sa va bucurati alaturi de ,,invingatori,,.

linux freedom Bubu_021's Avatar Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    30-09-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    91
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    3116
    Puncte CF
    43.0
    Usergroups:
    Domnule Firica,

Nu va vom sterge posturile sau userul si nu asta a fost intentia cand am scris mai sus.
    Am lasat ce ati scris si as aprecia sa nu editati dvs ce ati scris pana acum, reprezinta ce ati declarat dvs la un moment dat, ar trebui sa fiti obisnuit cu acest lucru, fiind jurnalist de meserie, opinia odata exprimata, v-o asumati.
    Nu v-am atentionat pe timpul campaniei, pt ca nu m-am implicat nici pt psd, nici pt pnl nici pt pdl si nici pentru un independent sau alt partid. Am stat deoparte si am citit ce s-a scris pe aici.

Desi pare acid ce am scris, sunt bucuros ca a spart cineva gheata, facandu-si campanie pe forum. In 2012, aici pe CF se va duce o adevarata batalie care va insemna cateva procente bune in economia alegerilor.

Vizavi de numele lasat, consider ca era normal sa semnez si sa imi asum parerea care am exprimat-o. Desi am un user pe forum care nu corespunde cu numele din CI, cred ca sunt mai multe persoane care ma stiu de bubu decat de andi, nu m-am ascuns in spatele unui user.

E adevarat, ati fost cel mai activ dintre candidati pe forumul nostru, felicitari sunteti printre f. putinii politicieni craioveni care au inteles ca suntem in secolul XXI si ca internetul are ca target de audienta tinerii cu varsta intre 14 si 34 de ani, adica o plaja insemnata de electori (cei peste 18 ani).
    Dar pana si dvs ati ignorat un lucru, si pe mine ca si pe multi de aici de pe forum nu ne-ati convins sa va dam votul. Ba mai mult, citind o declaratie a dvs am avut impresia ca ma uit la reclama la zaraza, m-ati umplut de respect si m-am simtit un adevarat . Ati denuntat coruptia si spaga... bun, asta stiam, nu aveam nevoie sa imi spuna altcineva. Nu am vazut nici o solutie in tot ce ati scris, decat denunturi si iar denunturi. zero solutii.
    Nu mai vrei spaga voteaza-ma pe mine, dar te-ai gandit cum pare asta in ochii mei ? Tu 1 singura persoana, nu poti sa faci nimic, decat aliante si sa votezi dupa cum cere situatia.
    Parerea mea e ca un singur consilier e putin si nu inseamna schimbare, iti trebuie echipa si poti candida la primarie, atunci poti face o diferenta.

Din pacate in Romania e FOARTE GREU sa iti faci partidul tau, de la ultima modificare a legii partidelor. decat in Kazakhstan e nevoie de mai multi membri ca in romania (la noi 30 de mii de membri, iar la aia 50). in plus te mai omoara ceva, trebuie sa ai filiala in fiecare judet. Toti "granzii" s-au temut de cei mici cand au dat legea asta.

O zi buna in continuare.

Data de inscriere
    28-04-2008
    Varsta
    54
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0

pentru dialog

Domnule Firica,

Nu va vom sterge posturile sau userul si nu asta a fost intentia cand am scris mai sus.
    Am lasat ce ati scris si as aprecia sa nu editati dvs ce ati scris pana acum, reprezinta ce ati declarat dvs la un moment dat, ar trebui sa fiti obisnuit cu acest lucru, fiind jurnalist de meserie, opinia odata exprimata, v-o asumati.
    Nu v-am atentionat pe timpul campaniei, pt ca nu m-am implicat nici pt psd, nici pt pnl nici pt pdl si nici pentru un independent sau alt partid. Am stat deoparte si am citit ce s-a scris pe aici.

Desi pare acid ce am scris, sunt bucuros ca a spart cineva gheata, facandu-si campanie pe forum. In 2012, aici pe CF se va duce o adevarata batalie care va insemna cateva procente bune in economia alegerilor.

Vizavi de numele lasat, consider ca era normal sa semnez si sa imi asum parerea care am exprimat-o. Desi am un user pe forum care nu corespunde cu numele din CI, cred ca sunt mai multe persoane care ma stiu de bubu decat de andi, nu m-am ascuns in spatele unui user.

E adevarat, ati fost cel mai activ dintre candidati pe forumul nostru, felicitari sunteti printre f. putinii politicieni craioveni care au inteles ca suntem in secolul XXI si ca internetul are ca target de audienta tinerii cu varsta intre 14 si 34 de ani, adica o plaja insemnata de electori (cei peste 18 ani).
    Dar pana si dvs ati ignorat un lucru, si pe mine ca si pe multi de aici de pe forum nu ne-ati convins sa va dam votul. Ba mai mult, citind o declaratie a dvs am avut impresia ca ma uit la reclama la zaraza, m-ati umplut de respect si m-am simtit un adevarat . Ati denuntat coruptia si spaga... bun, asta stiam, nu aveam nevoie sa imi spuna altcineva. Nu am vazut nici o solutie in tot ce ati scris, decat denunturi si iar denunturi. zero solutii.
    Nu mai vrei spaga voteaza-ma pe mine, dar te-ai gandit cum pare asta in ochii mei ? Tu 1 singura persoana, nu poti sa faci nimic, decat aliante si sa votezi dupa cum cere situatia.
    Parerea mea e ca un singur consilier e putin si nu inseamna schimbare, iti trebuie echipa si poti candida la primarie, atunci poti face o diferenta.

Din pacate in Romania e FOARTE GREU sa iti faci partidul tau, de la ultima modificare a legii partidelor. decat in Kazakhstan e nevoie de mai multi membri ca in romania (la noi 30 de mii de membri, iar la aia 50). in plus te mai omoara ceva, trebuie sa ai filiala in fiecare judet. Toti "granzii" s-au temut de cei mici cand au dat legea asta.

O zi buna in continuare.

Foarte multa lume imi spune ca, in ciuda rezultatului foarte slab obtinut, este o experienta de care aveam nevoie. Sincer, din cauza ca o aud de la atat de multa lume, incep sa cred ca asa este...

Am postat pe acest forum in dorinta de a interactiona cu cat mai multi tineri, cu o educatie mai ridicata decat in piete sau carciumi. Oricum, prin locurile acelea nu prea aveam loc de musterii si de candidati. Eu raman pe acest forum (cat imi veti permite) si dupa alegeri, in timp ce pe respectivii candidati nu-i va reintalni nimeni prin cartiere prea curand, ci abia peste patru ani. In ciuda unor ironii, acuzatii sau insinuari servite de forumisti, chiar cred ca am facut o alegere buna. Nu am facut acest lucru in dorinta de a culege voturi ci si curios sa inregistrez reactii la unele articole scrise de mine in urma cu catva timp.

Mai trebuie sa mai stiti cateva lucruri despre mine. M-as fi putut folosi de paginile publicatiilor la care colaborez dar nu am facut acest lucru. Era imoral. Dovada acestui lucru se afla in colectiile din biblioteci. Insa nu credeti ca anumiti candidati aflati in posturi s-au folosit de respectivele pozitii in campania electorala? Nu sunt un ingeras dar nici nu poate cineva sa spuna ca m-am comportat aidoma celor vechi: ati vazut laturile, rahatul, acuzatiile si ziarele distribuite gratuit in tiraje ametitoare? Am spus in permanenta ca vreau sa dau un semn ca se poate si altfel.

Un alt lucru pe care l-am spus este ca nu pot opri spaga sau coruptia din CL Craiova. Dar am cerut transparenta si sa dam un semn acelor consilieri ca electoratul poate renunta la ei. OK, n-am fost ales, asadar nu este nici macar 1 singur consilier care sa vina dinspre societatea civila. Este mai bine asa?

Cat despre independenta mea... Ce ati fi spus daca eram si eu ,,independent,, precum Sorin Oprescu, adica sa ma supar pe patid si sa inbrac haima de candidat independent? De altfel, sa stiti ca au mai fost cateva persoane care au strans semnaturi si au incercat sa candideze independent, insa n-au reusit sa stranga numarul suficient... asa am ajuns sa fiu singurul. Nu stiu cum s-a intamplat asta...

Nu ma pot supara pe oameni ca au votat asa cum au votat. Mi-am asumat infrangerea si incerc sa invat ceva din ea. Daca eu am avut dreptate sau ceilalti o vor demonstra timpul si activitatea consilierilor alesi. Am repetat de foarte multe ori ca nu mi se pare corect ca oamenii sa nu stie pe cine trimit in CL Craiova. Va rog sa faceti un exercitiu simplu, asa cum le recomand si celorlalti craioveni: cititi lista consilierilor alesi in noul consiliu si notati numarul celor de care macar ati auzit. Chiar daca sunt ziarist si politicienii locali imi sunt cunoscuti, nu am reusit sa trec pe lista mea decat 21 din 27. Cine mai incearca acest exercitiu si posteaza rezultatul pe forum?

Mihai Firica

Spammer V.I.B's Avatar V.I.B reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-08-2007
    Locaţie
    Purple Cristal Club
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1070
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Mihai Firica Vezi mesajele
    Foarte multa lume imi spune ca, in ciuda rezultatului foarte slab obtinut, este o experienta de care aveam nevoie. Sincer, din cauza ca o aud de la atat de multa lume, incep sa cred ca asa este...

Am postat pe acest forum in dorinta de a interactiona cu cat mai multi tineri, cu o educatie mai ridicata decat in piete sau carciumi. Oricum, prin locurile acelea nu prea aveam loc de musterii si de candidati. Eu raman pe acest forum (cat imi veti permite) si dupa alegeri, in timp ce pe respectivii candidati nu-i va reintalni nimeni prin cartiere prea curand, ci abia peste patru ani. In ciuda unor ironii, acuzatii sau insinuari servite de forumisti, chiar cred ca am facut o alegere buna. Nu am facut acest lucru in dorinta de a culege voturi ci si curios sa inregistrez reactii la unele articole scrise de mine in urma cu catva timp.

Mai trebuie sa mai stiti cateva lucruri despre mine. M-as fi putut folosi de paginile publicatiilor la care colaborez dar nu am facut acest lucru. Era imoral. Dovada acestui lucru se afla in colectiile din biblioteci. Insa nu credeti ca anumiti candidati aflati in posturi s-au folosit de respectivele pozitii in campania electorala? Nu sunt un ingeras dar nici nu poate cineva sa spuna ca m-am comportat aidoma celor vechi: ati vazut laturile, rahatul, acuzatiile si ziarele distribuite gratuit in tiraje ametitoare? Am spus in permanenta ca vreau sa dau un semn ca se poate si altfel.

Un alt lucru pe care l-am spus este ca nu pot opri spaga sau coruptia din CL Craiova. Dar am cerut transparenta si sa dam un semn acelor consilieri ca electoratul poate renunta la ei. OK, n-am fost ales, asadar nu este nici macar 1 singur consilier care sa vina dinspre societatea civila. Este mai bine asa?

Cat despre independenta mea... Ce ati fi spus daca eram si eu ,,independent,, precum Sorin Oprescu, adica sa ma supar pe patid si sa inbrac haima de candidat independent? De altfel, sa stiti ca au mai fost cateva persoane care au strans semnaturi si au incercat sa candideze independent, insa n-au reusit sa stranga numarul suficient... asa am ajuns sa fiu singurul. Nu stiu cum s-a intamplat asta...

Nu ma pot supara pe oameni ca au votat asa cum au votat. Mi-am asumat infrangerea si incerc sa invat ceva din ea. Daca eu am avut dreptate sau ceilalti o vor demonstra timpul si activitatea consilierilor alesi. Am repetat de foarte multe ori ca nu mi se pare corect ca oamenii sa nu stie pe cine trimit in CL Craiova. Va rog sa faceti un exercitiu simplu, asa cum le recomand si celorlalti craioveni: cititi lista consilierilor alesi in noul consiliu si notati numarul celor de care macar ati auzit. Chiar daca sunt ziarist si politicienii locali imi sunt cunoscuti, nu am reusit sa trec pe lista mea decat 21 din 27. Cine mai incearca acest exercitiu si posteaza rezultatul pe forum?

Mihai Firica
    La cel care a castigat CL a contat "praful" din Kripton.

Poate intr-o zi veti reusi. Sa veniti la meet-urile forumului.

Data de inscriere
    28-04-2008
    Varsta
    54
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0

Noii viceprimari ai Craiovei sunt Marinica Dinca si Teodor Sas, ambii PD-L....

Bubu_21 <<Dar pana si dvs ati ignorat un lucru, si pe mine ca si pe multi de aici de pe forum nu ne-ati convins sa va dam votul. Ba mai mult, citind o declaratie a dvs am avut impresia ca ma uit la reclama la zaraza, m-ati umplut de respect si m-am simtit un adevarat . Ati denuntat coruptia si spaga... bun, asta stiam, nu aveam nevoie sa imi spuna altcineva. Nu am vazut nici o solutie in tot ce ati scris, decat denunturi si iar denunturi. zero solutii.
    Parerea mea e ca un singur consilier e putin si nu inseamna schimbare, iti trebuie echipa si poti candida la primarie, atunci poti face o diferenta.>>

Atitudini precum cea de mai sus au favorizat, culmea, partidele ,,mari,, si au generat un rezultat hilar la alegeri. Ce solutii ati fi asteptat de la mine mai mult decat transparenta, antinepotismul, demascarea in presa a aranjamentelor de culise, independenta politica si pregatirea profesionala? Daca as fi jurat cu mana pe biblie in piata m-ati fi crezutpe cuvant? Sau mi-ati fi trantit acel ,,si tu esti ca si ceilalti!,, ?

Noii viceprimari ai Craiovei sunt Marinica Dinca si Teodor Sas, ambii PD-L. Cum comentati aceasta informatie?

www.firica.ro
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: