Foarte multa lume imi spune ca, in ciuda rezultatului foarte slab obtinut, este o experienta de care aveam nevoie. Sincer, din cauza ca o aud de la atat de multa lume, incep sa cred ca asa este...
Am postat pe acest forum in dorinta de a interactiona cu cat mai multi tineri, cu o educatie mai ridicata decat in piete sau carciumi. Oricum, prin locurile acelea nu prea aveam loc de musterii si de candidati. Eu raman pe acest forum (cat imi veti permite) si dupa alegeri, in timp ce pe respectivii candidati nu-i va reintalni nimeni prin cartiere prea curand, ci abia peste patru ani. In ciuda unor ironii, acuzatii sau insinuari servite de forumisti, chiar cred ca am facut o alegere buna. Nu am facut acest lucru in dorinta de a culege voturi ci si curios sa inregistrez reactii la unele articole scrise de mine in urma cu catva timp.
Mai trebuie sa mai stiti cateva lucruri despre mine. M-as fi putut folosi de paginile publicatiilor la care colaborez dar nu am facut acest lucru. Era imoral. Dovada acestui lucru se afla in colectiile din biblioteci. Insa nu credeti ca anumiti candidati aflati in posturi s-au folosit de respectivele pozitii in campania electorala? Nu sunt un ingeras dar nici nu poate cineva sa spuna ca m-am comportat aidoma celor vechi: ati vazut laturile, rahatul, acuzatiile si ziarele distribuite gratuit in tiraje ametitoare? Am spus in permanenta ca vreau sa dau un semn ca se poate si altfel.
Un alt lucru pe care l-am spus este ca nu pot opri spaga sau coruptia din CL Craiova. Dar am cerut transparenta si sa dam un semn acelor consilieri ca electoratul poate renunta la ei. OK, n-am fost ales, asadar nu este nici macar 1 singur consilier care sa vina dinspre societatea civila. Este mai bine asa?
Cat despre independenta mea... Ce ati fi spus daca eram si eu ,,independent,, precum Sorin Oprescu, adica sa ma supar pe patid si sa inbrac haima de candidat independent? De altfel, sa stiti ca au mai fost cateva persoane care au strans semnaturi si au incercat sa candideze independent, insa n-au reusit sa stranga numarul suficient... asa am ajuns sa fiu singurul. Nu stiu cum s-a intamplat asta...
Nu ma pot supara pe oameni ca au votat asa cum au votat. Mi-am asumat infrangerea si incerc sa invat ceva din ea. Daca eu am avut dreptate sau ceilalti o vor demonstra timpul si activitatea consilierilor alesi. Am repetat de foarte multe ori ca nu mi se pare corect ca oamenii sa nu stie pe cine trimit in CL Craiova. Va rog sa faceti un exercitiu simplu, asa cum le recomand si celorlalti craioveni: cititi lista consilierilor alesi in noul consiliu si notati numarul celor de care macar ati auzit.

Chiar daca sunt ziarist si politicienii locali imi sunt cunoscuti, nu am reusit sa trec pe lista mea decat 21 din 27. Cine mai incearca acest exercitiu si posteaza rezultatul pe forum?
Mihai Firica