Mesaj iniţiat de
romeo23evo9
daca tot vrei sa vezi reactii, stai sa o afli si pe a mea, daca nu cumva incalc regulile forumului.
rally.ro este un site , concurent direct pt autorally.ro, si ....care a aparut inaintea lui rally.ro . deci, ca sa intelegi , au mai multa experienta, cat si resurse. rally.ro , incearca si ei ( si au tot dreptul ) sa-si traga o felie din tort. ( sau mai multe )
in cazul in care nu te-ai prins, Bela are influenta, si are multe resurse comparativ cu valceanu. dar....are "curajul" sa le dea flit cand e vorba de acreditari - la cursele organizate de AutoBlic= Bela. E dreptul lor sa permita accesul - cui cred ei de cuviinta. rallyro poa' sa se dea si cu curu de pamant, ca tot ca Bela e.
in schimb, au acces aproape oriunde se organizeaza curse, cu exceptia celor organizate de autoblic=bela=brasov.
Asta ca sa inteleaga si cei care sunt curiosi, de aceasta poveste.
pe langa faptul ca dezinformezi ( cu "citatul" din primul post ) , esti si pe langa aceasta problema. chiar daca esti tu prieten cu D.V .sau asa crezi.
eu zic ca daca te bagi intre ei, s-ar putea sa "nu poti" rezista la ceea ce va veni. iti recomand sa ai grija, pt binele tau. sper sa nu intelegi gresit, da de data asta, e alt nivel. in fine, treaba ta. tu sa fii sanatos.