URAT... urat de tot ce se intampla.

linux freedom Bubu_021's Avatar Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    30-09-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    91
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    3116
    Puncte CF
    43.0
    Usergroups:

URAT... urat de tot ce se intampla.

a innebunit lupul

Cel mai mare organizator in viata isi permite sa refuze acreditarea unor oameni care promoveaza sportul acesta.

E suparat pe rally.ro, e suparat pe SuperRally, e suparat si pe Exclusive Photo ...

O sa adresam o plangere oficiala la FRAS sa vedem ce au de zis ...

Iata ce email am primit de la BLA Pretty

Stimate Domn,

In legatura cu cererile de acreditare trimise pe adresa clubului nostru
    pentru cele doua etape de viteza in coasta care vor avea loc vineri si
    duminica pe traseul dintre Rasnov si Poiana Brasov va informam urmatoarele.

Avand in vedere ostilitatea de care dati dovada cand faceti referire despre
    activitatile clubului nostru in general si despre activitatile membrilor sai
    in particular in articolele pe care le promovati in publicatiile pe care le
    conduceti, va informam prin prezenta ca toate (cinci) cererile de acreditare
    trimise le refuzam.

Mai mult decat atat, refuzul nostru se mentine pe toata durata sezonului
    competional 2008.

Precizam ca hotararea noastra nu va impiedica sa fiti prezent pe traseul de
    concurs sa filmati, sa fotografiati, sa publicati stiri despre evenimentele
    organizate de clubul Auto Blic. Membri unui organ de presa neacreditat nu au
    dreptul, nu au acces in centrul de presa, nu au acces la informatii despre
    eveniment doar dupa ce ele devin publice pe site-ul Federatiei Romane de
    Autmobilism Sportiv, sa participe la conferintele de presa sustinute de
    catre organizatori.

In cazul in care veti incalca prevederile de mai sus ne rezervam dreptul de
    ne adresa justitiei.

Pentru conformitate

Stoica Bela

Presedinte Auto Blic

Banned TooHot4u reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    07-06-2008
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Pai probabil ati aruncat in ei cu kkt din toate pozitiile cum e obiceiul la olteni, nu stiu, nu dau cu paru' , zic si eu , nu cred ca domnul de mai sus are ceva cu voi asa , fara nici un motiv. In fine, crezi ca rezolvi ceva cu plangerea de pe forum?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Participant Curse Toto - BOD's Avatar Toto - BOD reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    251
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    12
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    din cate citesc eu, nu este vorba despre olteni. desi nu inteleg despre ce e vorba!

www.rensit.com

Esti PROST si vrei sa te remarci? Claxoneaza!

linux freedom Bubu_021's Avatar Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    30-09-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    91
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    3116
    Puncte CF
    43.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de TooHot4u Vezi mesajele
    Pai probabil ati aruncat in ei cu kkt din toate pozitiile cum e obiceiul la olteni, nu stiu, nu dau cu paru' , zic si eu , nu cred ca domnul de mai sus are ceva cu voi asa , fara nici un motiv. In fine, crezi ca rezolvi ceva cu plangerea de pe forum?
    esti praf.
    ABSOLUT NICAIERI nu e vb de noi sau de cineva din craiova.

Este vorba de refuzul acreditarii pentru jurnalistii de la revista super-rally, de la site-ul rally.ro si de la agentia foto exclusive-photo. Motivul invocat fiind ca nu i-au fost favorabile articolele de pe site si din revista (si aici banuiesc ca e vb de cele referitoare la organizarea Raliului Brasovului 2008 - unde s-a anulat mai bine de jumatate din traseu, avand ca urmare si injumatatirea punctelor obtinute de piloti).

ce e asta, daca nu bagarea pumnului in gura ??
    asta se intampla in conditiile in care rally.ro este contracandidat cu autorally.ro pe targetul de vizitatori.

Member tjr_evo9's Avatar tjr_evo9 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    10-10-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    122
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    42
    Puncte CF
    0.0
    bubule, iar esti deplasat .
    asa se vorbeste cu userii pe acest forum ? "esti praf" ?
    cam cum ai traduce acesta "perla" a ta ?

daca tot vrei sa vezi reactii, stai sa o afli si pe a mea, daca nu cumva incalc regulile forumului.

rally.ro este un site , concurent direct pt autorally.ro, si ....care a aparut inaintea lui rally.ro . deci, ca sa intelegi , au mai multa experienta, cat si resurse. rally.ro , incearca si ei ( si au tot dreptul ) sa-si traga o felie din tort. ( sau mai multe )

in cazul in care nu te-ai prins, Bela are influenta, si are multe resurse comparativ cu valceanu. dar....are "curajul" sa le dea flit cand e vorba de acreditari - la cursele organizate de AutoBlic= Bela. E dreptul lor sa permita accesul - cui cred ei de cuviinta. rallyro poa' sa se dea si cu curu de pamant, ca tot ca Bela e.
    in schimb, au acces aproape oriunde se organizeaza curse, cu exceptia celor organizate de autoblic=bela=brasov.

Asta ca sa inteleaga si cei care sunt curiosi, de aceasta poveste.

pe langa faptul ca dezinformezi ( cu "citatul" din primul post ) , esti si pe langa aceasta problema. chiar daca esti tu prieten cu D.V .sau asa crezi.

eu zic ca daca te bagi intre ei, s-ar putea sa "nu poti" rezista la ceea ce va veni. iti recomand sa ai grija, pt binele tau. sper sa nu intelegi gresit, da de data asta, e alt nivel. in fine, treaba ta. tu sa fii sanatos.

/* data viitoare cand mai aduci in discutie subiectul asta care l-am sters ai ban direct. nu e treaba ta, nu te-a vizat si nu te-a privit. tine-te departe, nu ai nici un amestec.
    Last edited by Moderator; 13-06-2008 at 13:04.

Data de inscriere
    30-09-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    91
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    3116
    Puncte CF
    43.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de romeo23evo9 Vezi mesajele
    bubule, iar esti deplasat .
    asa se vorbeste cu userii pe acest forum ? "esti praf" ?
    cam cum ai traduce acesta "perla" a ta ?
    ca e praf. din tot ce e scris in primul post, si ala luat cu copy/paste integral de pe rally.ro el a inteles ca e vb de noi, auto oltenia. - fals, clubul nu are nici o legatura, iar ce spun e parerea mea, cum ca e un abuz ce s-a intamplat si imi mentin parerea. Bela Stoica nu ar fi trebuit sa coboare la un astfel de nivel, nu asa creste in ochii cuiva.

Citat Mesaj iniţiat de romeo23evo9 Vezi mesajele
    daca tot vrei sa vezi reactii, stai sa o afli si pe a mea, daca nu cumva incalc regulile forumului.

rally.ro este un site , concurent direct pt autorally.ro, si ....care a aparut inaintea lui rally.ro . deci, ca sa intelegi , au mai multa experienta, cat si resurse. rally.ro , incearca si ei ( si au tot dreptul ) sa-si traga o felie din tort. ( sau mai multe )

in cazul in care nu te-ai prins, Bela are influenta, si are multe resurse comparativ cu valceanu. dar....are "curajul" sa le dea flit cand e vorba de acreditari - la cursele organizate de AutoBlic= Bela. E dreptul lor sa permita accesul - cui cred ei de cuviinta. rallyro poa' sa se dea si cu curu de pamant, ca tot ca Bela e.
    in schimb, au acces aproape oriunde se organizeaza curse, cu exceptia celor organizate de autoblic=bela=brasov.

Asta ca sa inteleaga si cei care sunt curiosi, de aceasta poveste.

pe langa faptul ca dezinformezi ( cu "citatul" din primul post ) , esti si pe langa aceasta problema. chiar daca esti tu prieten cu D.V .sau asa crezi.

eu zic ca daca te bagi intre ei, s-ar putea sa "nu poti" rezista la ceea ce va veni. iti recomand sa ai grija, pt binele tau. sper sa nu intelegi gresit, da de data asta, e alt nivel. in fine, treaba ta. tu sa fii sanatos.
    e parerea ta si ai dreptul prin nastere sa ti-o exprimi. eu pot sa fiu de acord cu ea sau nu, in cazul asta, nu.
    te rog, lasa-ma pe mine in pace si abtine-te de la a-mi da sfaturi.

despre partea subliniata : are influenta, are resurse, are cu ce... corect.
    e dreptul lui ? - posibil sa fie si asa, nu sunt informat in sensul asta si nici nu e treaba mea sa decid.

Data de inscriere
    30-09-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    91
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    3116
    Puncte CF
    43.0
    Usergroups:
    se pare ca discutia a deviat de la subiectul care l-am initiat, si anume rally.ro vs organizatorul de curse autoblic (reprezentat de dl. bela stoica) si refuzul acreditarii primului la cursele celui de-al doilea.

intai a fost atacat clubul ACS Auto Oltenia. clubul nu are absolut nici o legatura. nu mai insist pe subiectul asta.

am fost atacat eu, ca moderator.
    am fost asociat cu persoane politice - de unde si pana unde, nu stiu.

o mentiune : daca aduc pe cf discutii care pot fi controversate, nu inseamna ca lumea se imparte in 2 tabere si pleaca la razboi si la urmatoarea cursa ne dam cu topoarele in cap.

orice discutie se poate purta intr-un mod civilizat. am observat ca in cazul de fata nu a fost posibil.
    asta nu inseamna ca pe viitor ma voi cenzura in a mai scrie despre diverse subiecte.
    threadul de fata se inchide.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: