Cand lucrez la calculator, intru in my computer sau altceva, sau cand ma plimb cu mouse-ul, mi se aude un barait in boxe ? stiu ca a mai avut cineva problema asta .. ce are ?
Observ ca se aude cand lucreaza procesorul/hard-ul
Cand lucrez la calculator, intru in my computer sau altceva, sau cand ma plimb cu mouse-ul, mi se aude un barait in boxe ? stiu ca a mai avut cineva problema asta .. ce are ?
Observ ca se aude cand lucreaza procesorul/hard-ul
Last edited by WarLock; 07-06-2008 at 00:48.
poate nu e mufa de la boxe bagata bine in placa de sunet,si mie mi se mai aude un barait cateodata si rotesc un pic de mufa sau o scot si o bag mai bine si nu se mai aude.
If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day so I never have to live without you.
si eu am avut problema asta si am mutat cablul de la mouse mai departe de cel de la boxe
romanu' n-are noroc, dar se pricepe la tot
Visul romanesc, cosmarul europei
interferente in carcasa. am avut aceeasi problema. Nu ma deranja in general, dar cand foloseam tunerul devenea enervanta... cand lucra hddul se auzea in boxe.
Rezolvarea: nu am gasito. S-a rezolvat de la sine cand am schimbat placa de baza.
Nu tot ce zboara... se mananca. Liber la EliceSuporter U
Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.
Ai probleme cu PC-ul: YM/Skype Papi_eib si vedem cum le rezolvam
pai faza este ca eu nu am placa de sunet integrata![]()
am avut aceeiasi problema ca tine si era din sursa, probabil nu filtra indeajuns si imi baga sunete ciudate in boxe
Mercedes-Benz CLS AMG
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: