Jan Koller este principalul favorit la casele de pariuri pentru marcarea unui gol in partida cu Elvetia. El este urmat la bursa pariurilor de Milan Baros si Alexander Frei, iar un prim gol marcat de Marco Streller este cotat cu 8.50! [...]
Jan Koller este principalul favorit la casele de pariuri pentru marcarea unui gol in partida cu Elvetia. El este urmat la bursa pariurilor de Milan Baros si Alexander Frei, iar un prim gol marcat de Marco Streller este cotat cu 8.50! [...]
se termina 0-0 si pierd toti la pariuri![]()
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
ar fi super daca se termina 0-0...eu am pariat multi bani pe un x la elvetia-cehia.....acum ramane de vazut....sper sa fie un campionat tare...cu inca o surpriza...gen grecia....de ce nu ROMANIA.......daca iesim din grupa avem toate sansele...sunt mai optimist din fire...!!!!
HAI ROMANIA>>>
Alaturi de oxigen prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in Univers.
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: