salut , cine stie daca cumva se pune ecran in centru pentru a viziona meciurile Romaniei .
Astept raspunsuri.
salut , cine stie daca cumva se pune ecran in centru pentru a viziona meciurile Romaniei .
Astept raspunsuri.
ar putea sa le difuzeze la ecranele alea de pe mercur si de la universitate, dar cred ca sunt strict publicitare.
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
mi`a zis un prieten ca s`ar putea sa puna, ca cica in toate orasele mari se pun![]()
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
o sa se puna 100% la velodrom. Vedeti anuntul asta (eu de acolo am aflat): http://www.craiovaforum.ro/oferte-de...nt-208820.html
daaaaa o sapuna solomon amsamblu maria tanase
nu pune ma asta nimic
eventual mai face o fantana)
E bun si velodromul asta la ceva...
dak o sa puna astia ecrane o sa puna pe velodrom in parc nu in centru
A aflat careva daca se pune ?
SA PUS LA PREFECTURA!!!
Ok , multumesc mult ....
HAI ROMANIA !!!!!!!![]()
la parc a fost destula lume....pacat ca a batut soarele cam rau.....
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Hai toata lumea la velodrom marti la meciul cu Olanda !!! Mergem mai departe noi si Olanda !!!
Cred ca daca mergem mai departe , o sa fie sarbatoare in Craiova , adica , in toata tara![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: