Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Care stie

Senior Member B0bo's Avatar B0bo este o comoara de om B0bo este o comoara de om B0bo este o comoara de om B0bo este o comoara de om
    Data de inscriere
    17-07-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    74
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    342
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:

Care stie

salut , cine stie daca cumva se pune ecran in centru pentru a viziona meciurile Romaniei .

Astept raspunsuri.

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    ar putea sa le difuzeze la ecranele alea de pe mercur si de la universitate, dar cred ca sunt strict publicitare.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Senior Member B0bo's Avatar B0bo este o comoara de om B0bo este o comoara de om B0bo este o comoara de om B0bo este o comoara de om
    Data de inscriere
    17-07-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    74
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    342
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de liwiu_evo Vezi mesajele
    ar putea sa le difuzeze la ecranele alea de pe mercur si de la universitate, dar cred ca sunt strict publicitare.
    Pai eu ma gandeam sa puna aia de la Bergenbier sau mai stiu eu ce d-aia de bere sa-si vanda berea , cum au mai pus si la finala cu Dinamo .
    Ar fi ceva frumos , o sa vina multa lume.

Insane Shodo's Avatar Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om
    Data de inscriere
    27-08-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1274
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    432
    Puncte CF
    18.0
    Usergroups:
    mi`a zis un prieten ca s`ar putea sa puna, ca cica in toate orasele mari se pun
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

VIP User Epika's Avatar Epika are ceva special... Epika are ceva special...
    Data de inscriere
    30-03-2006
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    188
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    123
    Puncte CF
    37.5
    o sa se puna 100% la velodrom. Vedeti anuntul asta (eu de acolo am aflat): http://www.craiovaforum.ro/oferte-de...nt-208820.html

Addicted! DriveR's Avatar DriveR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati DriveR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati DriveR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati DriveR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati DriveR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati DriveR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati DriveR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati DriveR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati DriveR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati DriveR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati DriveR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    07-05-2008
    Locaţie
    on Porsche Street :D
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    163
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    4233
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Epika Vezi mesajele
    o sa se puna 100% la velodrom. Vedeti anuntul asta (eu de acolo am aflat): http://www.craiovaforum.ro/oferte-de...nt-208820.html
    asa am auzit si eu epika...da nu cred pana nu vad
    Fuck Off

Banned baiatdebaiat89 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    27-01-2007
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    21
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

maria tanase

daaaaa o sapuna solomon amsamblu maria tanase
    nu pune ma asta nimic
    eventual mai face o fantana )

VIP User Epika's Avatar Epika are ceva special... Epika are ceva special...
    Data de inscriere
    30-03-2006
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    188
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    123
    Puncte CF
    37.5
    Citat Mesaj iniţiat de DriveR Vezi mesajele
    asa am auzit si eu epika...da nu cred pana nu vad
    pai dai o raita pana acolo, ca ecranele alea nu se pun in 20 de minute. Mie oricum nu imi pasa, ca nu le am cu fotbalul.

Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    E bun si velodromul asta la ceva...

Addicted! DriveR's Avatar DriveR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati DriveR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati DriveR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati DriveR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati DriveR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati DriveR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati DriveR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati DriveR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati DriveR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati DriveR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati DriveR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    07-05-2008
    Locaţie
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    163
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    4233
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Epika Vezi mesajele
    pai dai o raita pana acolo, ca ecranele alea nu se pun in 20 de minute. Mie oricum nu imi pasa, ca nu le am cu fotbalul.
    sa stii ca dau , n-ai pentru ce
    Fuck Off

Banned baiatdebaiat89 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    27-01-2007
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    21
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

in parc

dak o sa puna astia ecrane o sa puna pe velodrom in parc nu in centru

Data de inscriere
    17-07-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    74
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    342
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    A aflat careva daca se pune ?

Newcomer AM_CU_CE's Avatar AM_CU_CE reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-02-2007
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    SA PUS LA PREFECTURA!!!

Senior Member untitled's Avatar untitled este placut de toti untitled este placut de toti untitled este placut de toti
    Data de inscriere
    10-04-2007
    Locaţie
    in your dreams
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    163
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    215
    Puncte CF
    0.0
    Si la velodrom, mai. n'ati vazut? Isi vand astia berea si micii cu meciurile astea.

Data de inscriere
    07-05-2008
    Locaţie
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    163
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    4233
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de untitled Vezi mesajele
    Si la velodrom, mai. n'ati vazut? Isi vand astia berea si micii cu meciurile astea.
    sa vezi ce e deseara acolo, lume la gramada
    Fuck Off

Data de inscriere
    17-07-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    74
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    342
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Ok , multumesc mult ....

HAI ROMANIA !!!!!!!

Senior Member untitled's Avatar untitled este placut de toti untitled este placut de toti untitled este placut de toti
    Data de inscriere
    10-04-2007
    Locaţie
    in your dreams
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    163
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    215
    Puncte CF
    0.0
    deci diseara ce alegem: velodrom sau prefectura?
    Sau micul ecran

Insane Shodo's Avatar Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om
    Data de inscriere
    27-08-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1274
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    432
    Puncte CF
    18.0
    Usergroups:
    la parc a fost destula lume....pacat ca a batut soarele cam rau.....
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Data de inscriere
    17-07-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    74
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    342
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Hai toata lumea la velodrom marti la meciul cu Olanda !!! Mergem mai departe noi si Olanda !!!
    Cred ca daca mergem mai departe , o sa fie sarbatoare in Craiova , adica , in toata tara

Data de inscriere
    07-05-2008
    Locaţie
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    163
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    4233
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de B0bo Vezi mesajele
    Hai toata lumea la velodrom marti la meciul cu Olanda !!! Mergem mai departe noi si Olanda !!!
    Cred ca daca mergem mai departe , o sa fie sarbatoare in Craiova , adica , in toata tara
    o sa vin.. dak se califica ne imbatam
    Fuck Off
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: