Urgent Apple iPhone

Newcomer joKer18's Avatar joKer18 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-06-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    50
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

Exclamation Urgent Apple iPhone

DETALIII!!!

Identic ca pe site numai ca memoria integrala o am de 1 GB si nu de 4 gb

Pret: 1000 RON NEG f putin ! Astept oferte si de combinatii!!! Telefonul nu este nou(il am de 3 sapt.) si va asigur nu este chinezarie (made in England si bateria si structura telefonului , 2 baterii (una neformatata) )...

---ReSpecTa ! sI VeI fI ReSpecTaT !---

Senior Member teddyb-'s Avatar teddyb- este deja o vedeta teddyb- este deja o vedeta teddyb- este deja o vedeta teddyb- este deja o vedeta teddyb- este deja o vedeta teddyb- este deja o vedeta teddyb- este deja o vedeta teddyb- este deja o vedeta teddyb- este deja o vedeta teddyb- este deja o vedeta
    Data de inscriere
    18-11-2005
    Locaţie
    daca simti vibratiile bass-ului,sunt in apropiere...
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    976
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    1390
    Puncte CF
    0.0
    poi e sau nu apple iphone?!?k aia au mem d 4gb!si dak e fake,ceri cam mult p o clona...
    Edited by MOD
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Data de inscriere
    05-06-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    50
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de teddyb- Vezi mesajele
    poi e sau nu apple iphone?!?k aia au mem d 4gb!si dak e fake,ceri cam mult p o clona...
    mah intra la detalii pe site si vezi k pretu variaza intre 13 mil si 28 daca te uiti bine...... al meu este de 1 gb si suporta card de 8 gb ,,,, nu este facatura ......spre ex: n95 e de 8 gb si 1 gb ...... daca te intereseaza contact 0763855552 sau y!d : felix_misteriosul ... si am zis nu am pret fix

Senior Member teddyb-'s Avatar teddyb- este deja o vedeta teddyb- este deja o vedeta teddyb- este deja o vedeta teddyb- este deja o vedeta teddyb- este deja o vedeta teddyb- este deja o vedeta teddyb- este deja o vedeta teddyb- este deja o vedeta teddyb- este deja o vedeta teddyb- este deja o vedeta
    Data de inscriere
    18-11-2005
    Locaţie
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    976
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    1390
    Puncte CF
    0.0
    variaza dar se vorbeste despre iphon real!!nu conteaza cat suporta sau c face,dar nu cred k are c are un iphone adevarat care poti sa il iei cu 10mil!pune niste foto cu al tau sau model,sau site ceva...presupun k ai asa ceva... [http://www.mobilissimo.ro/stiri-cect...hone_1497.html
    Edited by MOD

Afacerist Alustor are ceva special... Alustor are ceva special...
    Data de inscriere
    27-10-2006
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    232
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    158
    Puncte CF
    5.0
    Usergroups:
    nu e asta iphone original nici cand oi fi eu fata mare

Data de inscriere
    05-06-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    50
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    alustor u mai bine taci k nu ai habar nu ai crek si mai si vb ....... site am pus mai sus si arata exact ca pe site ...poze Reale AICI!

Racer cosma_cash's Avatar cosma_cash este o comoara de om cosma_cash este o comoara de om cosma_cash este o comoara de om cosma_cash este o comoara de om
    Data de inscriere
    26-01-2007
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1220
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    310
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    sincer uita-te la poza ta la spatele telefonului si uita-te si la original http://regmedia.co.uk/2007/01/23/paper_iphone.png poate se observa k logoul e diferit (fake fara suparare)
    ''People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people!"

Data de inscriere
    18-11-2005
    Locaţie
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    976
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    1390
    Puncte CF
    0.0
    joker,ori ai luat teapa cand ai cumparat telu(pt k nu e iphone,e fake!!) ori nu prea t pricepi la teluri!!pun maine foto reale cu iphonu meu sa vezi cum e unu adevarat in caz k nu ai vazut in realitate!iphonu adevarat nu e asa,si c trb are scrisu ala bluetooth p spate?k nici nu merge bluetutu la iphone decat pt handsfree!!nu are boxa aia si in ultimu rand iphonu are stock 8 sau 16 gb!!fara suparare,dar ceri mult pt asa ceva cand ai putea cu 10mil sa iei unu second adevarat!!
    oricum,iti urez bafta la el,dar incearca sa fii sincer cu lumea...numai bine!
    Edited by MOD

Newcomer magiclife's Avatar magiclife este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    13-10-2008
    Varsta
    46
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    81
    Putere Reputatie
    34