laptop hp compaq 6710b parolat complet

Member yvy_yvy's Avatar yvy_yvy reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    27-03-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    332
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    19
    Puncte CF
    29.0

laptop hp compaq 6710b parolat complet

deci e parola peste tot(bios,sistem,power-on password)...l-am desfacut,i-am facut clear cmos,i-am scos bateria de la bios nimic...cine are vreo idee sa-mi raspunda

Newcomer razac's Avatar razac este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    Intr-o camera
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    11
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    22
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    Un prieten a avut aceeasi problema ca tine. Supervisor Pass. Chestia e ca un roman smecher a reusit sa-i dea de cap si cu un fel de disp pe care il poti face in casa dak te pricepi putin in ale electronicii si cu inca un PC + un program facut de el, resetezi foarte usor parola de Supervisor/BIOS. Prietenu' meu s-a chinuit o luna sa-l faca, a facut disp dar nu mergea in niciun fel. Pana la urma a luat datele de contact ale meseriasului si l-a vizitat acasa. L-a rezolvat in 10 min . Oricum eu zic sa-l contactezi (Victor Voinea) http://www.allservice.ro/modules/contact/index.php . Acum nu stiu care era prog resp, dar incearca sa te uiti pe site-ul ala si o sa gasesti pe acolo sigur

Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Member yvy_yvy's Avatar yvy_yvy reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    27-03-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    332
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    19
    Puncte CF
    29.0
    Citat Mesaj iniţiat de razac Vezi mesajele
    Un prieten a avut aceeasi problema ca tine. Supervisor Pass. Chestia e ca un roman smecher a reusit sa-i dea de cap si cu un fel de disp pe care il poti face in casa dak te pricepi putin in ale electronicii si cu inca un PC + un program facut de el, resetezi foarte usor parola de Supervisor/BIOS. Prietenu' meu s-a chinuit o luna sa-l faca, a facut disp dar nu mergea in niciun fel. Pana la urma a luat datele de contact ale meseriasului si l-a vizitat acasa. L-a rezolvat in 10 min . Oricum eu zic sa-l contactezi (Victor Voinea) http://www.allservice.ro/modules/contact/index.php . Acum nu stiu care era prog resp, dar incearca sa te uiti pe site-ul ala si o sa gasesti pe acolo sigur
    ms mult...chiar l-am contactat...acum sa vedem ce raspuns primesc
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: