Portarul de 28 de ani, care a fost ofertat de Dinamo şi de Rapid, spune că a fost convins de Adrian Mititelu să continue si în noul sezon în Bănie.
Portarul de 28 de ani, care a fost ofertat de Dinamo şi de Rapid, spune că a fost convins de Adrian Mititelu să continue si în noul sezon în Bănie.
asta da veste buna pt aceasta minunata echipa
Fortza Stiinta
perfect
ne ramane portarul![]()
nici nu.l vedeam la alta echipa![]()
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Adevarul este ca nu si-a gasit alta echipa. Daca isi gasea alta echipa nu se intorcea el repede la Craiova.
şi asta poate fi o cauză dar până acum nu le-a văzut din cauza dorinţei lui de a pleca la Rapid, dar cum se pare că Dani Coman rămâne, s-a gândit să mai stea puţin la "U"
oricum va avea concurenţă acerbă pt postul de titlur, pt că şi Lung Jr. a demonstrat că poate fi la fel de bun ca el![]()
mda,asa e...."raman pt suporteri"ce abureala....
ramane ca nu si-a gasit echipa in bucuresti cum a declarat el ca ar vrea "doar in bucuresti"
eu totusi as vrea sa plece....ce mi-e Silvica Jr, ce mi-e Bornescu....
Silvica e tanar: poate o sa confirme poate nu,dar Jose a luat multe goluri aiurea-semn ca nu mai are chef de U craiova si vrea in alta parte.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: