Meciul se va juca Marti 17 Iunie de la ora 21:45 si va fi transmis in direct de TVR 1
vs
Meciul se va juca Marti 17 Iunie de la ora 21:45 si va fi transmis in direct de TVR 1
vs
Astept intai meciul de asta seara, si apoi voi putea comenta acest meci..! Deocamdata este prea devreme..!
1 (Victorie Olanda)
sorry guys sa fim realisti ne bat de ne usca astia fgm![]()
daca olanda bate pe franta sper ca olandezi sa isi menajeze cativa jucatori si sa ii putem invinge pt ca altfel italia sigur bate pe franta si atunci automat la un eventul egal al nostru se duce draq calificarea ...
P.S Cea mai tare faza ar fi sa bata franta pe olandaatunci sa vedeti grupa
Last edited by robertzel01; 14-06-2008 at 00:08. Motiv: Automerged Doublepost
sustin ce a fost zis mai sus...totusi...sa nu uitam , am facut egal cu camioana lumii si cu vicecampioana lumii,cu un moral ridicat(cum sunt jucatorii acum exceptand accidentarile si cartonasele galbene) cred ca avem mari sanse la o victorie dat fiind faptul ca avem echipa ambitzioasa.
invidia creeaza dependenta,prostia este caracterul , restul sunt doar vorbe!
daca olanda bate asta seara(conduce cu 1-0) s-ar putea sa joace slab sa putem sa ne calificam noi si nu italia
doamne ajuta olanda pe primul loc dupaia romania si dupaia nu imi pasa![]()
x din partea mea...bate olanda pe franta acum si face si italia un egal cu franta..in ultimul meci...vise![]()
Olanda are tot ''interesul'' sa nu mearga mai departe din grupa Italia sau Franta...Cu noi vor juca cu rezervele(...si ce rezerve!) cred ca vom bate la limita.Oricum totul depinde de noi nu stam la mina nici unui rezultat daca jucam bine!...
...Cum ar fi sa zicem sa ne bata Olanda pe noi din grupa sa mearga ei cu Italia iar in finala Italia sa-si ia revansa si sa-i bata pe olandezi!...Nu si-ar ierta niciodata asemenea prostie!
Last edited by dorian1; 14-06-2008 at 00:05.
la cum a jucat olanda si asta seara nu stiu ce moral avem noi dupa 2 egaluri dar ma gandesc ce moral or avea jucatori olandezi dupa 2 victori fara drept de apel ... olanda nu mai e ce a fost in calificari si tare imi e frica ca daca va juca in aceeasi formula tocmai de la ei ne`o luam ...
eu nu stiu cat sf crezi u ca este dar realitate cu siguranta e ca olanda nu mai e ce a fost in calificari si ca acest meci va fi mai greu ca oricare altu
sincre va spun ca singura sansa este sa nu joace olanda cu prima echipa caci alta nu vad pt ca italia si franta nu se va termina egal![]()
Last edited by dNL86; 13-06-2008 at 23:55. Motiv: Automerged Doublepost
eu cred ca o sa ne calificam....sper sa ii batem pe olandezi....
in primul rand....olandezii au destule motive sa ne ia cu ei mai departe....
nu suntem un pericol asa mare ca Franta si Italia....in plus...trebuie sa isi menajeze jucatorii.....eu sper ca macar jumatate din titularii olandei sa fie rezerve
si asa o sa ne fie greu...fara goian....fara radoi....mutu cu moralul la pamant...
insa sa speram ca franta si italia o sa faca egal.....
x ...merg pe egal
Oare cum miros morcovii daca nu au nas?![]()
batem olanda si suntem in sferturi![]()
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari; Deasemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel; Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
Olandezii se vor razbuna pe noi pentru ultimele meciuri, cu sau fara rezerve pe teren. Norocul care ne'a lipsit in seara asta ne'ar fi foarte folositor...chiar si asa, tre sa dam tot ce putem, iar mutu sa lase deprimarea si sa'si faca treaba. Inca un penalty ratat i'ar atrage toata vina. Daca nu dam acum tot si batem, singurul lucru memorabil de la campionat va fi ratarea lui
Come to the dark side...we've got milk and cookies!
eu mizez pe un egal..care sa ne califice, bineinteles ca o victorie nu ar fi rea..dar cred ca va fi mai greu .
Fuck Off
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: