Caut o sala de kickboxing in craiova, stie cineva vreuna ?
La Casa de cultura nu s-au facut cursuri deloc anul acesta, la liceul CFR vor incepe cursurule abia din toamna (deci acestea 2 se exclud).
Caut o sala de kickboxing in craiova, stie cineva vreuna ?
La Casa de cultura nu s-au facut cursuri deloc anul acesta, la liceul CFR vor incepe cursurule abia din toamna (deci acestea 2 se exclud).
wow, topicul a fost "ingropat" de cele despre fotbal
deci...are cineva idee unde pot gasi o sala de kickbox in craiova?
Incearca la Sorin International langa Spitalul Militar si se pare ca s-a mai deschis o sala la Liceul Bibescu antrenamentele sunt Martea si Joia de la ora
18-00 si sambata de la 10-00 !![]()
Niciodata un pas inapoi.....
Multumesc frumos, o sa ma interesez in ambele parti, sa vad unde imi convine![]()
mai era la arghezi...dar acum ceva vreme
Everyone is entitled to an opinion, it just happens that yours is wrong
https://spreadsheets.google.com/spre...haMkE6MQ#gid=0
Da la bibescu se face santa stiu e tot un film de kikboxing
Success will be the best Revenge
E cineva in actualitate cu asta?
E vreo sala pe undeva ?
Addicted To France
Salut!
As vrea sa nu confundati sistemele si va rog sa va informati.
O sala pretabila din toate punctele de vedere este la LAGUNA ALBASTRA si nr de telefon este 0766761021-Ionu Puca.
Selectionam luptatori care vin din orice sistem pentru Circuitul k1 din Romanania,personal fiind PROMOTER OLTENIA.
Recent au fost promovati doi luptatori care vin din wushu.
Mai multe date pe powergymcraiova.net
Succes!
si care e pretul pe luna la sala ?
la melody am inteles ca ar mai fii o sala de kickboxing ... nus daca e adevarat , in interiorul salii de fitnes undeva la etaj
eu asa am inteles , ca e si instructor , vreo 70 de lei pe luna . oricum cea mai indicata este aia de la power gym , toti o lauda .
Este o sala la complexul Jump Gym de la Piata Centrala. Acolo se face kickboxing-www.fightdivision.ro
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: