rca ieftin cine imi face si mie?

Banned subZero's Avatar subZero are ceva special... subZero are ceva special...
    Data de inscriere
    09-12-2006
    Locaţie
    acasa in cv9 :))
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1099
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    146
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:

rca ieftin cine imi face si mie?

?????????????

Senior Member flavius86''s Avatar flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    30-03-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    210
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    543
    Puncte CF
    42.0
    Incearca la otp....eu am rezolvato f ieftin motor de 1.9 pe juma de an 150 ron,dar e e numele tatalui masina si se ia in considerare varsta,legi de rahat in tara asta ca eu o conduc zilnic el are masina lui. E undeva pe straduta de coboara pe langa primarie si iese la jiu,pe stanga pe la jumatatea drumului la parterul unui bloc.Bafta.

uite de ex pt cielo ca vad in poza de la avatar

pe 6 luni
    18-25 de ani 222
    26-29 de ani 168
    30-35 de ani 108
    peste 35 108
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Banned WoW's Avatar WoW este placut de toti WoW este placut de toti WoW este placut de toti
    Data de inscriere
    02-11-2007
    Locaţie
    so far, anyway
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    629
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    210
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    da,sunt destul de seriosi astia la opt, insa gasesti orinde sa faci iar preturile sunt cam aceleasi.

Spammer V.I.B's Avatar V.I.B reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-08-2007
    Locaţie
    Purple Cristal Club
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1070
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    OTP rullz, am vecini, rude care sunt asigurati acolo. Feriti-va de Aurelia sau Aura (nu mai retin numele) de la OTP. Am avut prieten cu mari probleme la ea, mi se pare cand era la Carpatica. Mare grija! Daca vreti sa faceti la OTP, e ok, dar sa va duceti la sediul de pe Romul.

Senior Member flavius86''s Avatar flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    30-03-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    210
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    543
    Puncte CF
    42.0
    Eu am ajuns acolo pt ca n-am avut incredere in cei de sunt in strada pe la asirom in centru.Adica eu la masina mea trebuia sa dau 300 daca faceam la asirom,astra si majoritatea si asta era la jumate,mi-a arata omu sitami lista cu clientide la otp...si i-am zis ca ma duc mai bine la sediu lor sa fiu convins ca doamne fereste dai in unu si te pomenesti ca e o tapa....eu am vazut din intamplare ca imi expirase asigurarea din martie si de atunci am mers f mult cu masina fara sa stiu,si ma interesa sa gasesc sa fac undeva repede si ieftin,pana la urma asig obligatorie nu ma afecteaza cu nimic pe mine...eu am casco la masina.Recomand cu cea mai mare placere OTP.
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Banned subZero's Avatar subZero are ceva special... subZero are ceva special...
    Data de inscriere
    09-12-2006
    Locaţie
    acasa in cv9 :))
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1099
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    146
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    OTP mi-am facut.......ce sa zic , pret bun 1 mil pt cielo, fata de tarife astronomice de la alte firme, auzisem ca s-ar face smecherii cu otp-ul , ceva cu CNP-ul........la mine nu a fost vb de asa ceva , este trecut CNP -ul meu , ....numai bine si fara evenimente rutiere pt toti membrii CF

Spammer V.I.B's Avatar V.I.B reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-08-2007
    Locaţie
    Purple Cristal Club
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1070
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de subZero Vezi mesajele
    OTP mi-am facut.......ce sa zic , pret bun 1 mil pt cielo, fata de tarife astronomice de la alte firme, auzisem ca s-ar face smecherii cu otp-ul , ceva cu CNP-ul........la mine nu a fost vb de asa ceva , este trecut CNP -ul meu , ....numai bine si fara evenimente rutiere pt toti membrii CF
    Atat timp cat faci pe Romul la tipa aceea slabuta si roscata e ok.
    La toti va zic: FERITI-VA DE AGENTI!!! MERGETI DIRECT LA SEDIU!!!
    Pt. 30 de min. cat dureaza, riscati sa pierdeti zile cand veti avea probleme.

0-day Member RcaIeftin reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    07-10-2009
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

Thumbs up Incearca pe http://www.rca-ieftin.com

E mult mai convenabil sa verifici cel mai mic RCA pe un site de asigurari .
    Eu il folosesc pe http://www.rca-ieftin.com
    Lucreaza cu 9 companii si au livrare gratuita, Bafta
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: