?????????????
?????????????
Incearca la otp....eu am rezolvato f ieftin motor de 1.9 pe juma de an 150 ron,dar e e numele tatalui masina si se ia in considerare varsta,legi de rahat in tara asta ca eu o conduc zilnic el are masina lui. E undeva pe straduta de coboara pe langa primarie si iese la jiu,pe stanga pe la jumatatea drumului la parterul unui bloc.Bafta.
uite de ex pt cielo ca vad in poza de la avatar
pe 6 luni
18-25 de ani 222
26-29 de ani 168
30-35 de ani 108
peste 35 108
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
da,sunt destul de seriosi astia la opt, insa gasesti orinde sa faci iar preturile sunt cam aceleasi.
OTP rullz, am vecini, rude care sunt asigurati acolo. Feriti-va de Aurelia sau Aura (nu mai retin numele) de la OTP. Am avut prieten cu mari probleme la ea, mi se pare cand era la Carpatica. Mare grija! Daca vreti sa faceti la OTP, e ok, dar sa va duceti la sediul de pe Romul.![]()
Eu am ajuns acolo pt ca n-am avut incredere in cei de sunt in strada pe la asirom in centru.Adica eu la masina mea trebuia sa dau 300 daca faceam la asirom,astra si majoritatea si asta era la jumate,mi-a arata omu sitami lista cu clientide la otp...si i-am zis ca ma duc mai bine la sediu lor sa fiu convins ca doamne fereste dai in unu si te pomenesti ca e o tapa....eu am vazut din intamplare ca imi expirase asigurarea din martie si de atunci am mers f mult cu masina fara sa stiu,si ma interesa sa gasesc sa fac undeva repede si ieftin,pana la urma asig obligatorie nu ma afecteaza cu nimic pe mine...eu am casco la masina.Recomand cu cea mai mare placere OTP.
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
OTP mi-am facut.......ce sa zic , pret bun 1 mil pt cielo, fata de tarife astronomice de la alte firme, auzisem ca s-ar face smecherii cu otp-ul , ceva cu CNP-ul........la mine nu a fost vb de asa ceva , este trecut CNP -ul meu , ....numai bine si fara evenimente rutiere pt toti membrii CF![]()
E mult mai convenabil sa verifici cel mai mic RCA pe un site de asigurari .
Eu il folosesc pe http://www.rca-ieftin.com
Lucreaza cu 9 companii si au livrare gratuita, Bafta
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: