Într-un intreviu acordat azi site-ului craiovamaxima.ro, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj promite că pînă la sfîrşitul acestui an va întocmi proiectul unei arene ultramoderne pentru Ştiinţa.
Într-un intreviu acordat azi site-ului craiovamaxima.ro, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj promite că pînă la sfîrşitul acestui an va întocmi proiectul unei arene ultramoderne pentru Ştiinţa.
1. Pana nu vad, nu cred. Vom avea stadion nou? Sa fim seriosi, Sala Polivalenta a ars de vreo 15 ani si nu a mai fost refacuta. Cum sa cred gogosile unui politician mincinos?
2. Tocmai faptul ca personajul spune ca s-ar putea face un stadion pe locul arenei pe care a promovat Stiinta dovedeste fie ca politicianul e un mincinos de doi bani, fie ca este doar prost. Este imposibila construirea unui stadion acolo, pentru ca nu este suficient spatiu. Pentru a putea juca meciuri oficiale pe un stadion, acesta trebuie sa intruneasca niste conditii: parcari, zone de securitate, etc.
Scuzati-mi scepticismul (sau, mai degraba, realismul).
3. Daca, in cel mai fericit caz, se va construi un stadion nou, e nevoie de o suprafata foarte mare de teren. Stadionul ar trebui sa fie special pentru fotbal (fara pista de atletism). Si, obligatoriu, intr-o zona cu mai putini tigani... (iar pentru aceasta ultima precizare nu imi cer scuze).
stay away.
Da mah,da,construiti stadioane.Un skate park nu stiti sa faceti![]()
![]()
![]()
Cam greu de crezut dar sper sa fie adevarat !
Niciodata un pas inapoi.....
peste patruspe ani o sa avem stadion nou![]()
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: