Fosta adversară a României din grupe, Olanda, şi echipa care a făcut spectacol cu Suedia, Rusia, s-au întîlnit în cel de-al treilea sfert de finală al Campionatului European. Tehncianu Guus Hiddink a [...]
Fosta adversară a României din grupe, Olanda, şi echipa care a făcut spectacol cu Suedia, Rusia, s-au întîlnit în cel de-al treilea sfert de finală al Campionatului European. Tehncianu Guus Hiddink a [...]
Rusia i-a pus la punct pe olandezi, olandezi au fost surprinsi de ceea ce a juat Rusia azi nu cred ca se asteptau la asa ceva , probabil credeau ca o sa se retraga toti in aparare dar nu asa au stat lucrurile , si uite ca echipele care erau cotate cu cea mai mare sansa sa castige Euro 2008 au plecat acasa dintre echipele cotate cel mai bine pentru castigarea acestui turneu au mai ramas Italia , Germania si Spania !
![]()
Niciodata un pas inapoi.....
deci nu imi vine sa cred citeam pe net articole despre meci si tot nu imi vine sa cred ce a reusit sa faca rusia. Bv lor si nu stiu de ce presimt o finala Turcia-Rusia![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: