Lancer Clasic

Newcomer Mihaelav reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-06-2008
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

Lancer Clasic

Un model de conceptie 2004, defineste noi standarde de confort, dinamism si siguranta pentru clasa compacta.
    Motorizarile economice dar si performante de 1.6 si 1.3 litri si sportivul de 2.0 litri asigura o dinamica de invidiat iar designul exterior va intoarce cu siguranta capetele trecatorilor.

Perfect construit, spatios si stilat, Mitsubishi Lancer, fratele mai mic al modelului Lancer Evolution, va da o satisfactie a condusului pe care nu multe masini din clasa sa o pot face.

Puternic, fiabil si compact acest model a cucerit de-a lungul timpului inimile miilor de soferi care l-au condus. Acum cu un interior mai spatios, mai elegant, si mai silentios Lancer vine in intampinarea cerintelor celor mai pretentiosi clienti.
    Last edited by Moderator; 01-07-2008 at 18:10.

Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Ai uitat un mic amanunt. Cat costa?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Member tjr_evo9's Avatar tjr_evo9 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    10-10-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    122
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    42
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de Mihaelav Vezi mesajele
    Un model de conceptie 2004, defineste noi standarde de confort, dinamism si siguranta pentru clasa compacta.
    Motorizarile economice dar si performante de 1.6 si 1.3 litri si sportivul de 2.0 litri asigura o dinamica de invidiat iar designul exterior va intoarce cu siguranta capetele trecatorilor.

Perfect construit, spatios si stilat, Mitsubishi Lancer, fratele mai mic al modelului Lancer Evolution, va da o satisfactie a condusului pe care nu multe masini din clasa sa o pot face.

Puternic, fiabil si compact acest model a cucerit de-a lungul timpului inimile miilor de soferi care l-au condus. Acum cu un interior mai spatios, mai elegant, si mai silentios Lancer vine in intampinarea cerintelor celor mai pretentiosi clienti.

daca imi este permisa o analiza pe text, as adauga urmatoarele :

1 Este foarte ciudat sa spui ca un model, oricare ar fi el, din 2004, poate defini noi standarde de confort si dinamism. Pot da nenumarate exemple de masini care sunt peste acest model. dar doar daca e cineva curios.
    In afara de stema cred ca nu are nici o asemanare cu un EVO, care este diferit din toate punctele de vedere.
    Legat de partea tehnica, nu as contesta motoarele, dar vreau sa atrag atentia ca Honda ( ca sa dau un exemplu ) este PESTE, din punct de vedere tehnologic. de ex : Honda S2000, sau Civic Type-R !

2. cei mai pretentiosi clienti sunt cei ce se asteapta sa aiba si garantie la masina, dupa ce o cumpara, nu sa-i "goneasca" doru de acolo, sau , MAI GRAV, sa-i acuze ca masinile se strica din VINA LOR. Eu o sa fiu client Mitsubishi, comanda este data pentru un Colt 1.3, dar nu de la acest dealer, ci un dealer din Bucuresti. Cu siguranta , pt garantie, daca va fi nevoie , o sa merg tot acolo.

P.S am vorbit inclusiv cu A.Pitigoi, si mi-a promis ca lucrurile nu vor ramane asa la Craiova. Ramane sa vedem daca acest doru, e mai "tare" decat Pitigoi.

Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    115
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Che Guevara Vezi mesajele
    Ai uitat un mic amanunt. Cat costa?
    scrie in bannerul de sus
    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
    "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de romeo23evo9 Vezi mesajele
    Honda ( ca sa dau un exemplu ) este PESTE, din punct de vedere tehnologic. de ex : Honda S2000, sau Civic Type-R !
    scuza-mi nestiinta, dar compari lancerul vechi cu s2000?
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

De-al casei EVO8's Avatar EVO8 are ceva special... EVO8 are ceva special...
    Data de inscriere
    29-07-2007
    Locaţie
    CRAIOVA
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    36
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    182
    Puncte CF
    24.0
    Si S2000-ul ti se pare nou ?

Troll zurLia's Avatar zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    08-09-2007
    Varsta
    33
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    153
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    2698
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    e o diferenta de vreo 20 000 de euro intre s 2000 si lancer, nu ti se pare ma evo? normal ca ii da fum s 2000.

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de zurLia Vezi mesajele
    e o diferenta de vreo 20 000 de euro intre s 2000 si lancer, nu ti se pare ma evo? normal ca ii da fum s 2000.
    mai citeste o data postul la care i-am dat quote si citeste-l si pe al meu. eu incercam sa-i atrag atentia ca e o diferenta mare intre un s2000 si un lancer. in primul rand de bani dar si de performante.
    de ce n-a spus lancer evo 8(sau9) si civic type-r.
    si inca ceva: nu prestagentu face mitsubishi, doar vinde.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Member tjr_evo9's Avatar tjr_evo9 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    10-10-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    122
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    42
    Puncte CF
    0.0
    @liwiu_evo

ma refeream ca si producator, ca si tehnologie, nu faceam o comparatie directa.
    intre Lancer si S2000. doar atat.

am facut o comparatie in mare, ca fapt divers.
    Vrei sa-ti fac o comparatie intre L200 si concurenta ? sau orice altceva ?

in fine, imi pare rau ca ai inteles gresit...

Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de romeo23evo9 Vezi mesajele
    @liwiu_evo

ma refeream ca si producator, ca si tehnologie, nu faceam o comparatie directa.
    intre Lancer si S2000. doar atat.

am facut o comparatie in mare, ca fapt divers.
    Vrei sa-ti fac o comparatie intre L200 si concurenta ? sau orice altceva ?

in fine, imi pare rau ca ai inteles gresit...
    imi cer scuze daca am sarit ca ars, insa voiam sa-ti sugerez ca s2000 e peste lancer.nu neaparat ca si tehnologie, ci ca peformante. gata , acum am inteles unde voiai sa ajungi.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: