Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Strica sa fi copilaros?

Vezi rezultatele sondajului: Strica Sa Fi Copilaros Dupa O Anumita Varsta??

Votanţi
29. Nu poţi vota in acest sondaj
  • DA

10 34.48%
  • NU

11 37.93%
  • Posibil

8 27.59%
    0-day Member gogumitica's Avatar gogumitica reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    26-06-2008
    Locaţie
    Cosmos
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Strica sa fi copilaros?

Sunt un baiat care a avut probleme din cauza faptului ca sunt copilaros. Mai toate fetele cu care am stat m-au acuzat ca ma comport sau gandesc lucruri prea copilaresti. Si as vrea sa va intreb pe voi daca de la o anumita varsta strica sa fi copilaros? Si de ce sunt criticate persoanele care se comporta copilareste si li se cere sa se schimbe de catre cei din jur.
    Mereu Peste Toti FORTZA STIINTA

Aetana's Avatar Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-11-2005
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    1979
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    depinde...copilareste sau imatur?...e o mica mare diferenta
    women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
    My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow

kandya, Trabook, Aetana! x3

Augen sagen mehr als Worte
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

arhitectã Xayidee's Avatar Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    14-02-2006
    Locaţie
    Neverland/Cluj
    Varsta
    36
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    34
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    673
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de gogumitica Vezi mesajele
    Sunt un baiat care a avut probleme din cauza faptului ca sunt copilaros. Mai toate fetele cu care am stat m-au acuzat ca ma comport sau gandesc lucruri prea copilaresti. Si as vrea sa va intreb pe voi daca de la o anumita varsta strica sa fi copilaros? Si de ce sunt criticate persoanele care se comporta copilareste si li se cere sa se schimbe de catre cei din jur.
    depinde de varsta pe care o ai.
    uneori mai avem nevoie si de sprijin, iar pe cineva prea copilaros nu te poti baza.

Keelah se'lai! ovisebdan's Avatar ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    44
    Putere Reputatie
    83
    Reputatie
    1005
    Puncte CF
    15.0
    depinde de situatie, dar indiferent de situatie intotdeauna exista niste limite

Data de inscriere
    26-06-2008
    Locaţie
    Cosmos
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    dar cum putem cunoaste acele limite. Deoarece mi s-a ajuns sa mi se zica ca aproape orice lucru pe care il fac si spun , fiecare reactie zic ca este copilaroasa. Am 20 de ani dar nu cred ca trebuie sa fiu criticat de cei din jur ca as fi altfel

Rapper icelord's Avatar icelord va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    21-03-2006
    Locaţie
    deasupra
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    307
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    86
    Puncte CF
    41.0
    Usergroups:
    uneori mai trebuie sa fi si copilaros...uneori doar
    La varsta pe care tu o ai pe umeri(20)...ar trebui sa incerci sa te comporti matur...poate ca dai dovada de imaturitate si d'asta esti considerat copilaros

PS:Lasa ca iti gasesti tu o fata careia sa ii placa si gesturile tale copilaroase
    0764 923 895

Newcomer cocolino.100%'s Avatar cocolino.100% reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-06-2008
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    33
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    parerea mea este k trebuie sa fii mai putzin copilaros...cunosc o persoana are 19 ani este foarte copilaros...dar se face de ras in unele situatzii
    I. Care e avantajul de a face sex in grup?
    R. Daca ai treaba, poti sa pleci

0751957417

Data de inscriere
    26-06-2008
    Locaţie
    Cosmos
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    tocmai ca asta zic mai toti si imi reprosau si fetele ca le fac sa le fie rusine cu mine in momentul in care sa ma prostesc putin sa nu fiu mereu serios. De ce sa ma comport matur cand mie pe undeva imi place persoana care sunt de ce nu ma pot accepta si cei din jur la fel ? Oare cate persoane de acest gen mai sunt pe aici pe forum fie ei baieti sau fete care le place sa fie copilarosi dar sunt fortati de cei apropiati din jurul lor cica chipurile sa se maturizeze la varsta pe care o au

Banned Mr.Shadow este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    08-02-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    34
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    44
    Puncte CF
    17.0
    Usergroups:
    Cât de copilăros să te porţi ?!

Data de inscriere
    26-06-2008
    Locaţie
    Cosmos
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    stiu sa fac diferenta intre copilaros si idiot cum zici tu asa ca tot ce ai spus e fag si fara noima

NoMAcK's Avatar NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    116
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    803
    Puncte CF
    26.5
    Usergroups:
    dude, fii tu insuti si lasa-i draq pe altii. exact ca in cazul tau, si fostele mele mandre ma faceau imatur ca nu ma puteam abtine sa nu rad si sa nu fac baza de ele cand faceau gafe demne doar de femei. incearca sa pastrezi niste limite ca sa nu dai in nesimtire si n-asculta de restu.
    I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?

Oldtimer a193rn0n's Avatar a193rn0n este o comoara de om a193rn0n este o comoara de om a193rn0n este o comoara de om a193rn0n este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    462
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    327
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    intodeauna, exista alternativa EMO.

crezusi ca gasesti aci "sugestii si strategii de viata"?

mai, poarta-ta cum vrei tu. iti zice una ca esti prea copilaros, bla bla bla, mergi mai departe.
    are balta peste, ai de unde alege.
    incearca, si lasa-i pe aia din anturaju tau sa-si vada de treburile lor.
    schimba anturaju, cauta ceva mai bun

Data de inscriere
    26-06-2008
    Locaţie
    Cosmos
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    scuze dar niciodata nu cred ca as ajunge sa ma consider un EMO pentru ca niste oameni ma critica pe ceea ce sunt eu ca persoana si imi cer sa ma schimb

Oldtimer a193rn0n's Avatar a193rn0n este o comoara de om a193rn0n este o comoara de om a193rn0n este o comoara de om a193rn0n este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    462
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    327
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    nu e bine "sa te dai cum bate vantu" de fiecare data

Oldtimer Andrei's Avatar Andrei are ceva special... Andrei are ceva special...
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    752
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    176
    Puncte CF
    36.0
    Usergroups:
    Parerea mea ca de la o anumita varsta trebuie sa lasi copilariile in spate.
    Iar intr-o relatie eu ma de graba vad fata facand gesturi copilaroase decat baiatul. Adica la mine tot timpul asa s-a intamplat.
    -
    e ca si cum ai spune nu unui Heineken rece...

Banned Mr.Shadow este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    08-02-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    34
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    44
    Puncte CF
    17.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Andrei Vezi mesajele
    Parerea mea ca de la o anumita varsta trebuie sa lasi copilariile in spate.
    Iar intr-o relatie eu ma de graba vad fata facand gesturi copilaroase decat baiatul. Adica la mine tot timpul asa s-a intamplat.

Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    462
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    327
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    mai adaug si eu o parere: fi se scrie de fapt cu doi de i

Data de inscriere
    26-06-2008
    Locaţie
    Cosmos
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Cea mai tare lucru pentru care am fost acuzat de copilarie erau niste posturi facute pe un alt forum la topicuri de genul acestora de aici , si eram acuzat de prietena de la aceea vreme ca ce mai am 12 ani sa postez la topicuri de gradinita in loc sa discut la unele mai elevate

Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    462
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    327
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    get laid and get over it

Troll zurLia's Avatar zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    08-09-2007
    Varsta
    33
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    153
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    2698
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Si eu sunt copilaroasa in sensul ca imi plac floricelele, animalutele de plus, cordelutele and stuff, dar astea sunt genul de copilarii care nu afecteaza pe nimeni; tu cum esti ? in ce sens esti copilaros ? poate daca dadeai mai multe exemple, ne dadeam seama, dar nu te cunoastem personal si nu ne putem da cu presupusul. Oricum, depinde de situatii, trebuie sa detii propriul control verbal si comportamental si sa fii serios atunci cand trebuie, lasand gesturile aiurea si glumele la o parte, trebuie sa te simti in stare sa rezolvi o problema (serioasa) atunci cand ai una, nu te mai prosti pentru ca risti sa te faci de ras si sa-i faci sa se simta prost pe cei din jurul tau, n-ai decat de pierdut din cauza asta.
    Gandeste-te ca nici tie nu ti-ar placea sa fii tratat copilareste daca ai fi intr-o postura mai delicata.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: